Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. | |
|
+89muzafferhatirnaz erdener Volkan Hüseyin Demircan Koray41 salihcagan Yekta batu1993 Bhdr Özalay MURAT OK Aykutarslan23 sami caskurlu Guven Ertas anilumutozlu ozcanerkocak akın erkann006 dincer_deri cihan55 neco kazım aslan coufer Emin Yilmaz gorkemuzun Muhammet Özcan kartalaytas cemozgecen mustafademir Ahmet Salih Bartu Özkara UgurDeniz E. Cagri SEN Burakkaan yusuf738 Ö.Savaş Mustafa Adlin emrecan37 umut tekin Semihvardar Eren Çevik musti26 nipo ahmet alpman yigitciftci gokhangokcinar byturkman cankaptan Hüseyin Subaşı enesyildirim Alp Deniz Şenyurt Ahmet Cengiz Adriana Mejia Garcia mert şişko Mert Irtem Bilal Yeniçeri OmerYucebas sertacgencer altancelik82 Yunus Piyade pilotgokhan Sedat emresancaktar Özgür Kiraz Salih BAŞPINAR ALIIHSAN Sabri Sorgut ibrahim BurakYilmaz klavier enisynb Turan ÖZTÜRK Mert YILDIRAN Cpt.Cihan harun26180 Recep ÇALKAN hasanöztürk pilot memo1998 boeing737 caner kaptan aarslan orhanyavuz hknpal Orhan Merinc kadirsariaslan Tufan KORKMAZ Haluk Erdinç TURKAN PETER 93 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
OmerYucebas Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 12 Ağus. 2012, 14:26 | |
| Sanırım uydu fotoğrafları Flight Commander'dan etkileyici geldi bana bir ara onu kullanıyordum ama umarım gerekli araçlar, gereçler bundada vardır . Teşekkür ederim | |
| | | byturkman Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 12 Ağus. 2012, 22:31 | |
| Teşekkürler peter kaptanım. | |
| | | gokhangokcinar Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 30 Eyl. 2012, 00:49 | |
| Paylaşım için teşekkürler,faydalı işe yarara benziyor ,emeğinize sağlık umarım linkler silinmemiştir :idea: | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 30 Eyl. 2012, 01:54 | |
| Plan-G nin yeni versiyonu cikmis bunu indirmek icin forumuna uye olmaniz gerekli. Uye olunduktan sonra girilecek Topic linki Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!) | |
| | | ahmet alpman Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 30 Eyl. 2012, 11:57 | |
| tesekurler,elinize saglik | |
| | | nipo Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 30 Eyl. 2012, 17:31 | |
| paylaşımınız için teşekkür ederim Peter hocam | |
| | | gokhangokcinar Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 30 Eyl. 2012, 23:16 | |
| Teşekkürler emeğinize sağlık | |
| | | musti26 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 08 Ekim 2012, 23:17 | |
| çok teşekkür ederim ellerinize sağlık bende böyle bişey bakıyordum. | |
| | | Eren Çevik Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Salı 23 Ekim 2012, 04:54 | |
| | |
| | | Semihvardar Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 23 Kas. 2012, 18:58 | |
| Fmc kullanmaya çalışıyorum şu sıralar umarım işime yarar. Teşekkürler hocam. | |
| | | umut tekin Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 14 Ara. 2012, 14:46 | |
| çok güzel paylaşım.teşekkürler hocam | |
| | | emrecan37 INACTIVE
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 14 Ara. 2012, 16:35 | |
| | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 14 Ara. 2012, 18:13 | |
| | |
| | | Ö.Savaş Flight Instructor
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 21 Ara. 2012, 23:40 | |
| Dışardan güzel görünüyor, birde içerden bakalım nasılmış. Ayrıca kimsede progrm hakkında kurduktan sonra yorum yapmamış, beğenmedilermi acaba? Birde ben bakayım. Ekleyen arkadaşlara teşekkürler. | |
| | | yusuf738 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 21 Ara. 2012, 23:56 | |
| Tesekkürler. Indirip Deneyeyim. Paylasim Icin Cok Tesekkürler. | |
| | | Burakkaan Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 22 Ara. 2012, 02:36 | |
| Teşekkür ederiz hocam bende yeni fark ettim.Gps ile uçuyordum birde bunu inceleyeyim. | |
| | | E. Cagri SEN Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 22 Ara. 2012, 02:50 | |
| Tam lazım olan program hemen bakacağım | |
| | | UgurDeniz Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 23 Mart 2013, 13:51 | |
| Ücretsiz olduğundan bana çok yararı olacağını zannediyorum, teşekkür ederim.. | |
| | | Bartu Özkara Pilot-2
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 23 Mart 2013, 16:28 | |
| Böyle yararlı bir programı paylaştığınız için çok teşekkürler,Gerçekten çok geniş kapsamlı bir program :) | |
| | | Ahmet Salih Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 24 Mart 2013, 12:53 | |
| Teşekkürler Peter Hocam! Güzel bir yazılıma benziyor... | |
| | | mustafademir Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 24 Mart 2013, 16:20 | |
| Çok güzel bir uygulamaya benziyor, deneyeyim hocam.Teşekkürler. | |
| | | cemozgecen Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 10 Nis. 2013, 22:58 | |
| teşekkürler emeğinize sağlık | |
| | | kartalaytas Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Perş. 11 Nis. 2013, 00:07 | |
| Çok teşekkürler hocam bu yolda bir adım daha ileri gideceğiz sanırım. | |
| | | Muhammet Özcan Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Perş. 11 Nis. 2013, 06:51 | |
| İşlevsel bir yazılıma benziyor, bu tür bir yazılım hiç kullanmadım ama denemek için sabırsızlanıyorum, teşekkürler | |
| | | gorkemuzun Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 14 Nis. 2013, 07:45 | |
| tam aradığım gibi birşeydi çok sağolun hocam
| |
| | | | Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |