- Airbus 321-231 IAE_Atlas Global TC-ETN - EXPO2016 Antalya logolu (Model: Project Airbus)
-
( Fs9 - FsX - Prepar3D için )
FsX - Fs2004(FS9) - P3D için Full Uçak dosyaları
* FsX ve P3D için kullanım dosyaları ve açıklaması içindedir!..
CREDITS : Project Airbus Airbus A321-231 (IAE motor) modeli Model Designers.......................: by Derek Mayer Flight Dynamics Designer (FDE)...: by Peter Binamira Livery.....................................: Project Airbus EXPO2016 Painter.....................: Pilot (VAPS)
* Fs2004 (Fs9) kullanıcıları için; Kapıları ve bagaj kapaklarını açmak için SHIFT+7 tuşları ile MVT-Moving Vaps Tool penceresi kullanılabilir..
Alttaki linkleri görmek için lütfen mesaj atınız!.
DOWNLOAD (Zip: 5.5mb - Açılmış Dizin: 34.5mB.)
Keyifli Uçuşlar !...
-
En son pilot tarafından Cuma 07 Mayıs 2021, 02:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Ekran görüntüsü için teşekkürler hocam. Boyama, uçağa bayağı güzel yakışmış hani. Saygılar.
Yakışmazmı hocam harika, aylardır bekliyorum, birisi boyasa diye, ama sonunda sizden geldi. Ben Ünsal'dan bekliyordum, fakat bana öyle yazınca moralim iyice bozuldu, Allah razı olsun siz imdadıma yetiştiniz.Hocam Allah'a şükürler olsun, şimdi içim rahat.Emeğinizin karşılığını ne yapsam ödeyemem, her şey için teşekkür ederim.
Pilot hocam maus tutan elleriniz , Ekrana bakan gözleriniz dert görmesin.Hemen indireyim. Fs 2004 . prepar 3 d den sonra yeni lap top a fsx te yükledim biraz kassada eh işte :)
Yakışmazmı hocam harika, aylardır bekliyorum, birisi boyasa diye, ama sonunda sizden geldi. Ben Ünsal'dan bekliyordum, fakat bana öyle yazınca moralim iyice bozuldu, Allah razı olsun siz imdadıma yetiştiniz.Hocam Allah'a şükürler olsun, şimdi içim rahat.Emeğinizin karşılığını ne yapsam ödeyemem, her şey için teşekkür ederim.
Estağfurullah hocam. Hem elim de paslanmıştı. Senaryolarla meşgul olduğumdan ve 9-10 aydır süren bel-bacak ağrılarımdan dolayı uzun süredir uçak boyaması yapamıyordum. En çok ta LTBA'nın senaryosunu bitirmek için gerçekteki tadilatları beklemek, beni bazı işlerden epey alıkoymuştu. Project Airbus'un A320'sini boyamakta pek zorlanmasam da, A321'deki parça parça yapılmış textureleri modelde TAM denk getirebilmek epey usta işiymiş. A321'in Textureleri arasında en fazla "A321_fuse_4_t.bmp" isimli texture beni zorladı. Aşağıda resimleri var. Uçağın SAĞ yanı kolay olmasına karşın, SOL tarafına logo ve yazıları denk getirmek zorladı. Şükür ki bu sınavdan da iyi not alarak sınıftan mutlu şekilde çıktık. Şimdi LTAD işi bitince deniz uçakları için Haliç'e bir iskele yapabiliriz. Saygılar, sevgiler.
orhanyavuz demiş ki:
Pilot hocam maus tutan elleriniz , Ekrana bakan gözleriniz dert görmesin.Hemen indireyim. Fs 2004 . prepar 3 d den sonra yeni lap top a fsx te yükledim biraz kassada eh işte :) Tekrar emeğinize sağlık
Nasıl da biliyorsunuz Orhan hocam. Mouse tutan elim biraz tutuldu, ekrana bakan gözler ise bir yıldır 0.75 ilerlemiş. Buna rağmen şükür ki, eskiden beri yaptığımız boya-badana, ev-havaalanı modelleme işlerinde pek aksaklık çıkarmıyorlar. Bu arada yeni lap-top'unuz hayırlı olsun hocam. Yandaki profilinize yeni sisteminizi yazdıysanız incelemek isterim. Ben de ne zamandır almak istiyorum, ama, bir türlü eskisi beni bırakmıyor. Fan deliklerini temizliyorum, işlemcilere ısı macunu sürüyorum.. idare ediyoruz. Tek endişem şu yeni lap-top larda; bu, şu an çalıştığım programları çalıştırmazsa, diye düşünüyorum. 4-5 milyar para vereceğim.. Sonra bir de bakacağım, hiç bir eski programlarım çalışmayacak. İşte o zaman yandık..Ben MSI veya Monster laptop'lardan SSD'li olanları düşünüyorum. Yalnız bunları Windows 7'ye dönüştürebilir miyiz, bilemiyorum. Neyse, bir şeyler bulacağız.
EXPO2016 ile keyifli uçuşlar Orhan hocam. Güle güle kullanın.
Pilot hocam teşekkürler. 500 TL ye ikinci el casper nirvana aldım bir yıllk bir lab-top seyahatlerde sadece excel i kullanmak için ince bir şey aldım.Gördümki benim evdeki lab-toptan iyi.Tabiki ahım şahım değil. Eve dönünce profilimi düenleyeceğim.Allah nasip ederse yarın tatile çıkıyorum.
Elinize sağlık pilot hocam yoğunluktan giremiyorum ama Eylül Ekim gibi aranıza tekrar döneceğim ben de haftaya yıllık izne ayrılıyorum görüşmek dileği ile saygılar sevgiler.