Yine ben yine bir eğitim videosu :) Bu kez kendimi paraladım 4 saattir çevirisini yaptım chartlar hakkında bu Baltic Aviation Academy nin yaptığı güzel videoyu çevirdim. Flv uzantılı olduğundan gömemedim video içine uğraşıyorum düzeltirsem buradanda düzelticem. Altyazı çıkmazsa çözünürlük bölümünün yanından altyazıları açın çıkacaktır şimdilik bukadar. İyi seyirler.
Elinize sağlık Yiğit hocam. Oldukça güzel bir paylaşım olduğuna inanıyorum. Daha seyredemedim, evde televizyondan Digitürk IQ ile geniş geniş seyrederim inşallah
Televizyondan seyredeyim dedim ama altyazıları aktifleştirme yok maalesef Gerçi ihtiyacım da yok ama tarayıcı üzerinden gösterilen de devreye giriyor altyazılar, zor bir iş çıkartmışsınız hocam, kolay değil, bir dizinin bir bölümünü çevirmiştim, anam ağlamıştı çevirirken
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim benim için bunları duymak bu ve bundan sonra gelicekler için güzel :) destek motivasyon + ya - ye sahip olmak için değil yararlı olayım diye yaptım ne mutlu :)
Özgür Kiraz demiş ki:
Televizyondan seyredeyim dedim ama altyazıları aktifleştirme yok maalesef Gerçi ihtiyacım da yok ama tarayıcı üzerinden gösterilen de devreye giriyor altyazılar, zor bir iş çıkartmışsınız hocam, kolay değil, bir dizinin bir bölümünü çevirmiştim, anam ağlamıştı çevirirken
Şimdi Özgür bey, evet sorun büyük bununla ilgili sorunum dosya flv ve alt yazı gömme programları alt yazıyı sağa kaydırıyor maalesef flv olunca öyleymiş bende bilmiyorum dün en son bir tane buldum oda gecenin körüydü yazı tipi kodlamayla biraz uğraşmam lazım teker teker deneyip en iyi latince harflerini arıyorum bazen değişiyor yine kiril alfabesi oluyor yazdığım oda hoş tabi de :twisted: neyse ama yapıcam yani bugüne hazır olur. Evet ayrıca zor bir iş ama kısmetse 8 9 ayım var Florida'da eğitime başlıyacağım onun için en azından bu ülkede olup listening şansımız oluyor böylece, ben iyiyim böyle devam
Eline sağlık Yiğit hocam. yararlı bir paylaşım. Çoğu kaptanlarımızın zorluk çektiği bir konuydu. Bundan sonra da Eğitim veya herhangi Video paylaşımlarına devam edecekseniz; konu başlıklarına içeriğine uygun şekilde; [VIDEO-Eğitim], [VIDEO-Real] veya [VIDEO-Fs] diye yazmanız uygun olacaktır. Şimdilik buradaki başlığı ben düzenliyorum. Tekrar teşekkürler.
[VIDEO-Eğitim]; Chart Okuma Baltic Aviation Çeviri