Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? | |
|
+29Yunus Piyade ibrahim PETER mert şişko basay71 enesyildirim velican35 cem Kaan Özgel Oguzhan KILIC Selim ŞAHİN orhanyavuz tezcalitpoka bil trooper gokturk78 skoksal fxraryd Erdinç TURKAN bso!d€roß awin8g_flæ haniz phantomII Tropic TUAF-Tora yigitciftci Kahraman Pilot epremsoft pilot 33 posters | |
VAPS Fs kullanıcıları | Fs 2004 | | 38% | [ 40 ] | Fs X | | 52% | [ 54 ] | Fs9+FsX | | 10% | [ 10 ] |
| Toplam Oylar : 104 | | |
| Yazar | Mesaj |
---|
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 07 Haz. 2012, 18:59 | |
| Bu oylama geçersiz, iptal ettirmek için YSK'ya başvuracağım %38 + %53 + %7 = %98 Ee? "%100 olması lazım". En azından ben okuldan böyle bilirim. Adı üstünde "% - yüzdeeeeeee". Doksansekizde değil yani. :affraid: | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 07 Haz. 2012, 19:07 | |
| Aslında basit bir yuvarlama hatası. FS2004 diyenlerin yüzdesi, küsürat nedeniyle %39 olmalı. Yine FSX diyenlerin de yüzdesi, küsürat nedeniyle %54 olmalı. Aradaki %2'lik sıkıntı bundan kaynaklanıyor | |
| | | Alp Deniz Şenyurt Teacher Pilot
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Cuma 08 Haz. 2012, 02:01 | |
| FS2004 (aslına bakarsanız hiç kullanmiyorum) ama FSX + Service Pack 1 + Acceleration'i cok cok daha fazla kullanıyorum.
En son Alp Deniz Şenyurt tarafından Cuma 08 Haz. 2012, 18:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Salih BAŞPINAR Pilot-3
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Cuma 08 Haz. 2012, 06:12 | |
| FSX ağırlıklı her iki versiyon FS'yi de kullanıyorum. | |
| | | Emre Pilot-3
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Cuma 08 Haz. 2012, 10:38 | |
| B737 için FS9, diğer uçaklar için FSX | |
| | | | Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |