Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. C.tesi 10 Ocak 2015, 14:20 | |
| Emin hocam Prepar 3D yi açtığımda simulasyon direct uçakta ve pist başında başlıyor. Uçağı ve uçuş programını yaptığımız ekranda başlaması için ayraları buulamadım. Ayarı nasıl yaparız. Şimdiden teşekkürler | |
| | | Ö.Savaş Flight Instructor
| Konu: Geri: PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. Paz 11 Ocak 2015, 04:59 | |
| Hocam o ayar grafik ayarlarinin realism ayarlarinin falan ayarlandigi sekmedeki sayfada olmasi gerek. | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. Çarş. 14 Ocak 2015, 15:38 | |
| Sonuçta ışıkları nasıl düzeltiyoruz ? Birde p3d de simulasyonu açtığımda direct uçakla beraber pist başında başlıyor.Sizdede öylemi ? Ne yaptıysam ayar yerini bulamadım. | |
| | | burak azman Pilot-1
| Konu: Geri: PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. Çarş. 14 Ocak 2015, 15:57 | |
| Orhan hocam genel ayarlarda scenerio hazırlama ekranını göster diye bi Seçenek var onu aktif ederseniz giriş ekranı gelir açılışlarda ve pist basında başlamamak için ise havaalanı seçtiğinizde sağ altta fsx teki gibi kapı veya park pozisyonu seçebilirsiniz. Hocam benim p3d de boğaz Köprüleri yok | |
| Konu: Geri: PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. Çarş. 14 Ocak 2015, 16:56 | |
| - B.urak azman demiş ki:
- Orhan hocam genel ayarlarda scenerio hazırlama ekranını göster diye bi Seçenek var onu aktif ederseniz giriş ekranı gelir
Rica etsem o ekranın resmini alıp o seçeneği işaretleyebilirmisin ? | |
| Konu: Geri: PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. Çarş. 14 Ocak 2015, 17:33 | |
| Özgür hocam affınıza sığınarak konunuza foto yüklüyorum, Giriş ekranı böyle gözüküyor Bu giriş ekranının görünmesi için işaretlemeniz gereken yer Bu da aynı fsx teki gibi başlangıç noktasını seçtiğimiz yer | |
| Konu: p3d pist başında Çarş. 14 Ocak 2015, 20:51 | |
| B u r ak hocam bende startup seçeneği yok :) neyse böyle idare edelim. Pilot veya Özgür hocam bu yazıştıklarımızı aşağıdaki linke taşırsanız.Özgür hocamızın Sayfasını temizlemiş oluruz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| Konu: Geri: PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. Çarş. 14 Ocak 2015, 22:13 | |
| Orhan hocam öyle bir Seçenek yoksa. Uçuş bittiğinde çıkmadan önce uçuşu save edip o saveyi default olarak ayarlayın en azından kaldığınız yerden devam edersiniz. Ben fsx te fspassanger ın save dosyasını default yapmıştım ardışık olarak uçuyordum hep :) | |
| Konu: Geri: PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. Perş. 15 Ocak 2015, 08:37 | |
| Çok teşekkür ederim.Bir deneyeyim | |
| | | Emin Yilmaz Global MODERATOR
| Konu: Geri: PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. Cuma 16 Ocak 2015, 00:45 | |
| Oyle bir ayar yok hocam. P3d v1.4 hep ucustan basliyor. Ben simlauncher diye bir program kullaniyorum. Program ucretsiz. Ucusa baslamadan once ucagin konumu, ucus plani, yakit durumu, hava durumu vs. hepsini ayarlayabiliyorsunuz. Fsx icin de kullanilabilir cok faydali. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. Cuma 16 Ocak 2015, 03:50 | |
| - orhanyavuz demiş ki:
- B u r ak hocam bende startup seçeneği yok :) neyse böyle idare edelim.
Pilot veya Özgür hocam bu yazıştıklarımızı aşağıdaki linke taşırsanız.Özgür hocamızın Sayfasını temizlemiş oluruz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Konulardaki mesajlar ayıklanıp, birleştirilmiş ve buraya taşınmıştır Orhan hocam. | |
| Konu: Geri: PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. Cuma 16 Ocak 2015, 09:19 | |
| Teşekkürler elinize sağlık hocam. | |
| | | | PREPAR3D V1 DİRECT PİST BAŞINDA BAŞLIYOR. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |