| Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? | |
|
+29Yunus Piyade ibrahim PETER mert şişko basay71 enesyildirim velican35 cem Kaan Özgel Oguzhan KILIC Selim ŞAHİN orhanyavuz tezcalitpoka bil trooper gokturk78 skoksal fxraryd Erdinç TURKAN bso!d€roß awin8g_flæ haniz phantomII Tropic TUAF-Tora yigitciftci Kahraman Pilot epremsoft pilot 33 posters |
|
VAPS Fs kullanıcıları | Fs 2004 | | 38% | [ 40 ] | Fs X | | 52% | [ 54 ] | Fs9+FsX | | 10% | [ 10 ] |
| Toplam Oylar : 104 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 23 Nis. 2009, 02:34 | |
| - Değerli kaptanlar. Ankette oyunuzu kullandıktan sonra sayfaya yorum da yazarsanız,yapacağımız eklenti,boyama ve effect'leri kişinin kullandığı versiyona göre düzenleyebiliriz.
Ayrıca.. İmza bölümünüze "Profil" sayfasından benim imzamdaki gibi sistem özelliklerinizi ve kullandığınız simulator versiyonunu eklemenizi rica ediyoruz.
En son pilot tarafından Cuma 04 Şub. 2011, 01:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 23 Nis. 2009, 03:48 | |
| M.Flight Simulator 2004 kullaniyorum ama pc de M.Flight Simulator X te var. | |
|
| |
Kahraman Pilot Pilot-2
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 23 Nis. 2009, 13:08 | |
| | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 22 Tem. 2009, 00:43 | |
| | |
|
| |
TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 22 Tem. 2009, 14:01 | |
| | |
|
| |
Tropic Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 22 Tem. 2009, 23:48 | |
| FSX Special Edition + Acceleration Pack fakat yüklenmiyor | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 23 Tem. 2009, 01:25 | |
| FSX Special Edition Diye Birşey Varmı? :S
Özellikleri Ney Hocam? |
|
| |
epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 23 Tem. 2009, 02:33 | |
| hocam acaba Gold verisonumu demek istedin?
En son epremsoft tarafından Cuma 24 Tem. 2009, 05:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 23 Tem. 2009, 08:41 | |
| |
|
| |
TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 23 Tem. 2009, 13:42 | |
| Accelation harika birşey ama herkese tavsiye ederim | |
|
| |
Tropic Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Cuma 24 Tem. 2009, 19:25 | |
| Üstünde special edition diyor bikaç farklı uçak falan varmış .,
Pardon professional edition yazıyor | |
|
| |
phantomII ADMIN
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? C.tesi 25 Tem. 2009, 23:31 | |
| İki modelide kullanıyorum tek sebebi Aerosoft F-16 ve Captainsim C-130 por exp. set,0 ama FS9 un yerini tabiki hala tutabilmiş değil :) | |
|
| |
haniz Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 10 Mart 2010, 00:38 | |
| Ben FSX kulllanıyorum ama yakında FS9 da yüklicem ikisininde farklı avantajları var.. | |
|
| |
awin8g_flæ Pilot-4
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 10 Mart 2010, 01:41 | |
| FSX + SP1 + ACC
ayrıca FS9 + v1.1 Update
İkisi de yani :) | |
|
| |
bso!d€roß Pilot-4
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 10 Mart 2010, 09:16 | |
| FS9 kullanıyorum ancak FSXte mevcut bir ara onu kullanmıştım siip FS9 geri yükledim sistemimde zorlandı FSX. Yeni makinayı alınca FSX'e geçebilirim tekrar :) | |
|
| |
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 10 Mart 2010, 11:22 | |
| FS2004 + XP Pro.32 bit SP3 kullanıyorum, çok da memnunum, teşş
En son terminatör tarafından Cuma 12 Kas. 2010, 18:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
awin8g_flæ Pilot-4
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 10 Mart 2010, 12:43 | |
| - terminatör demiş ki:
- FS2004 + SP2 kullanıyorum, çok da memnunum, teşş
Hocam SP2 derken? Ben ilk defa duyuyorum ne gibi farklılıklar var? | |
|
| |
fxraryd Pilot-2
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 10 Mart 2010, 14:57 | |
| Service Pack 2 oluyor SP2.Update gibi birşey. | |
|
| |
awin8g_flæ Pilot-4
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 10 Mart 2010, 16:42 | |
| - fcetin demiş ki:
- Service Pack 2 oluyor SP2.Update gibi birşey.
SP2 Service Pack 2 demek olduğunu biliyorum da varlığından haberim yoktu onu diyorum. Ne gibi değişiklikler yapıyor? | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 10 Mart 2010, 17:33 | |
| Terminator hocanın imzasındaki sitemine bakarsanız, Windows XP_ Services Pack 2 'den bahsediyor kaptanlarım. :D Fs9'un SP2'si yok ki?..Fs9.1 Update'i var sadece.. :helal!: Ona bakarsanız, bende de Services Pack3 var!..Tabi ki Windows işletim sistemine ait. :sırıtık|: Fs9 ile alakası yoktur. | |
|
| |
awin8g_flæ Pilot-4
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 10 Mart 2010, 17:40 | |
| - pilot demiş ki:
- Terminator hocanın imzasındaki sitemine bakarsanız, Windows XP_ Services Pack 2 'den bahsediyor kaptanlarım. :D
Fs9'un SP2'si yok ki?..Fs9.1 Update'i var sadece.. :helal!: Ona bakarsanız, bende de Services Pack3 var!..Tabi ki Windows işletim sistemine ait. :sırıtık|: Fs9 ile alakası yoktur. İşte beklediğim cevap sağolasın hocam :) Bu arda uçağıma yorum yapmadın, o kadar mı kötü | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 10 Mart 2010, 17:59 | |
| Hocam bu smileyine katıldım gülmekten...Çok mu üzüldün?. :D Yok hocam rica ederim.Henüz sıra gelmedi :D Konulara sırayla baktığım için az sonra müthiş yorumlarımı yapacağım oraya. | |
|
| |
skoksal MODERATOR
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 11 Mart 2010, 16:43 | |
| selam Değerli Kaptanlarım;
Ben her ikisini de kullanıyorum.Fsx de VC olması bazen biraz daha keyif veriyor.Özellikle teker koyma anında.Yoksa 2004 de bence son derece keyifli.Eğer 2004 gibi ileri de fsx de eklentiler açısından zenginleşirse o zaman daha fazla tercih olacaktır diye düşünüyorum. Rüzgarınız bol olsun:))
fs9+Fspassengers+TRAI 2007 FSX +SP1+ACCELERATION | |
|
| |
gokturk78 Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 22 Nis. 2010, 05:46 | |
| FSX Kullaniyorum :albino: | |
|
| |
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 22 Nis. 2010, 13:40 | |
| Arkadaşlar, sistemimde değişilik oldu düzelme yaptım şu anda SP3 kullanıyorum,herhengi bir sıkıntısı görünmüyor. | |
|
| |
| Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? | |
|