| Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. | |
|
+89muzafferhatirnaz erdener Volkan Hüseyin Demircan Koray41 salihcagan Yekta batu1993 Bhdr Özalay MURAT OK Aykutarslan23 sami caskurlu Guven Ertas anilumutozlu ozcanerkocak akın erkann006 dincer_deri cihan55 neco kazım aslan coufer Emin Yilmaz gorkemuzun Muhammet Özcan kartalaytas cemozgecen mustafademir Ahmet Salih Bartu Özkara UgurDeniz E. Cagri SEN Burakkaan yusuf738 Ö.Savaş Mustafa Adlin emrecan37 umut tekin Semihvardar Eren Çevik musti26 nipo ahmet alpman yigitciftci gokhangokcinar byturkman cankaptan Hüseyin Subaşı enesyildirim Alp Deniz Şenyurt Ahmet Cengiz Adriana Mejia Garcia mert şişko Mert Irtem Bilal Yeniçeri OmerYucebas sertacgencer altancelik82 Yunus Piyade pilotgokhan Sedat emresancaktar Özgür Kiraz Salih BAŞPINAR ALIIHSAN Sabri Sorgut ibrahim BurakYilmaz klavier enisynb Turan ÖZTÜRK Mert YILDIRAN Cpt.Cihan harun26180 Recep ÇALKAN hasanöztürk pilot memo1998 boeing737 caner kaptan aarslan orhanyavuz hknpal Orhan Merinc kadirsariaslan Tufan KORKMAZ Haluk Erdinç TURKAN PETER 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
emresancaktar EDITOR
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 11 Kas. 2011, 01:11 | |
| Hocam nerden giriliyor SID ve STAR'lar ben bulamadım bir türlü rica etsem paylaşırmısınız ? | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 11 Kas. 2011, 17:40 | |
| İlgili meydanın üzerinde "fare sağ tık", alt menü açılıyor. | |
|
| |
emresancaktar EDITOR
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 12 Kas. 2011, 15:07 | |
| - PETER demiş ki:
- İlgili meydanın üzerinde "fare sağ tık", alt menü açılıyor.
Hocam o kadar baktım bende SID/STAR yeri gözükmüyor bir türlü anlamadım. Açılan menünün bir resmini koyuyorum. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 12 Kas. 2011, 16:00 | |
| | |
|
| |
emresancaktar EDITOR
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 12 Kas. 2011, 17:48 | |
| Evet hocam Plan yüklü. STAR'larıda buldum resimlerden ancak SID'leri bulamadım. | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 12 Kas. 2011, 19:00 | |
| Kullanma kılavuzuna baktım, ilgili bir bölüm bulamadım. Yazılımın forum sitesine bakacağım belki bir bilgilere ulaşabilirim. | |
|
| |
pilotgokhan Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 27 Kas. 2011, 23:31 | |
| ÇOK GÜZEL BİR BİLGİ.TEŞEKKÜRLER | |
|
| |
Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 23 Ara. 2011, 09:10 | |
| Paylaşım için teşekkürler kaptan ellerine sağlık. | |
|
| |
altancelik82 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 14 Ocak 2012, 14:38 | |
| mükemmel paylaşım elinize sağlık | |
|
| |
sertacgencer Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 04 Şub. 2012, 02:34 | |
| Peter hocam çok teşekkürler. Bu yazılımdan bihaberdim. Kurcalamaya başlayacağım. Paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum. Tekrar teşekkürler. :) | |
|
| |
OmerYucebas Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 24 Mart 2012, 12:55 | |
| Çok teşekkür ederim hocam hemen deniyorum arayüz güzele benziyor herkesin işine yarayacağından eminim emeği geçen herkese teşekkürler . İyi Uçuşlar Dilerim . . | |
|
| |
Bilal Yeniçeri Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 25 Mart 2012, 04:26 | |
| harika görünüyor denemek için sabırsızlanıyorum, çok başarılı bir paylaşım, tebrikler ve teşekkürler. | |
|
| |
Mert Irtem WEB-Researcher
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 25 Mart 2012, 10:27 | |
| | |
|
| |
mert şişko Pilot-3
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Perş. 05 Nis. 2012, 00:01 | |
| teşekkürler hocam hemen indiriyorum | |
|
| |
Adriana Mejia Garcia Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Perş. 05 Nis. 2012, 11:01 | |
| | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Perş. 05 Nis. 2012, 16:59 | |
| Adriana kaptanımız 2 günde Türkçeyi sökmüş anlaşılan. Türk'üm deyip, Türkçeyi halâ sökemeyenlerden bile daha mükemmel yazıyor. Var bir "hikmet!" ama... neyse.. | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Perş. 05 Nis. 2012, 17:28 | |
| Hocam yorum yapmak istiyorum da istemiyorum, yaparsam ortalık karışır. (olucam, yapcam, etcem, oluyom, ediyom, napyon gibi) | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Perş. 05 Nis. 2012, 23:29 | |
| Haklısın hocam. Aslında önce Türkçeyi, sonra Simulatorü öğrenmek lazım. Türkçeyi sökemeyenler simulatorü HİÇ sökemezler. Çünkü çözümleri Türkçe sunuyoruz. Bugün kayıt müracaat formunda, "Şartları Okudunuz mu?" sorusuna "OKUDUM!" yazdığı halde, bazı sorulara "asdqwert" diye yazan insanlar! yakaladık.. Bunların simulatorde uçuş planı yazmaları şöyle dursun, ismini bile yazamazlar. ... Ve de yazamıyorlar; baksanıza Nicklere!?; Cevat adında biri ismini yazmayı bilmiyor: CE WAT....Bundan simulatorcü değil, simitçi bile olamaz! Tabi ki geçit vermedik VAPS'a.. | |
|
| |
Ahmet Cengiz Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 04 Tem. 2012, 13:44 | |
| paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
Alp Deniz Şenyurt Teacher Pilot
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 04 Tem. 2012, 13:52 | |
| Bulamadığım(IVAP bazen sıkıntı çıkarıyor) route'ları artık rahatça yapabilicem google earth desteğide iyi oldu | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 04 Tem. 2012, 14:00 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bulamadığın rotalar için kullanabilirsin hocam. | |
|
| |
enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Çarş. 04 Tem. 2012, 15:02 | |
| Hocam çok teşekkürler hemen indiriyorum. | |
|
| |
Hüseyin Subaşı Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 28 Tem. 2012, 02:26 | |
| Çok teşekkürler hocam. Cidden gerekliydi böyle birşey bana. | |
|
| |
enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 28 Tem. 2012, 12:31 | |
| Çok güzel program hocam teşekkür ederim... | |
|
| |
cankaptan Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 04 Ağus. 2012, 10:46 | |
| hocam merhaba Paylaşım için teşekkürler Ellerinize sağlık | |
|
| |
| Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. | |
|