Facebook
Visitors
The following countries follow VAPS : ( Since 01.01.2014 )
Sosyal yer imi Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın
Chart Okuma(Sesli ve Videolu)
Yazar Mesaj ftalfa Pilot-1
Konu: Chart Okuma(Sesli ve Videolu) Perş. 30 Ağus. 2012, 15:16 Evet arkadaşlar bu dersimde ise chart okumayı anlattım elimden geldiğince çok fazla ayrıntıya girmedim mantığını anlatmaya çalıştım faydalı olması dileği ile iyi seyirler(480p tavsiye edilir)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın .] VIDEO Anlatım,Ses ve Video Tamamiyle Bana Aittir.(Alıntı Değildir)
Haluk ADMIN
Konu: Geri: Chart Okuma(Sesli ve Videolu) Perş. 30 Ağus. 2012, 21:32 Paylaşım için teşekkürler Ali kaptan ilk +' ın benden.
Kısa zamanda bayağı ilerlettin tebrikler.
Özgür Kiraz MANAGER
Konu: Geri: Chart Okuma(Sesli ve Videolu) Perş. 30 Ağus. 2012, 22:22 Ali kaptanım, yeni yoldan geldiğimden bakamadım ama artınızı verdim. Yarından önce okuma şansım pek yok, teşekkür ederim.
Salih BAŞPINAR Pilot-3
Konu: Geri: Chart Okuma(Sesli ve Videolu) Perş. 30 Ağus. 2012, 23:34 Paylaşım için teşekkür ederim.
ftalfa Pilot-1
Konu: Geri: Chart Okuma(Sesli ve Videolu) Cuma 31 Ağus. 2012, 13:16 saolun hocam herşey sizin sayenizde en çok duymak istediğim seyi sizden duydum haluk hocam(Ali kaptan)tekrar saolun
enesyildirim Teacher Pilot
Konu: Geri: Chart Okuma(Sesli ve Videolu) Cuma 31 Ağus. 2012, 13:30 +'nı zı verdim hocam ağzınıza sağlık.
orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
Konu: Geri: Chart Okuma(Sesli ve Videolu) Cuma 31 Ağus. 2012, 19:16 Ali arkadaşım eline sesine sağlık + larını bende yolladım.Paylaşımların devamını dilerim.
ftalfa Pilot-1
Konu: Geri: Chart Okuma(Sesli ve Videolu) C.tesi 01 Eyl. 2012, 07:58 hepinize teşekkürler yakında da online olacağım inşallah
BurakOZ WEB-Researcher
Konu: Geri: Chart Okuma(Sesli ve Videolu) Ptsi 25 Mart 2013, 22:17 Hocam emeğine sağlık. Gayet net ve anlaşılır bir anlatım olmuş. Teşekkürler ...
Chart Okuma(Sesli ve Videolu)
Similar topics