Facebook
Visitors
The following countries follow VAPS : ( Since 01.01.2014 )
Sosyal yer imi Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın
SIMBRIEF - ÇEVRiMiÇi UÇUŞ PLANLAMA ÇÖZÜMÜ - FS2004, FSX
Yazar Mesaj PETER General ADMIN
Konu: SIMBRIEF - ÇEVRiMiÇi UÇUŞ PLANLAMA ÇÖZÜMÜ - FS2004, FSX Perş. 15 Ağus. 2013, 15:49 Çevrimiçi uçuş planlama ve dispeç sistemi, VATSIM uyumludur. Kullanımı kolay, detaylı doküman alma (PDF ya da yazıcıdan), simülatör yazılımlara aktarma mümkündür. Ücretsiz kayıt zorunludur.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın .] Eğitim videosu
VIDEO
Mustafa Adlin MODERATOR
Konu: Geri: SIMBRIEF - ÇEVRiMiÇi UÇUŞ PLANLAMA ÇÖZÜMÜ - FS2004, FSX Perş. 15 Ağus. 2013, 16:28
Özgür Kiraz MANAGER
Tamer Öztürk Department Moderator
Konu: Geri: SIMBRIEF - ÇEVRiMiÇi UÇUŞ PLANLAMA ÇÖZÜMÜ - FS2004, FSX Perş. 15 Ağus. 2013, 21:36 Teşekkürler Peter hocam.Dönüşünüz Harika olmuş.(+) Verdim :brav:
Misafir Misafir
Konu: Geri: SIMBRIEF - ÇEVRiMiÇi UÇUŞ PLANLAMA ÇÖZÜMÜ - FS2004, FSX Perş. 15 Ağus. 2013, 21:55 çok teşekkürler peter hocam
Haluk ADMIN
Konu: Geri: SIMBRIEF - ÇEVRiMiÇi UÇUŞ PLANLAMA ÇÖZÜMÜ - FS2004, FSX Perş. 15 Ağus. 2013, 22:04 Benzer bir siteyi daha önce paylaşmıştım ama bu daha detaylı gibi, güzelmiş hocam teşekkürler. :+1T:
Haluk ADMIN
Konu: Geri: SIMBRIEF - ÇEVRiMiÇi UÇUŞ PLANLAMA ÇÖZÜMÜ - FS2004, FSX Salı 15 Eyl. 2015, 18:22 Konu yukarı olsun. Bu gün kullandım ilk defa harika bir şey donate' yi hakediyor. Yeni kullanacak arkadaşlar sitenin help kısmında ki "New Features video" sunu mutlaka seyretsin değişiklikler olmuş.
SIMBRIEF - ÇEVRiMiÇi UÇUŞ PLANLAMA ÇÖZÜMÜ - FS2004, FSX
Similar topics