Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| IVAO`da ATIS infoyu sesli dinleme programi. | |
|
+2Cengizhan Barut AhmatFjorke 6 posters | Yazar | Mesaj |
---|
AhmatFjorke Pilot-2
| Konu: IVAO`da ATIS infoyu sesli dinleme programi. Salı 09 Nis. 2013, 21:06 | |
| Sizler icin yararli olabilecegini dusundugum IVAO`da ATIS infolari ayni gercek ucaklardaki gibi frekanslari ayarlayip sonradan ayarladigimiz frekanslarda dinlememize yarayan ucretsiz ve paylasmayi uygun gordugum bir program bu bilgiler manual`lerden aldigim bilgilerdir kendim bizzat denemedim henuz vakit bulamiyorum ve sol kolumdada kas yirtilmasi oldugu icin bilgisayar basinda oturamiyorum eger uygunsuz bir paylasim veya bir hatam olursa affola en yakin zamanda tekrar girip kontrol edecegim ilginiz ve anlayisiniz icin tesekkur ederim. Iyi ucuslar. Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: IVAO`da ATIS infoyu sesli dinleme programi. Salı 09 Nis. 2013, 21:18 | |
| Gecmis olsun hocam, bakalim calisacak mi?
Tesekkurler | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: IVAO`da ATIS infoyu sesli dinleme programi. Salı 09 Nis. 2013, 21:53 | |
| Gecmis olsun hocam paylastiginiz icin tesekkur ederim vatsim de uctugum icin kullanmayacagim ama arti veriyorum yinede | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: IVAO`da ATIS infoyu sesli dinleme programi. Salı 09 Nis. 2013, 21:58 | |
| Öncelikle geçmiş olsun Ahmet hocam. ATIS bilgisi veren bir meydana uçtuğumda denerim bunu. Muhtemelen yarın veya Perşembe olabilir. ATIS bilgisi için ATC olması gerekiyor, olmadı açtırırız buradan bir arkadaşa, deneriz | |
| | | Alp Deniz Şenyurt Teacher Pilot
| Konu: Geri: IVAO`da ATIS infoyu sesli dinleme programi. Çarş. 10 Nis. 2013, 00:27 | |
| Arada IVAO arada VATSİM. İVAO'da uçtugumda kullanacağım :) + verildi. | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: IVAO`da ATIS infoyu sesli dinleme programi. Çarş. 10 Nis. 2013, 09:09 | |
| Geçmiş olsun Ahmat hocam inşaallah çabucak iyileşirsin, çok da acır haa! Tekrar geçmiş olsun. | |
| | | AhmatFjorke Pilot-2
| Konu: Geri: IVAO`da ATIS infoyu sesli dinleme programi. Çarş. 10 Nis. 2013, 09:46 | |
| Insallah calisir ve isimize yarar denedikten sonra sonuclara gore bende kullanmaya baslarim insallah ama daha onumde 3 hafta gibi bir iyilesme sureci var bu sure dahilinde kesinlikle ucamayacagim gecmis olsun dilekleriniz icin herbirinize teker teker tesekkur ediyorum Hide uygulamasinada gerek yokmus zorunlu degilmis onuda sonradan gordum :) umarim yararli bir paylasim olmustur. Ters hareketlerden kacinin hic cekilecek bir dert degil :) | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: IVAO`da ATIS infoyu sesli dinleme programi. Çarş. 10 Nis. 2013, 19:09 | |
| Ben denedim emme beceremedim yav , ya da calısmıyor herhalde | |
| | | AhmatFjorke Pilot-2
| Konu: Geri: IVAO`da ATIS infoyu sesli dinleme programi. Perş. 11 Nis. 2013, 10:22 | |
| - Cengizhan Barut demiş ki:
- Ben denedim emme beceremedim yav , ya da calısmıyor herhalde
Hocam orada manual de anlatiyor ayrintili bir sekilde birde ses paketi indirip siteden programin icine atmak gerekiyor manuali gozden gecirirseniz olur kanaatimce. | |
| | | | IVAO`da ATIS infoyu sesli dinleme programi. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |