Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. | |
|
+89muzafferhatirnaz erdener Volkan Hüseyin Demircan Koray41 salihcagan Yekta batu1993 Bhdr Özalay MURAT OK Aykutarslan23 sami caskurlu Guven Ertas anilumutozlu ozcanerkocak akın erkann006 dincer_deri cihan55 neco kazım aslan coufer Emin Yilmaz gorkemuzun Muhammet Özcan kartalaytas cemozgecen mustafademir Ahmet Salih Bartu Özkara UgurDeniz E. Cagri SEN Burakkaan yusuf738 Ö.Savaş Mustafa Adlin emrecan37 umut tekin Semihvardar Eren Çevik musti26 nipo ahmet alpman yigitciftci gokhangokcinar byturkman cankaptan Hüseyin Subaşı enesyildirim Alp Deniz Şenyurt Ahmet Cengiz Adriana Mejia Garcia mert şişko Mert Irtem Bilal Yeniçeri OmerYucebas sertacgencer altancelik82 Yunus Piyade pilotgokhan Sedat emresancaktar Özgür Kiraz Salih BAŞPINAR ALIIHSAN Sabri Sorgut ibrahim BurakYilmaz klavier enisynb Turan ÖZTÜRK Mert YILDIRAN Cpt.Cihan harun26180 Recep ÇALKAN hasanöztürk pilot memo1998 boeing737 caner kaptan aarslan orhanyavuz hknpal Orhan Merinc kadirsariaslan Tufan KORKMAZ Haluk Erdinç TURKAN PETER 93 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Emin Yilmaz Global MODERATOR
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 20 Ocak 2014, 08:02 | |
| Plan-G'deki google map opsiyonunu iptal etmisler. Sanirim google haritayi kullandirtmak icin para istemis, program ucretsiz olunca gelistirici de mecburen bu ozelligi iptal etmek zorunda kalmis. Yerine OSM haritalari kullanabiliyorsunuz ama google'un haritalari nere bunlar nere tabiki.
En sevdigim yazilimlardan biriydi, yazik oldu guzelim yazilima, keske parali bir surumunu yapsalar da google haritalarini tekrar kullanabilsek, raziyim ben. | |
| | | coufer Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 20 Ocak 2014, 18:08 | |
| teşekkürler elinize sağlık. | |
| | | kazım aslan Department Moderator
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Salı 21 Ocak 2014, 04:18 | |
| paylaşım için teşekkürler. birde ben deniyeyim bakalım. | |
| | | neco Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Salı 21 Ocak 2014, 14:28 | |
| | |
| | | kazım aslan Department Moderator
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Salı 21 Ocak 2014, 16:47 | |
| ben denedim sadece vatsim destekli. fsc kullanmaya devam. | |
| | | cihan55 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 12 Şub. 2014, 20:09 | |
| gerçekten güzele benziyor teşekkürler | |
| | | dincer_deri Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 23 Şub. 2014, 20:31 | |
| Aranıza yeni katıldığımdan bazı şeyleri geç farkediyorum :) Güzel bir uygulama indiriyorum teşekkür ederim Hocam. | |
| | | erkann006 Pilot-2
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 23 Şub. 2014, 23:36 | |
| | |
| | | akın Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 24 Şub. 2014, 00:32 | |
| güzele benziyor teşekkürler
| |
| | | ozcanerkocak Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Perş. 20 Mart 2014, 12:23 | |
| | |
| | | anilumutozlu Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 26 Mart 2014, 16:49 | |
| Hemen indiriyorum görüşlerimi yazarım :) | |
| | | anilumutozlu Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 26 Mart 2014, 16:52 | |
| Hemen indiriyorum görüşlerimi yazarım :) | |
| | | Guven Ertas Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 28 Mart 2014, 11:03 | |
| Teşekkür ederim hocam ben vroute programını kullanıyorum rota almak için ancak ücretsiz versiyonu olduğundan sadece metar, rota ve SID STAR bilgisini alabiliyorsunuz, yanlış anlamadıysam uçuş sırasında da çalışıyor sizin anlattığınız program ve uçuşun sonunda tüm uçuşun verisini inceleyebiliyorsunuz çok iyi bir programa benziyor ben de deneyeceğim programı. | |
| | | sami caskurlu Pilot-2
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 30 Mart 2014, 00:55 | |
| tesekur ederim hocam cok guzel | |
| | | Aykutarslan23 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 15 Ağus. 2014, 13:24 | |
| Tşkler Paylaşım İçin Hocam Bir İnceleme Yapalım... | |
| | | MURAT OK ADMIN
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 15 Ağus. 2014, 15:07 | |
| Tüm hocalarımdan rica ediyorum kısaltmaları kullanmayalım! Aykut hocam lütfen uyarı almadan hatanızı düzeltin. | |
| | | Bhdr Özalay Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 18 Ağus. 2014, 16:10 | |
| Hemen indirip deneyeceğim.Paylaşım için teşekkürler | |
| | | batu1993 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 20 Ağus. 2014, 00:49 | |
| paylaşım için sağolun hocam elinize sağlık. | |
| | | Yekta Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Salı 03 Şub. 2015, 15:13 | |
| Paylaşımınız için teşekkür ederiz hocam. Vaps ailesine katılmakla doğru karar verdiğimi sizler sayesinde anlıyorum | |
| | | salihcagan Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 04 Şub. 2015, 01:34 | |
| Teşekkürler elinize sağlık, ücretsize hayır demeyelim :) | |
| | | Koray41 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 08 Şub. 2015, 20:28 | |
| Peter hocam, paylaşımınız için teşekkürler. | |
| | | Hüseyin Demircan Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Perş. 12 Mart 2015, 00:56 | |
| Paylaşım için teşekkürler :) | |
| | | Volkan Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 12 Haz. 2015, 09:36 | |
| | |
| | | erdener Pilot-2
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 30 Eyl. 2015, 11:29 | |
| | |
| | | muzafferhatirnaz Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 02 Ekim 2015, 11:48 | |
| | |
| | | | Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |