CREDITS : Project Airbus Airbus A321-231 (CFM motor)-SHARKLETS modeli Model Designers.......................: by Derek Mayer Flight Dynamics Designer (FDE)...: by Peter Binamira Livery.....................................: Project Airbus PEGASUS Painter......................: Pilot (VAPS)
The Project Airbus team: -------------------------- Demetris Themistocleous, Derek Mayer, Alexis Vletsas, Tom Collins, Nick Loh, John Tavendale and Gary Galea, Andy Warden, Peter Binamira, Thomas Ruth, Alessandro Savarese, Gianmarco Bettiol, Alexander Kvitta, Trevor Slack, Nicholas Wu, David Bromwich, Matthey Murray, Manny Osias, Spike Acenas, Mark Bolatete, Kester Masias, Sheldon Fernandes, Dickson Chan, Ben Jones. -
Alttaki linkleri görmek için lütfen mesaj atınız!.
Çok güzel bir boyama olmuş hocam ellerinize sağlık. Yalnızca, gerçekte kokpit camının etrafına çekilen "sürme" sizin boyamanızda yok, gözünüzden kaçmış sanırım.
Değerli kaptanım Texture dosyası boş.Bilginiz olsun.
Ahmet hocam, yaşlılık işte.. Asıl FS9 dizininden zip'in içine eklemeyi unutmuşum. Eski zipin içine baktım ki; hakkikaten BomBoş. Lütfen kusura bakmayın. Yeni download linki ve camlara sürme çekilmiş dosya ilk mesajımda. Keyifli uçuşlar, saygılar. -
efe00 demiş ki:
Çok güzel bir boyama olmuş hocam ellerinize sağlık. Yalnızca, gerçekte kokpit camının etrafına çekilen "sürme" sizin boyamanızda yok, gözünüzden kaçmış sanırım. Sizin deyiminizle: ARTILAR ŞELALE
Efe hocam, Paintkitte ne varsa öylece bırakmıştım ama, biliyorsun makyaj, herşeyi güzelleştirdiğinden hemmen camlarına sürme çektim. Umarım olmuştur. Yeni download linki ilk mesajımda. Saygılar.
Pilot hocam, iki kelimeyle- yine döktürmüşsünüz. Ben de bu boyamayı merakla bekliyordum çünkü Airbus A321 Sharklet modeline ait Pegasus boyaması sadece payware Aerosoft A321SL için ve freeware FAIB A321 modeli için mevcuttu, FAIB olanı AI Aircraft'tan çevrilme olduğu için bazen tercih edilmeyebiliyor. Ama artık freeware olan ve FS9/FSX belki P3D için bile Airbus adına en çok tercih edilen modellerden olan Project Airbus boyaması olarak da var. Bu modele ait tek Pegasus A321 Sharklet boyaması şu anda bu. Boyamayı görmekten o kadar mutlu oldum ki, heyecan bastı Denemek için sabırsızlanıyorum. Eliniz dert görmesin, çok ama çok teşekkürler.
Bu arada, yaşlı diyorsunuz ama maşallah gençlere taş çıkartıyorsunuz hocam. Arada öyle nazar boncuğu olsun
Ozan hocam, onore eden sözlerinize karşılık ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Teşekkür ederim. Boyamayı, gerçeğine uygun olacak şekilde yapmak için, Project Airbus yapımcısı model olarak 5 farklı modeli bizlere bedava sunmuş. Birbirine uyum sağlattırmak, boyama yapanın maharetine bırakmış PA. Biraz uğraştıktan sonra, istekte bulunan Volkan hocamızın paylaştığı gerçek uçağın fotoğraflarına göre "cfmshark" modelini textureye uydurdum. Umarım sonuçtan bütün hocalarımız memnun kalır. Bu arada FAIB, aslında AI(yapay zekâlı) uçak modellese de bunların sim (.air) dosyasında yapılacak minik düzenlemeyle kullanabileceğimiz uçaklar yapabileceğimiz kadar mükemmel çizimleri var. Bazen FAIB'in çoğu modellerini düzenlemelerle kullanmayı seviyorum. AI(yapay zekâlı) uçakların kullanılabilir duruma getirmek ve FS'de "Uçak Seçim" fonksiyonundan görerek seçmek için yapılacak minik işlem açıklaması, şu linkimizdeki sayfanın sonuna doğru, kırmızı yazı ile yazılı " air " dosyası" başlığı altındadır.: https://vaps.hooxs.com/t1135-ucak-dosyalar-onemli ...veya.. https://vaps.hooxs.com/t1136-ucaklarnz-fs-de-gorunmuyorsa
mesajı düzenleyeme seçeneği olmadığı için altına tekrar yazıyorum. uçak model olarak şahane boyama harika fakat sorunum şu: fs2004 de kokpit gauges ler gelmiyor sebep nedir ? Airbus_A321 cab dosyasını açarak tekrar denedim olmadı. fsx gauge yada kokpitlerini fs9 da çalıştırmak için extra bir yöntem varmıdır ? Bu arada cockpit background yükleniyor. Gauges yok.
Merhaba Ender hocam. Boyamayı beğendiğiniz için teşekkürler. Keyifle kullanınız. Bu boyamayı Fs9 ağırlıklı olarak (1024x1024 pixel) boyadığımız ve Fs9'da test ettiğimiz için, FsX için yapılmış olan Gauge isimli 3D dosyaları maalesef ki Fs9'a yüklenemez. Çok uğraşarak yüklense bile, ya karanlık olarak, ya da çoğu göstergelerin yerleri farklı yerlerde görülebilir. Ancak, bizim VAPS olarak 2011-Haziran ayında tasarladığımız A319-A320 ve A321 Kokpit tasarımları tüm Airbus uçak yapımcılarının uçaklarına adapte olabiliyor. Linkimiz(sayfamız) burda: https://vaps.hooxs.com/t1650-airbus-a319-a320-a321-panel_vapspan32x Yukarıdaki uçağa (P.A uçağa) VAPS airbus panel tasarımını PDF'deki açıklamalarla kolayca uygulayabilirsiniz. Ayrıca dosya içinde kokpit ve kabin sesleri de mevcuttur. Verdiğim linkteki indirme adresinde sorun varsa, oraya not yazarsanız en kısa zamanda yeni indirme linki veririz. Yalnız, bu arada mesajlarınızda kullandığınız TÜRKÇE kelimeleri lütfen kısaltmayın, bölmeyin, parçalamayın. Bunu önemle rica ediyoruz. Birinci kuralımız ve kırmızı çizgimiz TÜRKÇE'mizin doğru kullanılması. Anlayışınız için teşekkürler. Kolay gelsin, saygılar.
Evet uygulama pdf ve ana dosya dahil 4shareChina dan silinmiş ekran görüntülerinin hiçbiri kalmamış silinmiş. Paneli merak etmiştim. Linkleri yenilerseniz sevinirim, paneli merak ediyorum. Başka arkadaşlarada lazım olabilir. FS2004 eklentileri ile vazgeçilmez. Teşekkürler.
Değerli arkadaşlar!.. En üstteki ilk paylaşım mesajımdaki "A321-CFM-Sharklets_PEGASUS" uçağımızın tüm dosyaları yenilenmiş olarak ve VAPS tasarımı olan "VapsPANel-A321" SFX sesleri de olan 2D paneli ile birlikte yeni download linki, ilk mesaja eklenmiştir!...Keyifli uçuşlar dilerim.
NOT: İlk mesajdan sonra, bu son mesajım arasında yazılı olan güncelleme ve düzenleme mesajlarımı dikkate almayınız!.
Sitemizin paylaşımlarından dileğince faydalanabilirsiniz Erkut hocam. Yalnız, kurallarımız gereği en kısa zamanda(3 mesajınızdan önce) kendinize özel bir avatar yüklemenizi öneririm. Saygılar.
basay71 Pilot-4
Konu: Geri: A321-CFM-Sharklets_PEGASUS (Project Airbus)_FsX-Fs9 Ptsi 02 Ekim 2023, 17:49
Pegasus A321 Cumhuriyetin 100 yılı uçağını yapabilecek biri var mı ?
pilot likes this post
pilot MANAGER
Konu: Geri: A321-CFM-Sharklets_PEGASUS (Project Airbus)_FsX-Fs9 C.tesi 30 Mart 2024, 01:55
basay71 demiş ki:
Pegasus A321 Cumhuriyetin 100 yılı uçağını yapabilecek biri var mı ?
Merhaba Ahmet hocam. Haziran-2023 ayından beri, hastanede tedavi altındaydık. Maalesef yeni yeni kendimize geliyoruz. Siteyle ve mesajınız ile ilgileneceğim. Saygılar.