Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Bıktım bu Flight Simulator'un hatalarından | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Bıktım bu Flight Simulator'un hatalarından Cuma 15 Haz. 2012, 20:19 | |
| Merhabalar , yeni pc aldım , her ay fs'im gidiyor , ortada hiçbirşey yokken FS9 un çalıştırma ikonuna basıyorum öyle açılış ekranında kalıyor , 67 MB bellek yiyor ve CPU 24 de takılı kalıyor , sizce sorun neyden kaynaklanıyor ,her ay aynı sorun bıktım... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Bıktım bu Flight Simulator'un hatalarından Cuma 15 Haz. 2012, 20:39 | |
| Mehmetcan hocam, yapmışındır ama tekrar hatırlatayım.; Şu Fs9'u kur, - bir hafta hiç bir şey yüklemeden, Fs9'u BIRKALAMADAN , tertemiz saf ve yalın halde kullan. marmara bölgesinden ayrılma. Hep buralarda default olan bütün uçalarla uç: - Sonra tek-tek eklentileri eklerken. Her eklenti eklediğinde 2-3 gün o tek eklentiyle gezin.. - 2 gün sonra İKİNCİ eklenti ve 2 gün uçarak kontrol, - tekrar 2 gün sonra ÜÇÜNCÜ eklenti. uç ve kontrol. ..böylece her eklentiyi 2 gün arayla eklerken her eklentiyi marmara üzerinde uçarak uzun süre kopntrol et. Bak, böyle yaptığında hem hata almazsın, hem de hata aldığın an, hemen hangi eklentiden kaynaklandığını ŞAP! diye bulursun.. Bunları biliyorsunuz defalarca yazdıık.. Acele YOK.. Bir anda bütün uçakları, meydanları yüklersen.. Sonuç her zaman HATA olur.. Kolay gelsin, geçmiş olsun.. | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: Bıktım bu Flight Simulator'un hatalarından Cuma 15 Haz. 2012, 21:53 | |
| Neyse , repair ediyorum simulatoru , birşey farkettim , registry den kendi kendine siliyor , bir program mı yol açıyor acaba... | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: Bıktım bu Flight Simulator'un hatalarından Cuma 15 Haz. 2012, 22:48 | |
| Bu arada hata almıyorum , açılış ekranında kalıyor FS... | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Bıktım bu Flight Simulator'un hatalarından Cuma 15 Haz. 2012, 23:22 | |
| Memo, eğer yedekleme diskin varsa benim gibi yap tekrar tekrar kurmaktan kurtulacaksın
Daha önceki paylaşımımdan: Forumlarda "MSFS tekrardan kurmak zorunda kaldım, saatler sürdü ya da MSFS çöktü tekrardan kurmak zorundayım" çok okuduğum ve başıma da geldiği için artık 1000 adım öndeyim, çünkü herhangi bir hatadan dolayı kaybetmeye karşı, MSFS'mi kurulmuş halinde haftada bir kere ve ya herhangi bir yeni yüklemeden önce, harici bir diske yedekliyorum. Öylece, herhangi bir sorunun olduğu zaman, hiç birşey tekrardan kurmak zorunda kalmıyorum. Bozulmuş, kurulmuş olanı silip, yedekten temizi geri alıyorum. Sadece bazı ücretli olan yazılımların şifreleri tekrar giriyorum. Ayrıyetten bir tane daha yedeğim var, o da hiç bir eklenti olmayan kurulmuş halinde MSFS. Buna "HAM YEDEĞi" diyorum, ihtiyacım olduğu herhangi bir zaman kurulmuş "saf" MSFS hazırdır (bazı zaman deneme amaçlı kullanıyorum, çakışmalar, hatalar, ve benzer) | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Bıktım bu Flight Simulator'un hatalarından Cuma 15 Haz. 2012, 23:28 | |
| Ayrıca FS2004'ü yeniden registry'ye yazdırmak için (FS kurulumunu tekrar yapmadan) FS204 IS HERE minnoş bir yazılım kullan. Onu FS ana klasörüne at, çalıştır, simülatörün hangi diskinde olursa olsun, registry'ye yazdırılacak. Bunu mesela yukarıda yazdığım yedekten kurtarma ile kullanabilirsin. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | mertkarslioglu Pilot-4
| Konu: Geri: Bıktım bu Flight Simulator'un hatalarından Cuma 15 Haz. 2012, 23:45 | |
| Bilgisayarınızın Simulatore ne kadar bellek ayırabileceğini kendiniz belirleyebiliyorsunuz geçmişte yada kendi kendine bu tarz bir ayarlama yaptığında işlem güçü yetmicek ve simulatoru açmıcaktır Ram, CPU ayarlarınızı ve simulator ayarlarını bir gözden geçirin derim. Simulatore daha fazla Bellek atamak sorunu çözer ama Bellek yeterliyse | |
| | | | Bıktım bu Flight Simulator'un hatalarından | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |