- Airbus 321-211 CFM_Atlas Global TC-ATF (Model: Project Airbus)
-
( Fs9 - FsX - Prepar3D için )
FsX - Fs2004(FS9) - P3D için Full Uçak dosyaları
* FsX ve P3D için kullanım dosyaları ve açıklaması içindedir!..
CREDITS : Project Airbus Airbus A321-211 (CFM motor) modeli Model Designers.......................: by Derek Mayer Flight Dynamics Designer (FDE)...: by Peter Binamira Livery.....................................: Project Airbus Atlas Global Painter...................: Pilot (VAPS)
* Fs2004 (Fs9) kullanıcıları için; Kapıları ve bagaj kapaklarını açmak için SHIFT+7 tuşları ile MVT-Moving Vaps Tool penceresi kullanılabilir..
Alttaki linkleri görmek için lütfen mesaj atınız!.
DOWNLOAD (Zip: 6mb - Açılmış Dizin: 36mB.)
Keyifli Uçuşlar !...
-
En son pilot tarafından Ptsi 07 Ocak 2019, 01:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hocam ellerinize sağlık mükemmel olmuş, yalnız model dosyasını değiştirmemiz gerkiyor, motor nozulu farklı istiyen arkadaşlar böylede kullanabilirler, söyleyecek söz bulamıyorum, hocam nediye bilirimki, şu anda yapılan Project Airbus Atlasglobal A321 bir ilk oldu, isterseniz, model dosyasını değiştirip avsim ve flightsim de paylaşabilirsiniz, isterseniz, sadece burada kalabilir, veya kimse dışarıda paylaşamaz. Bu sizin isteğinize bağlı çünki sizin emeğiniz buna uçağı indiren herkez uymak zorunda, sanıyorum bu hızla A320 de sırada galiba, yakında oda gelecek. Hocam herşey için teşekkür ederim.Sevgiler,Saygılar.
Hocam, model dosyasını değiştirdim, sizin eklediğiniz model chevron, nozulları farklıdır, birde gövde altındaki Atlasglobal yazısı ben çok denedim ama olmadı ön dikmenin arkasında bulunuyor. Buraya resim ekliyecem.Saygılar.
Merhaba Erdinç hocam. Bu, upload ettiğim TC-ATF boyamasındaki "model klasörü" nün içindeki "model dosyası" nın ismine baktım. İsim şöyle: A321_200_CFM_WV.mdl Ayrıca "Chevron" model için de model dosyasının ismi: A321_200_CFM_Chevron_WV.mdl
Alttaki resimde ikisi de görülüyor. Siz hangisini kullanıyorsunuz hocam?..
Alt taraftaki yazıyı da denedim hocam . Onlarca denemeler yaptım ancak, ben de denk getiremedim. Sanırım modelle ilgili bir hata olabilir. Çünkü uçağın alt tarafına doğru inildikçe textureler, model tarafından uzatılıyor. Çok biçimsiz bir görüntü oluşuyor. Gönderdiğiniz A319 modeli ise farklı olduğundan onun texturesine yazılabiliyor. Onu da denedim. A319 modeline ait texturelere (uçağın alt tarafına) yazı yazılabilir. Ancak 321 modelleri çok farklı. Bakalım A320 modellerinde durum nasıl olacak?.. Bir üstteki mesajımda yazdığım hangi motor nozullu modeli kullanıyorsunuz hocam?. Bunu merak ettim. Saygılar.
Mr.Moebbb, You do not need to constantly ask for download links ... Because; To see the download link, it is enough to write "a" message here. The download link is hidden. When you write a message, you will see the download link in the first post above. See the text in the first post picture !. Respects.