Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Aerosoft Airbus A-320 NEO / THY Çalışmam | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Serhan ÖZTÜRK Pilot-2
| Konu: Aerosoft Airbus A-320 NEO / THY Çalışmam Paz 27 Ara. 2015, 03:08 | |
| THY Reel filoda ki uçakları;kullanmakta olduğum FS-X Gold Edition'a uyarlamayı kendime görev edindiğim günden bu yana eksiklerimi süreç içerisinde tamamlamak adına fırsat buldukça boyama/iyileştirme ve güncelleştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ederken,bir de farkettim ki reel'de olan,lakin Simulator'üm de bulunmayan A320 Sharklets (NEO) 'u da filoma katmış bulunmaktayım...Nette çok araştırmama rağmen malesef bu uçağı kimsenin yapmadığını farkettim...beğeninize sunuyorum arkadaşlar... Cümletten Emniyetli Uçuşlar Dilerim...Ne demiştik HERŞEY T.H.Y İÇİN Malum kaplama/texture için aşağıdaki link'e tıklamanız yeterli olacaktır...Emniyetli uçuşlar diliyorum... NOT: Dosyayı indirirken ortadaki kocaman Yeşil butona değil en altta 5 saniye sonra gelen,minik (Mavi) indir'e basınız...ortadaki tuzak ! İNDİRME LİNKİ: http://dosya.co/r0y9wgjag0gi/A320_NEO-THY.rar.html | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Aerosoft Airbus A-320 NEO / THY Çalışmam Paz 27 Ara. 2015, 10:56 | |
| FSX veya P3D kullananlara hayırlı olsun şimdiden. Elinize sağlık Serhan hocam. | |
| | | Serhan ÖZTÜRK Pilot-2
| Konu: Geri: Aerosoft Airbus A-320 NEO / THY Çalışmam Paz 27 Ara. 2015, 11:02 | |
| Rica ederim Özgür hocam..mükemmel bir forum gerçekten..ben teşekkür ediyorum,emniyetli uçuşlar dilerim | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Aerosoft Airbus A-320 NEO / THY Çalışmam Paz 27 Ara. 2015, 12:12 | |
| Serhan hocam tekrar hos geldınız .Paylasım ıçın tesekkürler. Arkadakı Turkısh tech yazıyor bunun güncellemesı çıktı düzeltebılırsınız.Yok bulamazsanız o texstureyı bana yollayın ben halledeyım :) | |
| Konu: Geri: Aerosoft Airbus A-320 NEO / THY Çalışmam Paz 27 Ara. 2015, 12:17 | |
| Teşekkür ederim Orhan hocam,hoşbuldum..tekrar sizlerle olmak çok güzel :) güncellemeden bilgim yoktu,uyarınız için ayrıca teşekkürler.en kısa sürede size ulaştırım.görüşmek üzere | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aerosoft Airbus A-320 NEO / THY Çalışmam Çarş. 17 Şub. 2016, 21:28 | |
| Ellerinize sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş. |
| Konu: Geri: Aerosoft Airbus A-320 NEO / THY Çalışmam Çarş. 17 Şub. 2016, 21:43 | |
| Rica ederim,model üzerinde biraz oynamalarım sözkonusu olmuştu,uyarlama diyelim...BEYKOZ isimli A320'ye Sharklets taktım yani :) Hepsi bu..Beğeni ve ilginiz için teşekkürler,iyi uçuşlar dilerim | |
| | | Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: Aerosoft Airbus A-320 NEO / THY Çalışmam Salı 23 Şub. 2016, 12:58 | |
| Fsx kullananlara hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş elinize sağlık.. | |
| Konu: Geri: Aerosoft Airbus A-320 NEO / THY Çalışmam Salı 23 Şub. 2016, 13:18 | |
| | |
| | | | Aerosoft Airbus A-320 NEO / THY Çalışmam | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |