Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| VFR Uçuş dökümanı... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: VFR Uçuş dökümanı... Perş. 12 Nis. 2012, 13:26 | |
| Selamlar hocalarım İVAO'da sınvlara giriyorum.Bunlardan FS3 için olan sınavı geçtim Teorik.Ardından belirli bir bilgiye sahip olduğumu düşünerek PPL sınavına da girdim ve TEORİK'te başarılı oldum.(75 puan ile)Sizden ricam elinizde olan veya bildiğiniz VFR ve Meydan Turu dökümanı varsa bana vermeniz.Malum çalışmadan olmuyor. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: VFR Uçuş dökümanı... Perş. 12 Nis. 2012, 13:35 | |
| Bende var bu doküman, bana da Ümit hocam gönderdi, Enes hocama özelden gönderdim (Onur Air pilotu olduğu için). Eğer Ümit hocam izin verirse forumda da paylaşabilirim. | |
| | | enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: Geri: VFR Uçuş dökümanı... Perş. 12 Nis. 2012, 13:48 | |
| - Özgür Kiraz demiş ki:
- Bende var bu doküman, bana da Ümit hocam gönderdi, Enes hocama özelden gönderdim (Onur Air pilotu olduğu için). Eğer Ümit hocam izin verirse forumda da paylaşabilirim.
Teşekkürler hocam ::) | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: VFR Uçuş dökümanı... Perş. 12 Nis. 2012, 14:39 | |
| - Özgür Kiraz demiş ki:
- Bende var bu doküman, bana da Ümit hocam gönderdi, Enes hocama özelden gönderdim (Onur Air pilotu olduğu için). Eğer Ümit hocam izin verirse forumda da paylaşabilirim.
Özgür kaptanım eğer ümit hoca izin verirse paylaşabilir misiniz? eminim birçok kişi için faydalı olacaktır(ben dahil) | |
| Konu: Geri: VFR Uçuş dökümanı... Perş. 12 Nis. 2012, 14:49 | |
| Hocam, siz zaten Onur Air'da uçuyorsunuz. Size özelden de veririm, sorun değil. Lakin, hocam gelsin, izin herkese çıksın derseniz beklerim ona göre. Akşama kadar buradayım nasılsa | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: VFR Uçuş dökümanı... Salı 13 Ağus. 2013, 13:41 | |
| Özgür hocam konuya mesaj yazmayı uzun bir süre unuttum.Ne oldu VFR uçuş dökümanı? paylaşamayacak iseniz dert etmeyin | |
| Konu: Geri: VFR Uçuş dökümanı... Salı 13 Ağus. 2013, 15:42 | |
| Liselere kayıtlar başladığından bu yana (bugün iş başı yaptım), kafamı kaldıracak vakit bulamıyorum. Uçuş bile yapamadım 18 gündür, doküman da başka bahara kaldı | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: VFR Uçuş dökümanı... Çarş. 14 Ağus. 2013, 02:55 | |
| Allah kolaylıklar versin size, o zaman hocam. Lise kayıtları en zorlu zamanlardır. İstekler, arzular hiç bitmez. Saygılar. | |
| Konu: Geri: VFR Uçuş dökümanı... Çarş. 14 Ağus. 2013, 10:45 | |
| Yok, öyle istek filan olmuyor. Kayıt parası da almıyoruz, sadece belli bir miktar pul, o da 4-5 sene boyunca devamsızlık mektuplarının gönderimi için kullanılıyor (devamsızlık yapmazsa pullar, köy sandığına kalıyor, resmi başka işlerde kullanılıyor) İşlemler basit, elektronik ortamda hallediliyor artık. Yegane işimiz, anket. Kılık kıyafet serbest mi olsun, formaya mı dönelim diye. Şu ana kadar yeni kayıtlardan hiçbirisi, serbest istemedi (öğrenciler dahil). Bizim hükümetimiz, halktan daha iyi biliyor ya! Getirilen serbestliği isteyen yok | |
| | | | VFR Uçuş dökümanı... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |