Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Simülatöre Yerel Saati Alma Programı FS9 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Simülatöre Yerel Saati Alma Programı FS9 Perş. 11 Nis. 2013, 13:41 | |
| Arkadaşlar Simülatör arşivimde bulunan fakat bugün deneme fırsatı bulduğum bir programıı sizlerle paylaşmak istiyorum.Program ücretsiz ve nereden indirdiğimi hatırlamıyorum. Lütfen bir teşekkürü ve (+) vermeyi çok görmeyin!Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Simülatöre Yerel Saati Alma Programı FS9 Perş. 11 Nis. 2013, 14:40 | |
| Tamer hocam. Öncelikle mükerrer (yani iki defa) konu açmışsınız. Birisi ben sildim.
Tam olarak yaptığı iş, başlıkta anlatıldığı gibi mi? Çok kısa bir açıklama yapmanız mümkün mü? Yalnız uyarayım, havacılıkta yerel saat kullanımı yoktur. Aslında şöyle var: Siz biletlerinizi alırken yerel saate göre alırsınız. Bunun haricinde UTC, Zulu, GMT gibi deyimler kullanılır. Türkiye, şu anda 45. boylamdaki saat dilimini kullandığından +3 saat dilimindedir. Yani ben bu mesajı 14.40'ta yazdığıma göre UTC olarak saat 11.40 olacak. Bunu zaten biliyoruz ama hatırlatmak istedim. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Simülatöre Yerel Saati Alma Programı FS9 Perş. 11 Nis. 2013, 15:16 | |
| Ozgur hocam konuyu aslinda bir defa actim ama internette donma oldugu icin sanirim yanlislikla oldu.Programin islevine gelince, bu programi calistirdiginizda, simulatoru acinca bilgisayarin saati kac ise simulatorun saati de o oluyor yani program otomatik ayarliyor. Sevgiler... | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Simülatöre Yerel Saati Alma Programı FS9 Perş. 11 Nis. 2013, 15:23 | |
| Gerekli açıklamaya mütakip artınızı verdim Tamer hocam. Lakin önceki mesajımda da belirttiğim gibi yerel saat kullanmıyoruz uçuşlarda, o yüzden kullanışlı olacağını da sanmıyorum. | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: Simülatöre Yerel Saati Alma Programı FS9 Perş. 11 Nis. 2013, 19:19 | |
| Tamer hocam teşekkürler ama benim Fs9 um kendiliğinden bilgisayar saatini seçiyor uçuşa başlamadan önce | |
| | | Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: Simülatöre Yerel Saati Alma Programı FS9 Paz 20 Nis. 2014, 11:17 | |
| Bu yaz saati ayarlamasını nasıl yapıyorduk FS de, Bilen kaptanım var mı? | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Simülatöre Yerel Saati Alma Programı FS9 Ptsi 21 Nis. 2014, 02:06 | |
| - Sedat demiş ki:
- Bu yaz saati ayarlamasını nasıl yapıyorduk FS de, Bilen kaptanım var mı?
Geçen hafta ben de FS'min yaz saatini ayarlamıştım. Buyrun Sedat hocam; (Konu, 2011'den beri kendi yerinde duruyor ) Time Zone: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | MURAT OK ADMIN
| Konu: Geri: Simülatöre Yerel Saati Alma Programı FS9 Ptsi 21 Nis. 2014, 09:06 | |
| Pilot hocam ve Tamer hocam paylaşımınız için teşekkür ederiz. Formdaki tüm arkadaşlarımında arşivinde olması gereken bir program hocalarım. verildi. | |
| | | Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: Simülatöre Yerel Saati Alma Programı FS9 Ptsi 21 Nis. 2014, 17:04 | |
| Teşekkürler Pilot Hocam :) | |
| | | | Simülatöre Yerel Saati Alma Programı FS9 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |