| Okul için bir simulatör | |
|
+8d-mod astana pilot Haluk Mert YILDIRAN Özgür Kiraz mertkarslioglu Kaan Özgel 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Çarş. 03 Ağus. 2011, 23:09 | |
| astana hocam bu lövye yi kaça aldınız bende almayı düşünüyorumda onun için soruyorum... | |
|
| |
mertkarslioglu Pilot-4
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Çarş. 03 Ağus. 2011, 23:15 | |
| Bende saitek X52 var öneririm herkese güzel fiyatıda 250 tl falan ama performansı çok iyi bence | |
|
| |
astana Pilot-2
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Perş. 04 Ağus. 2011, 02:06 | |
| - d-mod demiş ki:
- astana hocam bu lövye yi kaça aldınız bende almayı düşünüyorumda onun için soruyorum...
hocam tek tenoloji mağzalarında Electro World'e satılıyormuş Ankara'dan almıştım fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 350 ya da en fazla 450 idi bunu aşırı tavsiye ederim herkese bence herkesin evinde olması gereken joistik | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Perş. 04 Ağus. 2011, 15:36 | |
| astana hocam çok hoşuma gitti önceden internette görmüştüm ama siz bende var deyince bende açıkçası gaza geldim ve bir tane almaya karar verdim parası ne olursa olsun alıcam :) :) | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Perş. 04 Ağus. 2011, 22:49 | |
| Kaan hocam size tavsiyem bu isin altindan kendiniz kalkmaniz, biraz elektronik bilgisine bakicak ama onuda kisa zamanda cozersiniz, googlda usb'den kontroller ile ilgili belgeler bakmalisiniz (isin kolayina kacip saitek alip modifiye edebilirsiniz) piyasada bir suru ucuz joystik var, bunlari parcalayip tuslarini atama yontemi ile iside cozebilirsiniz, bilgisayar icin coklu monitor sistemi destekleyen bir ekran karti isini rahat gorecektir, on tarafa genis ekran projeksiyon (3 e cikarip sag sol goz hitabi yapilabilir) diger monitor cikislarini ise lcd hd ekran alip onundeki ekranlar icin kullanabilirsin, (1 ekrani 2 farkli monitor icin kullanabilirsin)... otopilot panelinide internetten siparis vermen daha uygun olacak (hazir ve usb baglantili geliyor)
Azicik calisma ve bu dediklerim uzerine pratik bir plan ile yonetimin karsisina cikarsan bu is olur..
E-kokpit sitesinden resimleri kullanmani tavsiye ederim, birde yabanci kaynaklara bakabilirsin ( bir arkadasin sitesinde ayarli direnclerle yaptigi yoke ve trottle sistemi vardi , ahsap iskelet sonrada cnc makinasindan cikarttigi aluminyum kaplama)
Birazcik zorlasan bu is olur... Bulundugun sehirde daimi yasiyor olsaydim sana her gun yadima gelirdim... | |
|
| |
Kaan Özgel Global MODERATOR
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Cuma 05 Ağus. 2011, 09:56 | |
| - yigitciftci demiş ki:
- Kaan hocam size tavsiyem bu isin altindan kendiniz kalkmaniz, biraz elektronik bilgisine bakicak ama onuda kisa zamanda cozersiniz, googlda usb'den kontroller ile ilgili belgeler bakmalisiniz (isin kolayina kacip saitek alip modifiye edebilirsiniz) piyasada bir suru ucuz joystik var, bunlari parcalayip tuslarini atama yontemi ile iside cozebilirsiniz, bilgisayar icin coklu monitor sistemi destekleyen bir ekran karti isini rahat gorecektir, on tarafa genis ekran projeksiyon (3 e cikarip sag sol goz hitabi yapilabilir) diger monitor cikislarini ise lcd hd ekran alip onundeki ekranlar icin kullanabilirsin, (1 ekrani 2 farkli monitor icin kullanabilirsin)... otopilot panelinide internetten siparis vermen daha uygun olacak (hazir ve usb baglantili geliyor)
Azicik calisma ve bu dediklerim uzerine pratik bir plan ile yonetimin karsisina cikarsan bu is olur..
E-kokpit sitesinden resimleri kullanmani tavsiye ederim, birde yabanci kaynaklara bakabilirsin ( bir arkadasin sitesinde ayarli direnclerle yaptigi yoke ve trottle sistemi vardi , ahsap iskelet sonrada cnc makinasindan cikarttigi aluminyum kaplama)
Birazcik zorlasan bu is olur... Bulundugun sehirde daimi yasiyor olsaydim sana her gun yadima gelirdim... Yiğit hocam keşke burda olsanız inanın 3-4 gündür kafayı yiyorum türkiyedeki tüm simulatör yapımcıları vs ile irtibat halindeyim bakalım ne olucak pazar'a kadar elimde bişeyler olması lazım... | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Cuma 05 Ağus. 2011, 21:53 | |
| kaan hocam inş okula alırsınız simülasyonu aldıktan sonra isterseniz vaps ailesi olarak okula gelip sanal havacılığı okuladaki diğer öğrencilere tanıtabiliriz böyle bir organizasyon çok güzel olur bence.türk sanal hava kuvvetleri(kardeş site olduğu için adını yazdım)bir üniversiteye gidip sanal havacılıkla ilgili tanıtım günü gibi birşey yapmışlardı... | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör C.tesi 06 Ağus. 2011, 13:50 | |
| Kaan dedigim gibi google'a gir e-cockpit yada home cockpit diye aratir, bir suru goreceksin, resimleri al kopyala bir docx hazirla olmadi slayt gosterisi hazirla, bakin su soyle olacak bu boyle olacak diye, 25000le cok basit bir simulator olur daha sonra gelistiririz vs vs. adamin aklina girmen gerekli, mevki sahibi insanlar yapilmis seyleri gorerek ikna olurlar... anladin mi? dokuman konusunda sana ileride yardimci olmaya calisacagim elimden geldigince.. | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör C.tesi 06 Ağus. 2011, 13:53 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör C.tesi 06 Ağus. 2011, 16:23 | |
| Hocam araştırıyorum dediğiniz gibi resimlerdir falan 17 sayfa çıktı aldım yarın iyice hazır olarak gidicem yaptıralım şu kokpiti | |
|
| |
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Paz 07 Ağus. 2011, 14:51 | |
| Ekleme:Görüşmem bitti xwish adlı kurumdan sistem alacağız iki adet 3 adet bilgisayar kullanacağız fsx için.Ayrıca teorik eğitimi ben vereceğim 2.sınıftan lise sona kadar herkese tam bir uçuş kulubü olacak ayrıca rc modellerde yapacağız sistemleri kurduktan sonra hepinizi beklerim | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Paz 07 Ağus. 2011, 17:09 | |
| kutlarım Kaan. Genel eğitim ve tasarım detayları için öğrencilere VAPS'ı da önereceğine eminim. Sevgiler. | |
|
| |
Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Paz 07 Ağus. 2011, 19:09 | |
| Proje yatsaydı üzülürdüm iki gündür hep aklımda idi ne yapabilirim diye, ikna ettiğine sevindim inşaallah tamamlandığınıda görürüz. Talebelerin hepsiyle başedemezsen bir kısmını buraya gönder yardımcı oluruz. :bball: Xwish in adresi varmı hocam? | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 08 Ağus. 2011, 01:29 | |
| Afferin Kaan ellerine saglik.. Ozel istek olarak senden ricam olucak sistemi kurup ilk gun acilisini gerceklestireceginiz gunu bana pm olarak bildir suprizim olacaktir... | |
|
| |
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 08 Ağus. 2011, 13:20 | |
| Sevgili hocalarım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim öğrenciler'e vaps'ı önereceğimden emin olabilirsiniz.Yiğit hocam o gün gelince size pm atacağım ayrıca haluk hocam xwish yazdığınız zaman çıkar | |
|
| |
mertkarslioglu Pilot-4
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 08 Ağus. 2011, 13:34 | |
| OKulunuz Ankaradamı acaba hocam | |
|
| |
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 08 Ağus. 2011, 18:37 | |
| - mertkarslioglu demiş ki:
- OKulunuz Ankaradamı acaba hocam
Hayır hocam bahçeşehir/İstanbul | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| |
| |
Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 08 Ağus. 2011, 23:14 | |
| Hocam Simülatör İçin Resim de İsteriz :) Kolay Gelsin,İyi Çalışmalar.. | |
|
| |
halilex Pilot-1
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Salı 09 Ağus. 2011, 01:39 | |
| Tebrik ederim hocam insan isteyince elde edemeyecegi birsey yoktur. Basarilarinizin devamini dilerim | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 15 Ağus. 2011, 11:22 | |
| bir arkadas verdi adresi.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]belki isine yarar.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 15 Ağus. 2011, 11:30 | |
| - yigitciftci demiş ki:
- bir arkadas verdi adresi..
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
belki isine yarar..
Hocam hepsine baktım ben ama artık siparişi verdik kısmetse 3-4 gün'e teslim alıcaz | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 15 Ağus. 2011, 18:24 | |
| hadi bakalim hayirli olsun.. sistemi toparladiniz mi peki? | |
|
| |
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 15 Ağus. 2011, 19:51 | |
| hocam pc sistemi: ■CPU INTEL CI7 2.66GHz (920) 8 MB 4.8GT COREI7 ■MB MSI (I) P55-CD53 DDR3 2.93GHZ GL+S L1156 ■RAM 8 GB DDR3 1600 MHZ KINGSTON HYPERX CL9 ■HD 500 GB SEAGATE 7200 RPM SATA NCQ 16 MB ■VGA 1 GB HIS 4890 256B GDDR5 HDCP 2XDVI x 2 ■DVD-RW SONY AD-7240S-0B 24x 12XRAM SATA BLACK ■CASE CM COSMOS RC-1000-KSN1-GP SILVER ■WIN XP PROF OEM TR ■POWER COOL-MAS RS700-AMBA-D3 700W PFC ATX-12V ■2 YEAR WARRANTY
| |
|
| |
mertkarslioglu Pilot-4
| Konu: Geri: Okul için bir simulatör Ptsi 15 Ağus. 2011, 20:33 | |
| Xp yapmanız çok mantıklı olmuş hocam en azından fatal error almazsınız XP de kolay kolay | |
|
| |
| Okul için bir simulatör | |
|