| Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? | |
|
+29Yunus Piyade ibrahim PETER mert şişko basay71 enesyildirim velican35 cem Kaan Özgel Oguzhan KILIC Selim ŞAHİN orhanyavuz tezcalitpoka bil trooper gokturk78 skoksal fxraryd Erdinç TURKAN bso!d€roß awin8g_flæ haniz phantomII Tropic TUAF-Tora yigitciftci Kahraman Pilot epremsoft pilot 33 posters |
|
VAPS Fs kullanıcıları | Fs 2004 | | 38% | [ 40 ] | Fs X | | 52% | [ 54 ] | Fs9+FsX | | 10% | [ 10 ] |
| Toplam Oylar : 104 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
trooper Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 28 Nis. 2010, 10:51 | |
| İkiside mevcut tercihen FS9 :pirat: | |
|
| |
bil Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 12 Mayıs 2010, 18:03 | |
| Herkese merhaba. Flight Simulator X Gold editin Kullaniyorum. Sayin Hocalarim FSX'in de Service pack2 si var (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=204fee1e-f8de-4b21-9a32-5a41a3e27ff0&displaylang=de) Not:Bu service pack2 Almanca Dili icindir. Tabiiki FSX iniz Orginali oldugundan Kurabiliyorsunuz. Benim fsx Gold Editin oldugu icin icerisinde "Acceleration" mevcut oldugu icin kurmuyorum, cünkü Acceleration, Service pack2'nin Genisletilmis hali dir, ayrica ikisinide (Flight Simulator X SP2 ve Acceleration'u) bir fsx icerisine yükleyemezsiniz. FSX, ServicePack1 + SErvicePack2 veya FSX, ServicePack1 + Acceleration kurarak olur. Hatalarimdan Dolayi herkesden Özür diliyorum ve herkese Kazasiz Ucuslar dileklerimle Hersey Gönlünüzce olsun. | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 12 Mayıs 2010, 18:31 | |
| Değerli bilgileriniz ve paylaşım için teşekkürler. FsX kullanıcıları için faydalı olacaktır. | |
|
| |
bil Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 12 Mayıs 2010, 22:36 | |
| Pilot hocam hizli cevap icin Tesekkür ederim. Amma benim yazim cok büyük olmus. | |
|
| |
awin8g_flæ Pilot-4
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 13 Mayıs 2010, 02:03 | |
| - bil demiş ki:
- Herkese merhaba. Flight Simulator X Gold editin Kullaniyorum. Sayin Hocalarim FSX'in de Service pack2 si var (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=204fee1e-f8de-4b21-9a32-5a41a3e27ff0&displaylang=de) Not:Bu service pack2 Almanca Dili icindir. Tabiiki FSX iniz Orginali oldugundan Kurabiliyorsunuz. Benim fsx Gold Editin oldugu icin icerisinde "Acceleration" mevcut oldugu icin kurmuyorum, cünkü Acceleration, Service pack2'nin Genisletilmis hali dir, ayrica ikisinide (Flight Simulator X SP2 ve Acceleration'u) bir fsx icerisine yükleyemezsiniz. FSX, ServicePack1 + SErvicePack2 veya FSX, ServicePack1 + Acceleration kurarak olur.
Hatalarimdan Dolayi herkesden Özür diliyorum ve herkese Kazasiz Ucuslar dileklerimle Hersey Gönlünüzce olsun. Burada bir yanlış var, FSX orjinal olduğunda değil Windows orjinal olduğunda indirebiliyorsunuz. Bu da SP1 ve SP2 'nin ingilizce versiyonları... SP1; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SP2; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
bil Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 13 Mayıs 2010, 15:18 | |
| Herkese merhaba . Sorry Hocam ben yukarda indirmeden bahsetmiyorum YÜKLEME'den Bahsediyorum ve bircok Internet sitelerinde FSX ServicePacklar var illede Microsoftdan indirilmesi sart deil, Ayrica Lütfen yanlis anlasilma olmasin Windowsunuz ILLEGAL olsa dahi (Tabiiki öyle birsey yapmiyacaginizi biliyorum) FSX'iniz i Registry yapandan sonra ServicePack1 + 2'yi veya biraz daha iyisi (mümkünse) FSX, ServicePack1 + Acceleration yüklenebilir. Burasi bir Paylasim yeri Emegi gecen herkese tesekkürlerimi sunarim. Hersey gönlünüzce olsun. | |
|
| |
awin8g_flæ Pilot-4
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 13 Mayıs 2010, 23:01 | |
| Başka sitelerde de olması bence bir şeyi değiştirmez, orjinali varken neden başka siteden indireyim ki :)
Ayrıca registry olmamış bir FS versiyonu bulunmamakta hocam. Sitemizde ne bu şekilde kaçak kullanımlara izin vermekte ne de bu registry yapılmamış FS kullanan arkadaşlara destek vermekteyiz. | |
|
| |
bil Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 13 Mayıs 2010, 23:16 | |
| Ancak siz haklisiniz diyerek pes ediyorum. | |
|
| |
tezcalitpoka Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Cuma 12 Kas. 2010, 13:01 | |
| Merhabalar ben çok uzun zaman önce fs 2002 ile başlamıştım aradan uzun süre geçti ve 2004 e geçelim artık diyerekten fs 9 u kullanmaya başladım,sizce 9 ve 10 arasında ne gibi farklılıklar vardır (grafikler dışında)neden 10 değilde 9 dersem (:? cevabını burada bulabılırım :) - Alıntı :
- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
bil Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Cuma 12 Kas. 2010, 15:44 | |
| Herkese Merhaba. Ben Microsoft Flight Simulator X Gold edition -Acceleration | |
|
| |
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Cuma 12 Kas. 2010, 18:50 | |
| FS2004 + WİN 7 64 bit e geçiş yaptım, sadece nhanceri kuramadım, WİN 7 64 bit e uyumlu versiyonunu bekliyorum, onun yerine Geforce_SLI_Profile_Tool kurdum, 3 seceneği var,
C8 X Q C8 X S C16 X S
C8 X S i kurdum, çok memnunum.
En son Erdinç TURKAN tarafından Perş. 07 Haz. 2012, 10:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? C.tesi 20 Kas. 2010, 12:17 | |
| Ben FSX kullanıyordum ama bilgisayar sistemim yeterli olmadığı için arkadaşların tavsiyesi ile 2004 e geçtim ve memnunum
| |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Cuma 04 Şub. 2011, 01:18 | |
| - Konu yukarı!...
Değerli arkadaşlar, lütfen bu anketteki hangi şıktaki Fs vesiyonunu kullanıyorsanız lütfen işaretleyiniz...Kİ; Sayfalarımızın sol tarafına alt sıralara yeni eklenen "VAPS Fs Kullanıcıları" widget'inde işaretlediğiniz ve çoğalan Fs versiyonunuzu görebilesiniz. Teşekkürler. | |
|
| |
Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Cuma 04 Şub. 2011, 15:06 | |
| Aktif FS9, frame düşük FSX :) | |
|
| |
Oguzhan KILIC Vaps Designer
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Cuma 04 Şub. 2011, 17:58 | |
| Sistem fsx e yetmediginden fs9 kullanıyorum bi takım eklentilerle gayet güzel grafiklere sahip oldum memnunum şu anda :) | |
|
| |
Kaan Özgel Global MODERATOR
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Salı 15 Şub. 2011, 17:12 | |
| | |
|
| |
cem Pilot-1
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 16 Şub. 2011, 01:30 | |
| Flight Simulator X Acceleration. | |
|
| |
velican35 Pilot-2
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Çarş. 06 Haz. 2012, 23:15 | |
| Flight simulator X kullanıyorum. | |
|
| |
enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 07 Haz. 2012, 09:45 | |
| FS X Kullanıyorum çok memnunum. | |
|
| |
basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 07 Haz. 2012, 10:58 | |
| FSX Deluxe + accelaration pack kullanıyorum | |
|
| |
mert şişko Pilot-3
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 07 Haz. 2012, 11:32 | |
| | |
|
| |
mert şişko Pilot-3
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 07 Haz. 2012, 11:33 | |
| ayrıca fsx i pmdg ngx için kullanıyorum harika bir uçak | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 07 Haz. 2012, 14:26 | |
| - Erdinç TURKAN demiş ki:
- FS2004 + WİN 7 64 bit e geçiş yaptım, sadece nhanceri kuramadım, WİN 7 64 bit e uyumlu versiyonunu bekliyorum, onun yerine Geforce_SLI_Profile_Tool kurdum, 3 seceneği var,
C8 X Q C8 X S C16 X S
C8 X S i kurdum, çok memnunum. En iyisini yaptınız, nHANCER problemli bir yazılımdır, SLI PROFILE TOOL mükemel bir yazılım, yıllardır kullanıyorum, C8xS süper profil. | |
|
| |
ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 07 Haz. 2012, 15:37 | |
| | |
|
| |
Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? Perş. 07 Haz. 2012, 18:14 | |
| Nvidia Inspector kullanıyorum nHancer yerine gayet başarılı bir yazılım.Bu arada tercihim FS9. | |
|
| |
| Hangi M.Flight Simulator versiyonunu kullanıyorsunuz? | |
|