Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. | |
|
+89muzafferhatirnaz erdener Volkan Hüseyin Demircan Koray41 salihcagan Yekta batu1993 Bhdr Özalay MURAT OK Aykutarslan23 sami caskurlu Guven Ertas anilumutozlu ozcanerkocak akın erkann006 dincer_deri cihan55 neco kazım aslan coufer Emin Yilmaz gorkemuzun Muhammet Özcan kartalaytas cemozgecen mustafademir Ahmet Salih Bartu Özkara UgurDeniz E. Cagri SEN Burakkaan yusuf738 Ö.Savaş Mustafa Adlin emrecan37 umut tekin Semihvardar Eren Çevik musti26 nipo ahmet alpman yigitciftci gokhangokcinar byturkman cankaptan Hüseyin Subaşı enesyildirim Alp Deniz Şenyurt Ahmet Cengiz Adriana Mejia Garcia mert şişko Mert Irtem Bilal Yeniçeri OmerYucebas sertacgencer altancelik82 Yunus Piyade pilotgokhan Sedat emresancaktar Özgür Kiraz Salih BAŞPINAR ALIIHSAN Sabri Sorgut ibrahim BurakYilmaz klavier enisynb Turan ÖZTÜRK Mert YILDIRAN Cpt.Cihan harun26180 Recep ÇALKAN hasanöztürk pilot memo1998 boeing737 caner kaptan aarslan orhanyavuz hknpal Orhan Merinc kadirsariaslan Tufan KORKMAZ Haluk Erdinç TURKAN PETER 93 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Recep ÇALKAN Pilot-3
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 31 Tem. 2011, 19:25 | |
| hemen indirip deniyorum görüntüler gerçekten güzel teşekkürler | |
| | | harun26180 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 06 Ağus. 2011, 11:14 | |
| Paylaşım için teşekkürler hocam... | |
| | | Cpt.Cihan Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 06 Ağus. 2011, 16:01 | |
| ilginç birşeye benziyor hocam ama baya işe yarar birşey indirelim bakalım | |
| | | Mert YILDIRAN Systems Optimist
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 06 Ağus. 2011, 16:03 | |
| teşekkürler paylaşım için :) | |
| | | Turan ÖZTÜRK Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 06 Ağus. 2011, 23:28 | |
| Paylasiminiz icin tesekkürler hocam bi deneyelim bakalim :) | |
| | | enisynb Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 07 Ağus. 2011, 14:12 | |
| paylaşım için çok teşekkürler uzun zamandır böyle bir program arıyordum . | |
| | | klavier Pilot-2
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 08 Ağus. 2011, 17:59 | |
| Eyvallah paylaşım için teşekkürler çok işime yarayacak bu program (+)lar senin olsun :) | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 08 Ağus. 2011, 19:02 | |
| Uygunsuz cevaplar silinmiştir!. Lütfen ciddi olalım ve daha nazik sözcükler seçelim!..
En son pilot tarafından Ptsi 31 Ekim 2011, 17:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | BurakYilmaz Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 08 Ağus. 2011, 22:01 | |
| İşe çok yarar bir program. Teşekkürler. | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 26 Ağus. 2011, 22:07 | |
| paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık hocam. | |
| | | Sabri Sorgut Pilot-4
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 31 Ekim 2011, 14:45 | |
| | |
| | | ALIIHSAN Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 31 Ekim 2011, 15:19 | |
| Evet. Linki (linkler ilk sayfada verilmiştir) ve bu forum sitesinden hem patch ini ve de kendini dovnload ediyorsunuz.Linki (linkler ilk sayfada verilmiştir) Ayrica yine bu forum sayfasinda belirtilen (linkler ilk sayfada verilmiştir) linkten Dünya haritasi üzerindeki elevation profillerini de download etmek gerekiyor galiba.
Düzenleme yaptım, müsaadenizle, gereken linkler zaten ilk sayfada verilmiştir ve linklerde "HIDE" sistemi uygulanmaktadır
Eklemek isterim ki, yükseltme profilleri, programın çalışması için gerekmez, sadece seçenektir, lakin, indirmekte fayda var. Uçuş planlama için güzel bir ayrıcalıktır.
Saygılarımla.
| |
| | | Salih BAŞPINAR Pilot-3
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 31 Ekim 2011, 16:26 | |
| @PETER hocam linkini vermiş olduğunuz bu değerli paylaşım için teşekkür ederim. :afro: | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 31 Ekim 2011, 17:12 | |
| Pekiii arkadaşlar,.. herkes (ben de dahil) teşekkürlerimizi sunduk. Ancak bu programı indirip te kullanan olmadı mı hiç?..Kullanan varsa, buraya resimlerini, planlarını , çıktıysa sorunları yazarsanız, bizlerde hem yardımcı olur, hem de paylaşımın kullanıldığını görüp memnun oluruz. Paylaşımın İŞE, DİŞE yaradığını anlar, boşuna paylaşım yapmadığımıza seviniriz. | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 31 Ekim 2011, 17:44 | |
| Galiba sadece ben kullanıyorum, her uçuşta. Özellikle hareketli harita beğendim. FS EARTH gibi yazılımı bilen varsa, bahsettiğimden anlar. Yatay yer yüksekliği uçuş profilin gözüktürmesi de yararlı. Plan çıktısı örneği paylaştım zaten. SID, STAR uygulaması da var. Ama bu zaten yazdım ilk sayfada. Sanırım kendi kendimize, paylaşıyoruz. Kullanma kılavuzu tercüme etmeyi düşündüm, lakin vazgeçtim, nedeni ortada. :pale: | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 31 Ekim 2011, 18:11 | |
| NEEE?..Vaz mı geçtiniz?..Hocam en azından benim için ÇOK önemli olan birşey bu!.. Lütfen tercümeye devam edin ve alalım.. Ben istiyorum!.. Evet, kendin pişir, kendin ye! yapıyoruz, kullanıldığı gösterilmediği için...Veya " -Körler, Sağırlar.. Birbirini ağırlar!" Ben tasarımlardan ve şimdiki rahatsızlığımdan göz açtığımda, fırsat bulduğumda bu eklentimi 2-3 kez kullanabildim ama pek de bilinçli sayılmaz. Kılavuzu Türkçe okuyabilirsem daha iyi olacak şüphesiz.. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 31 Ekim 2011, 19:16 | |
| Vallaha şu anda kuruyorum, daha doğrusu kurdum, ne olduğunu anlamaya çalışıyorum ::) | |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 31 Ekim 2011, 19:47 | |
| | |
| | | emresancaktar EDITOR
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 31 Ekim 2011, 20:29 | |
| Bende kurdum hocam paylaşım için teşekkür ederiz ancak benim bilgisayarımın özellikleri için biraz ağır geldi program ve baya bir kastı. Açıkcası FSX ile birlikte açmaya cesaret bile edemedim. Ancak çok güzel bir program gerçekten araştırdıkça hayran kalıyorum.
En son emresancaktar tarafından Cuma 11 Kas. 2011, 00:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 31 Ekim 2011, 20:43 | |
| Direkt internetten bağlantılı olduğu için olabilir. Google maps. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Salı 01 Kas. 2011, 05:29 | |
| Haydi Peter hocam, tercümeyi bekliyoruz. | |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Salı 01 Kas. 2011, 08:18 | |
| Vallaha dün kurcaladım programı (kurcalarken tamir için bir bilgisayar geldi, gelmez olaydı), önceden hazırlamış olduğum PLN dosyasını üzerine yükledim, FS9'daki veritabanımı aktardım, harita üzerinde gayet güzel gösteriyor, nasıl ve nereye gideceğimi. ILS yaklaşmalar, VOR istasyonları, NDB ve havaalanları gibi tüm bilgiler de gözüküyor. Yine de kullanımını tam çözemedim. Kapsamlı araştırmam lazım ama bende de grip başladı, akşam zor bakarım gibi ya hayırlısı. | |
| | | Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Salı 01 Kas. 2011, 11:47 | |
| Paylaşım için teşekkürler hocam. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 02 Kas. 2011, 00:40 | |
| Yine mi hastalık geliyor Özgür hocam?.. Bıktık vallahi.. VAPS, sapır-sapır döküldü geçenlerde.. Allah'tan bende sadece öksürük kaldı ..şimdilik tabi.. İlerki günler ne gösterir bilinmez. Bayramı hastalıksız geçirelim de... | |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 02 Kas. 2011, 08:18 | |
| Hafiften grip başladı, hanımdan bana ve oğlana geçti. Biz neyse de çocuk olmasın diye uğraşıyoruz şu anda... Çabuk atlatırım, huyumdur ama sert geçer bende. Dinlenme imkanım pek olmuyor, normalde grip ve benzeri hastalıklar, ilaçla bir haftada, dinlenerek 7 günde geçer | |
| | | | Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |