Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY | |
|
+3Özmen ÜNAL pilot Erdinç TURKAN 7 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Ptsi 18 Nis. 2011, 02:22 | |
| (Yeni çıkdı)Project Airbus A321-231 THYFS2004 içindir, içinde default panel,sound mevcut, Painter:Tom Collins Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link and password to view! http://www.ressim.net/61/upload/f6bbca4d.jpgBase packeti isterseniz buradan indirebilirsiniz, Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link and password to view! NOT:Yarın akşam, kımet olursa, Onurair ve atlasjeti ekliyecem.Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Ptsi 18 Nis. 2011, 02:34 | |
| Taze çıktı hocam!..yepyeni .. paylaşımın için teşekkürler Erdinç hocam."Project Airbus" firmasının serisinden liveryler tamamlanıyor sayenizde. (+)'lar HELÂL Olsun hocam!. Onur ve Atlas'ı da bekleriz hocam. LTFJ'ye acıyorum!.Bomboş!..Sabiha-2011!..nerdesinnn?.. Az kaldı hocam.Şu paneller bittti mi, ilk sıra Sabiha'da..
En son pilot tarafından Ptsi 18 Nis. 2011, 02:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Ptsi 18 Nis. 2011, 02:36 | |
|
En son Erdinç TURKAN tarafından Ptsi 18 Nis. 2011, 02:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Ptsi 18 Nis. 2011, 02:52 | |
| - pilot demiş ki:
- Taze çıktı hocam!..yepyeni ..
paylaşımın için teşekkürler Erdinç hocam."Project Airbus" firmasının serisinden liveryler tamamlanıyor sayenizde. (+)'lar HELÂL Olsun hocam!. Onur ve Atlas'ı da bekleriz hocam. LTFJ'ye acıyorum!.Bomboş!..Sabiha-2011!..nerdesinnn?.. Az kaldı hocam.Şu paneller bittti mi, ilk sıra Sabiha'da.. Hocam inanın Sabiha Gökcen'i kullanmak istiyorum, fakat LTBA ile yakın oldukları için olsa gerek kullanamıyorum, kullandığımda FS kapanıyor, bir türlü nedenini çözemedim.Saygılar. | |
| | | Özmen ÜNAL Air Marmara-VA Gn.Manager
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Ptsi 18 Nis. 2011, 09:56 | |
| Airbus olunca akan sular durur. Emeğinize sağlık hocam. 2 kere teşekkürler.
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Ptsi 18 Nis. 2011, 14:40 | |
| emeginize saglık hocam...
Lütfen Profil bilgilerinizi, bizim gibi doldurunuz!.UYARI ALDINIZ!..Admin. |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Ptsi 18 Nis. 2011, 18:31 | |
| Erdinç hocam, bana SADECE "AeroFlot" un TEXTUREsini ÖZEL'den gönderir misin?..Logolarını ve yazı tipini başka bir uçakta kullanacağım.Bu nedenle.. Base dosyaları falan gerek yok..Saygılar. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Ptsi 18 Nis. 2011, 20:34 | |
| Affınıza sığınarak bir soru soracağım: Burada geçen "Project" nedir? Firma ismi mi (Wilco, IFDG, Level-D gibi) yoksa sizin projeniz mi? Yalnız bütün bu yeni çıktı (çıkdı yazıyor maalesef) uçaklarını yayınlara artılar benden. Keşke forumda verdiğim A330-300 (daha dün yüklendi, Atlas Jet ile beraber ama bu THY TC-JNH Topkapı idi) da bu kadar rağbet görebilse. Piyasada Wilco'cu yok ama uçak 10 numara. LTBA'ya bile -169 ft/mn ile bile indi, pist sonunda duramaz dediğim uçak çok rahat durdu bile, piknik yapmaya vaktimiz bile oldu pistte | |
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Ptsi 18 Nis. 2011, 22:08 | |
| Özgür hocam, Project airbus da, bir yapımcı firmadır, bu zamana kadar A318, A319, A320 yi tanıtmışlardı, bugünlerde A321 i tanıttılar yeni uçakdır,sanıyorum, Project Opensky ile aynı firma, sadece isimleri farklı, bu uçaklar free olduğu için paylaşımı rahatlıkla yapılıyor.Saygılar. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Ptsi 18 Nis. 2011, 22:48 | |
| Teşekkür ederim Erdinç hocam. Peki son soru: Boeing de üretiyor mu (gerçi Boeing'i üreten Amerikalılar, tuhaf bir söz oldu) bu firma ve FSX için boyamaları bulunuyor mu? Ona göre 738NG denemek istiyorum yakın zamanda. Airbus'u epey kavradım, koca A330'u bile rahat indirdikten sonra Yoksa da kendimi 777 uçağına vereceğim biraz da. Epey gösterişli duruyor o da. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Ptsi 18 Nis. 2011, 22:56 | |
|
En son pilot tarafından Çarş. 20 Nis. 2011, 18:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | Hakan Kaptan Pilot-1
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY Çarş. 20 Nis. 2011, 16:28 | |
| cok kaliteli ve güzel bir paylasima benziyor. tesekkür ederim paylasim icin. | |
| | | plevne Pilot-1
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY C.tesi 14 Mayıs 2011, 12:43 | |
| | |
| | | d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:35 | |
| plevne hocam değerli tasarımcı kaptanlarımız günlerce uğraşıyorlar bu güzel uçakları biz kullanalım diye siz uçağı indirmek için kısacık birşey yazıyorsunuz bir daha böyle yapmazsanız hocalarımızın emekleri boşa gitmemiş olur.... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:40 | |
| - d-mod demiş ki:
- plevne hocam değerli tasarımcı kaptanlarımız günlerce uğraşıyorlar bu güzel uçakları biz kullanalım diye siz uçağı indirmek için kısacık birşey yazıyorsunuz bir daha böyle yapmazsanız hocalarımızın emekleri boşa gitmemiş olur....
Haklısın!.. Eh!, zamanla o da olur hocam. | |
| | | | (Yeni çıktı) Project Airbus A321-231 THY | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |