Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Okul için bir simulatör | |
|
+8d-mod astana pilot Haluk Mert YILDIRAN Özgür Kiraz mertkarslioglu Kaan Özgel 12 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Kaan Özgel Global MODERATOR
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 15 Ağus. 2011, 20:58 | |
| - mertkarslioglu demiş ki:
- Xp yapmanız çok mantıklı olmuş hocam en azından fatal error almazsınız XP de kolay kolay
Hocam bilgisayar gerçekten çok güçlü su soğutmalı falan bilgisayar güçlü olunca fatal error biraz zor | |
| | | mertkarslioglu Pilot-4
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 15 Ağus. 2011, 21:22 | |
| İnanın hocam fatal error sistemden kaynaklanmıyor bence :) o ayrı bir olay ama bir teorimde soğutma sisteminden dolayı fatal error olabilir ama su soğutmalıda sorun olmaz sanırım | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 15 Ağus. 2011, 22:15 | |
| 64 bit sistem seciceksiniz sanirim, bunun disinda harddiski 7200 degilde daha yuksek rpmli alabilirseniz fsx akisi daha gercekci olur, peki yama olarak ne alicaksiniz ifly'mi yoksa pmdg mi?
| |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Salı 16 Ağus. 2011, 23:05 | |
| - Kaan Özgel demiş ki:
- hocam pc sistemi:
■CPU INTEL CI7 2.66GHz (920) 8 MB 4.8GT COREI7 ■MB MSI (I) P55-CD53 DDR3 2.93GHZ GL+S L1156 ■RAM 8 GB DDR3 1600 MHZ KINGSTON HYPERX CL9 ■HD 500 GB SEAGATE 7200 RPM SATA NCQ 16 MB ■VGA 1 GB HIS 4890 256B GDDR5 HDCP 2XDVI x 2 ■DVD-RW SONY AD-7240S-0B 24x 12XRAM SATA BLACK ■CASE CM COSMOS RC-1000-KSN1-GP SILVER ■WIN XP PROF OEM TR ■POWER COOL-MAS RS700-AMBA-D3 700W PFC ATX-12V ■2 YEAR WARRANTY
Hocam bu listenin fiyatı ne kadar tuttu maliyeti ? | |
| | | Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Çarş. 17 Ağus. 2011, 17:35 | |
| Kaan hocam sipariş verdiğinize göre proje artık kabul gördü demek. Tebrik ederim. İşin bundan sonra ki safhası daha yorucu olacaktır sakın pes etmeyin! Yalnız benimde nacizhane bir önerim var yiğit hocamında söyledği gibi sistem güzel ancak hdd biraz zayıf gibi geldi bana. İmzamda da göreceğin üzere seagate kullanıcısıyım bende üstelik 750gb ve 32mb cache speed. Buna rağmen west caviar ikincil bir hdd almayı düşünüyorum. Malum FsX sistemi yalnız vga ile yetinmiyor. İşlemcisi i7 960 olan bir arkadaşım gtx 460 384bit vga kullanmasına karşın istediği görsellikleri alamayınca kahroldu. :) hemen hdd sordum ve samsung 1tb 7200 rpm 32mb cache kullanıyormuş. Değiştirmesini önerdim ve şimdi bana dua ediyor. Eğer imkanınız varsa küçük çaplı bir değişiklik yapın derim. Marka tercihi size kalmış ama daha hızlı hddler mevcut. Ayrıca pmdg 737ngx kullansanız tadından yenmez bence :) kolay gelsin hocam. | |
| | | Kaan Özgel Global MODERATOR
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Çarş. 17 Ağus. 2011, 17:51 | |
| Sevgili hocalarım okulumuzun bir bilgisayar şirketi olduğu için bilgisayar seçimi konusunda en iyisi olacağından emin olabilirsiniz o sadece bir örnek konfigrasyondu. Pc seçimi kesinleştiği zaman sizlere bildireceğimden emin olabilirsiniz | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Perş. 18 Ağus. 2011, 14:10 | |
| Kaan'cim hdd olayi disinda bir kusur yok, simulasyona hakim oldugumuz icin hdd konusunda senin bilgini bildirmen uygun olur. | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Perş. 15 Eyl. 2011, 23:37 | |
| - d-mod demiş ki:
- astana hocam çok hoşuma gitti önceden internette görmüştüm ama siz bende var deyince bende açıkçası gaza geldim ve bir tane almaya karar verdim parası ne olursa olsun alıcam :) :)
kesinlikle hocam alın aldıysanız eğer hayırlı olsun | |
| | | Kaan Özgel Global MODERATOR
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Salı 04 Ekim 2011, 22:31 | |
| | |
| | | | Okul için bir simulatör | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |