[VIDEO-Eğitim]; Yeni Bir Seriye Başlıyorum -PMDG ile Full Uçuş-
5 posters
Yazar
Konu: [VIDEO-Eğitim]; Yeni Bir Seriye Başlıyorum -PMDG ile Full Uçuş- Paz 08 Eyl. 2013, 19:34
Bu serinin ilk videosu yakıt ve rota ayarlaması. İhtiyacınız olacak programlar video altında açıklamalar bölümünde verilmiştir. İyi seyirler.
En son Yiğit BİLGİÇ tarafından Paz 08 Eyl. 2013, 19:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Haluk ADMIN
Konu: Geri: [VIDEO-Eğitim]; Yeni Bir Seriye Başlıyorum -PMDG ile Full Uçuş- Paz 08 Eyl. 2013, 19:50
Güzel çalışma Yiğit hocam ilk + benden.
Özgür Kiraz MANAGER
Konu: Geri: [VIDEO-Eğitim]; Yeni Bir Seriye Başlıyorum -PMDG ile Full Uçuş- Paz 08 Eyl. 2013, 20:52
Emeğinize sağlık hocam. Artınız verildi.
Dip Not: Mesajınızda küçük bir düzeltme yaptım. Benzin demiyoruz, yakıt diyoruz yerine. Zira uçaklarda, benzin kullanılmıyor (litresi 5 liradan fazla olduğundan değil, yanıcı olduğu için)
orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
Konu: Geri: [VIDEO-Eğitim]; Yeni Bir Seriye Başlıyorum -PMDG ile Full Uçuş- Paz 08 Eyl. 2013, 21:03
Yiğit arkadaşım tebrik ederim. Eğitim şart.
Yiğit BİLGİÇ Pilot-1
Konu: Geri: [VIDEO-Eğitim]; Yeni Bir Seriye Başlıyorum -PMDG ile Full Uçuş- Paz 08 Eyl. 2013, 21:20
Özgür Kiraz demiş ki:
Emeğinize sağlık hocam. Artınız verildi.
Dip Not: Mesajınızda küçük bir düzeltme yaptım. Benzin demiyoruz, yakıt diyoruz yerine. Zira uçaklarda, benzin kullanılmıyor (litresi 5 liradan fazla olduğundan değil, yanıcı olduğu için)
Merhabalar Özgür hocam :) Maalesef aslında bunu video etiketinde de baya kendime sorun yaptım. Buraya yazarken demek aklım başımda değilmiş :) Etiketlerde benzin, yakıt; hesaplama, planlama gibi alternatifler yazmıştım bu yüzden. Teşekkürler düzeltme için iyi seyirler. Devamını çekicem ama hala aklım başımda değil tansiyon oynadı bugün :) Hep fazla kahveden.
Yiğit BİLGİÇ Pilot-1
Konu: Geri: [VIDEO-Eğitim]; Yeni Bir Seriye Başlıyorum -PMDG ile Full Uçuş- Paz 08 Eyl. 2013, 21:21
orhanyavuz demiş ki:
Yiğit arkadaşım tebrik ederim. Eğitim şart.
Teşekkürler Orhan bey. Geçen diğer sitenin buluşmasına gelecektim genelde flyinn deyim ama işler güçler yetişemedik tanışırız daha sonra kısmetse sizinlede.
avni mert Pilot-1
Konu: Geri: [VIDEO-Eğitim]; Yeni Bir Seriye Başlıyorum -PMDG ile Full Uçuş- Ptsi 09 Eyl. 2013, 00:27
fuel programı çok güzel çok işime yaradı teşekkürler :)
[VIDEO-Eğitim]; Yeni Bir Seriye Başlıyorum -PMDG ile Full Uçuş-