Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. | |
|
+89muzafferhatirnaz erdener Volkan Hüseyin Demircan Koray41 salihcagan Yekta batu1993 Bhdr Özalay MURAT OK Aykutarslan23 sami caskurlu Guven Ertas anilumutozlu ozcanerkocak akın erkann006 dincer_deri cihan55 neco kazım aslan coufer Emin Yilmaz gorkemuzun Muhammet Özcan kartalaytas cemozgecen mustafademir Ahmet Salih Bartu Özkara UgurDeniz E. Cagri SEN Burakkaan yusuf738 Ö.Savaş Mustafa Adlin emrecan37 umut tekin Semihvardar Eren Çevik musti26 nipo ahmet alpman yigitciftci gokhangokcinar byturkman cankaptan Hüseyin Subaşı enesyildirim Alp Deniz Şenyurt Ahmet Cengiz Adriana Mejia Garcia mert şişko Mert Irtem Bilal Yeniçeri OmerYucebas sertacgencer altancelik82 Yunus Piyade pilotgokhan Sedat emresancaktar Özgür Kiraz Salih BAŞPINAR ALIIHSAN Sabri Sorgut ibrahim BurakYilmaz klavier enisynb Turan ÖZTÜRK Mert YILDIRAN Cpt.Cihan harun26180 Recep ÇALKAN hasanöztürk pilot memo1998 boeing737 caner kaptan aarslan orhanyavuz hknpal Orhan Merinc kadirsariaslan Tufan KORKMAZ Haluk Erdinç TURKAN PETER 93 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
PETER General ADMIN
| Konu: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 08 Tem. 2011, 18:51 | |
| Bilen var bilemeyen da olabilir diye paylaşmak istiyorum. Uzun süre kullandığım bir uçuş planlama yazılımıdır. Üstelik bedavadır. En güzel özelliklerden bir kaç tanesi: 1. Google maps ile tamamen uyumludur, yazılımın kendi penceresi dahilinde an ve an nerde olduğunu, uçuşunuz nasıl gerçekleştiriliyor görebiliyorsunuz 2. AI trafik hem görsel hem de tablo olarak görüntülemesi 3. SID ve STAR görüntüleme ve planınıza eklemesi 4. IFR ve VFR planlaması 5. LNAV ve VNAV görüntülemesi 6. Havaalanların düzeni görüntülemesi 7. Google earth KML ve KMZ dosyaların görüntülemesi 8. Çevrimiçi gerçek hava durumu 9. Uçuş planınızın hem görsel hem de tablo olarak göstermesi 7. Arazinin dikey yüksekliği ve önerilen uçuş yüksekliği gösterilmesi 8. Uçuşunuzun geriye gözden geçirmesi 9. Çeşitli yazıcı çıktıları 10. Ayrıntılı kullanma kıllavuzu Yazılımın çok başarılı bir arayüzü var, ingilizcesi az olan bile rahat kullanabilir diye düşünüyorum. Özellikle hareketli uydu harita (Google maps sayesinde) ve çeşitli, AI ve sizin uçuşunuzun, bilgilerinin an ve an gösterilmesi mükemmel özelliklerinden biridir. FS-NAVIGATOR ya da FLIGHTSIM COMMANDER ve başka benzer ve paralı olan yazılımlar kadar başarıldır, bazı yönlerinde kesinlikle daha iyidir. Bence kaçıramayacak ve herkesin işine yaralı bir yazılımdır. Bazı görseller: Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!)
En son PETER tarafından Perş. 20 Mart 2014, 13:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 08 Tem. 2011, 20:11 | |
| Peter hocam, link kapalımı ? download olmuyor, sitesi açılıyor, download a tıklıyoruz ama sanki kapalı, acaba sizin elinizdeki zip veya rar dosyasını upload edebilirmisiniz.Saygılar. | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 08 Tem. 2011, 20:41 | |
| Şimdi denedim, bir sorun gözükmüyor. Verdiğim link yazılımın anasayfasına ulaştırıyor biraz aşağıda mavi olan "download" tuşu var o sizi indirme ve ve forum sayfasına ulaştırır orada "click to download"" büyük bir resim üzerine tıklayınız, indirme başlar. | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 08 Tem. 2011, 23:19 | |
| Tamam hocam, explorerdan olmadı, firefox dan deneyince çıkdı, indirdim.teşekkür ederim. | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 08 Tem. 2011, 23:43 | |
| Güzel birşeye benziyor, Teşekkürler hocam. | |
| | | Tufan KORKMAZ Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 09 Tem. 2011, 00:29 | |
| çok güzel birşeye benziyor indiriyorum hemen teşekkürler.. | |
| | | kadirsariaslan Vaps Designer
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 09 Tem. 2011, 06:12 | |
| bir çok kişinin işine yarayacağını düşünüyorum. sağolun. | |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 09 Tem. 2011, 18:18 | |
| Afiyet olsun herkese !! | |
| | | Orhan Merinc Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 09 Tem. 2011, 23:54 | |
| Paylaşım için teşekkürler hocam. | |
| | | hknpal Vaps Designer
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 10 Tem. 2011, 13:52 | |
| Teşekkürler..Görsellere bakılırsa kullanışlı ve güzel. Denemekten zarar gelmez elbette :) hem de ücretsizmiş. | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 10 Tem. 2011, 23:29 | |
| Peter kaptanım hemen indirip deneyeceğim. Paylaşım için teşekkürler
emeğinize sağlık
| |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Paz 10 Tem. 2011, 23:49 | |
| - orhanyavuz demiş ki:
- Peter kaptanım hemen indirip deneyeceğim.
Paylaşım için teşekkürler
emeğinize sağlık
programı indirdim setup tan kurmayı denedim ama program açılır gibi oluyor sonra hata verip kapatıyor. Sonrada çevrim içi çözüm ara diyor.Sizlerde normal çalıştımı ? Saygılar | |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 11 Tem. 2011, 00:00 | |
| - orhanyavuz demiş ki:
- orhanyavuz demiş ki:
- Peter kaptanım hemen indirip deneyeceğim.
Paylaşım için teşekkürler
emeğinize sağlık
programı indirdim setup tan kurmayı denedim ama program açılır gibi oluyor sonra hata verip kapatıyor. Sonrada çevrim içi çözüm ara diyor.Sizlerde normal çalıştımı ?
Saygılar Orhan Bey, ben hiç bir sorun yaşamadım, aylardır kullanıyorum. Muhtemelen bilgisayarınızdaki olan birşeylerle çakışıyor. İndirdiğiniz forum sitesini bir inceleyiniz, belki benzer sorun birileri yaşamış olup çözümünü paylaşmış. Bir de tekrar kurmayı deneyin. Ben de inceleyeceğim forumları, eğer birşeylere ulaşacak olursam size bildireceğim. | |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 11 Tem. 2011, 00:19 | |
| Peter bey hallettim. clik to here den indirince hata verdi ama resmi tıklayıp indirince oldu
şimdi programı açtım çözmeye çelışıyorum.
Paylaşım için tekrar teşekkürler | |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 11 Tem. 2011, 01:17 | |
| - orhanyavuz demiş ki:
- Peter bey hallettim. clik to here den indirince hata verdi ama resmi tıklayıp indirince oldu
şimdi programı açtım çözmeye çelışıyorum.
Paylaşım için tekrar teşekkürler Hı, anladım siz sadece patch indiriyordunuz, ok. Rica ederim. | |
| | | aarslan Pilot-2
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 11 Tem. 2011, 20:14 | |
| Virtual Dispatch programını kullanıyorum.Ancak hantal bir programa benziyor. Bir de bu programı deneyelim.İnşaallah, kullanımı kolay bir programdır!Denedikten sonra yorum yaparım. | |
| | | caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Ptsi 11 Tem. 2011, 23:21 | |
| paylaşım için teşekkürler,indiriyorum güzel bir soft. saygılar | |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Salı 12 Tem. 2011, 10:09 | |
| - aarslan demiş ki:
- Virtual Dispatch programını kullanıyorum.Ancak hantal bir programa benziyor. Bir de bu programı deneyelim.İnşaallah, kullanımı kolay bir programdır!Denedikten sonra yorum yaparım.
Virtual dispatch da fena değildir. Alıştıktan sonra her yazılımın kullanımı kolay olabilir :) Bu yazılımın arayüzü biraz farklıdır. Bedava olduğuna rağmen, seçenek bol ve kullanışlıdır. | |
| | | boeing737 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Perş. 14 Tem. 2011, 13:08 | |
| Hocam çok işlevsel bir programa benziyor,ellerinize sağlık. | |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 15 Tem. 2011, 16:14 | |
| - boeing737 demiş ki:
- Hocam çok işlevsel bir programa benziyor,ellerinize sağlık.
Afiyet olsun !! :) | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. Cuma 15 Tem. 2011, 19:18 | |
| harika bi program hocam iyi ki paylaşmışsınız valla :) | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 16 Tem. 2011, 02:03 | |
| Faydalı bir paylaşım. (+)lar ŞELÂLE!.. :helal!:
| |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 16 Tem. 2011, 10:55 | |
| - pilot demiş ki:
- Faydalı bir paylaşım. (+)lar ŞELÂLE!.. :helal!:
Teşekkürler !! | |
| | | hasanöztürk Pilot-1
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 16 Tem. 2011, 15:08 | |
| tesekkur ederım paylasım incin sımdı ındırıp deneyeyeceğim ancak ındıremıyorum download edeniyoruz bir sorunmu varacaba? | |
| Konu: Geri: Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. C.tesi 16 Tem. 2011, 16:13 | |
| - hasanöztürk demiş ki:
- tesekkur ederım paylasım incin sımdı ındırıp deneyeyeceğim ancak ındıremıyorum download edeniyoruz bir sorunmu varacaba?
Teşekkürler! Şöyle bir deneyiniz, verdiğim link yazılımın anasayfasına ulaştırıyor biraz aşağıda mavi olan "download" tuşu var o sizi indirme ve ve forum sayfasına ulaştırır orada "click to download"" büyük bir resim üzerine tıklayınız, indirme başlar. | |
| | | | Uçuş planlama ve hareketli harita yazılımı. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |