Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| IVAC programı COMMBOX sorunu | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: IVAC programı COMMBOX sorunu Salı 28 Şub. 2012, 16:06 | |
| IVAO da ATC lik yapan var ise aranızda IVAC programında COMMBOX problemi yaşıyorum , üst sekmeden COM'a tıkladığımda açılmıyor , çözümü bilen var mı ? | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: IVAC programı COMMBOX sorunu Salı 28 Şub. 2012, 16:12 | |
| Öncelikle Cengizhan, Orhun hocam ve Ümit hocam (yeni adminimiz olmuş bu arada, hayırlı olsun) bunu cevaplayabilirler. Hiç kullanmadım hocam, thyva forumunda sorarsanız daha çabuk cevap gelebilir, epey kontrolör var orada | |
| | | UMIT UNALDI ADMIN Flight Instructor
| Konu: Geri: IVAC programı COMMBOX sorunu Salı 28 Şub. 2012, 16:24 | |
| Cengizhan;
Üst menüden COM a tıklamana rağmen aşağıda frekansların ve metar ve boardcast ekranlarının olduğu pencere gelmiyor ise kurulum ile alakalı bir sorun vardır diye düşünüyorum çünki hiç başıma gelmedi bu sorun.
IVAC ı tekrar yüklersen sorun çözülecektir | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: IVAC programı COMMBOX sorunu Salı 28 Şub. 2012, 16:26 | |
| ben memoyum yaaa :)) IVAC 1.1.14 ü 2 kere kurdum ve sonra 1.1.12 yi denedim olmadı , büyük ihtimal açılıyor fakat ekranın görünmeyen bir köşesinde :)) Anlayabilmiş değilim , ivao forumlarında arıyorum bakalım bir şeyler çıkacak mı :)
EDIT : Sorunumu halletmiş bulunmaktayım , cfg ile oynadım ve düzeldi az sonra LTCG_GND ile ilk denememe başlıyorum :) | |
| | | UMIT UNALDI ADMIN Flight Instructor
| Konu: Geri: IVAC programı COMMBOX sorunu Salı 28 Şub. 2012, 16:30 | |
| memo vallah özgür hocanın dediğini anlamaya çalışırken allah allah derken diğer tarafda da cengizhanın bir konusunu okuyordum :)
teamviewer var sa bana özelden msn ini at da bakalım | |
| Konu: Geri: IVAC programı COMMBOX sorunu Salı 28 Şub. 2012, 16:31 | |
| EDIT : Sorunumu halletmiş bulunmaktayım , cfg ile oynadım ve düzeldi az sonra LTCG_GND ile ilk denememe başlıyorum :) | |
| Konu: Geri: IVAC programı COMMBOX sorunu Salı 28 Şub. 2012, 16:38 | |
| Yaptığınız büyük saygısızlık! Dede dediğiniz insanlar sizden BİN KAT değerli ve EN ÖNEMLİSİ SİZDEN BİN KAT SAYGILI İNSANLAR! | |
| Konu: Geri: IVAC programı COMMBOX sorunu Salı 28 Şub. 2012, 16:39 | |
| Ama olmaz ki, Körler Sağırlar Derneği, bizim VAPS'ın bir kuruluşudur. Siz, VAPS'ı çözdünüz, nereye gidiyorsunuz Anlamamanız normal, IVAO ile ilgili bir durum. VATSIM olsa neyse. Bilmeyenlere: Andropoz, erkeklere mahsus bir durum olup kadınlarda menapoz olarak adlandırılır. Allah'a şükür öyle bir durumumuz yok, kaldı ki mesaj yazanlardan birisi 13 yaşında, ayıp oluyor! | |
| Konu: Geri: IVAC programı COMMBOX sorunu Salı 28 Şub. 2012, 16:42 | |
| Konu, lüzumsuz yerlere geldiğinden ve çözüldüğünden, tarafımdan kapatılmıştır.
Not: Konu dışı tartışmalar silinmiştir, kendi mesajımı da sileceğim. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: IVAC programı COMMBOX sorunu Salı 28 Şub. 2012, 16:46 | |
| Özgür hocam, gerekeni yapmışınız . Teşekkürler.. Bu arada kişi siteden uzaklaştırılmıştır.
| |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: IVAC programı COMMBOX sorunu Salı 28 Şub. 2012, 18:53 | |
| - memo1998 demiş ki:
- EDIT : Sorunumu halletmiş bulunmaktayım , cfg ile oynadım ve düzeldi az sonra LTCG_GND ile ilk denememe başlıyorum :)
Mehmetcan kanalı niye kapattın hocam, böylemi "ground" olacaksın? :lol: | |
| | | | IVAC programı COMMBOX sorunu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |