| MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x | |
|
+3kadirsariaslan Özgür Kiraz hknpal 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
hknpal Vaps Designer
| Konu: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Ptsi 07 Kas. 2011, 00:01 | |
| Selamlar,
Hocalarıma bir soru sormak isterim. Biliyorsunuz uçuş görselleri açısından Aerosoft X harika, ancak MCDU modellemesi gerçekten berbat. Wilco ise bu konuda idare eder. Wilco MCDU, Aerosoft'unkini değiştirebilir miyiz? Bu iki uçağında ücretli olduğunu biliyorum. Gerekirse satın alıp yapabilirim sadece nasıl olacağı ve oluru var mı onu merak ediyorum? | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Ptsi 07 Kas. 2011, 14:01 | |
| Şahsen sanmıyorum. Ayrıca Wilco MCDU da öyle matah değil. SID ve STAR uygulamasında zorlandığı meydanlar var. Bazen kendim elle chart'a uygun yapmaya çalışıyorum planı. Boeing'den aşırıp yaptığım planlar da oluyor zaman zaman. | |
|
| |
hknpal Vaps Designer
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Ptsi 07 Kas. 2011, 22:29 | |
| Teşekkürler hocam ben de wilco'nunkini begendiğimi soyleyemem ama denize düşen yılana sarılır :) Aerosoft gercektem güzel bir model yapmış neden SID/STAR özelliği yok anlamış değilim. | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Salı 08 Kas. 2011, 21:08 | |
| SID/STAR yok mu? O zaman VA'larda uçan kimse tercih etmez ki bu modeli. Öyle saçmalık mı olur? Airac güncellemesi var mı peki Aerosoft için? | |
|
| |
kadirsariaslan Vaps Designer
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Salı 08 Kas. 2011, 21:43 | |
| Özgür hocam Aerosoft Airbus için Airac güncellemesi mevcut değil. | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Salı 08 Kas. 2011, 22:35 | |
| Neden SID ve STAR olmadığı da anlaşılmış oldu. O halde kullanmayın derim, siz bilirsiniz. | |
|
| |
hknpal Vaps Designer
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Çarş. 09 Kas. 2011, 10:41 | |
| Zaten kullanmıyoruz hocam çok saçma gercekten... MCDU da çok şey eksik. Neredeyse hiç yok gibi. SID/STAR kesinlikle yok. Ama uçak görselleri vs. bunlar çok güzel. Hep bir iç geçiriyorum. | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Çarş. 09 Kas. 2011, 11:37 | |
| Her güzelin bir kusuru oluyormuş demek ki :lol: | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Salı 06 Ara. 2011, 20:35 | |
| - aarslan demiş ki:
- **************************.
Bu tür paylaşımlar, ücretli olup sitemiz üzerinden, alenen ::) dağıtılması yasaktır! | |
|
| |
hknpal Vaps Designer
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Salı 13 Ara. 2011, 22:50 | |
| şunu alenen değilde, kitabıyla yapsanız diyorum. Mesaj alınmadı mı hala :D | |
|
| |
UMIT UNALDI ADMIN Flight Instructor
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Cuma 23 Ara. 2011, 21:03 | |
| Wilco ile alakalı MCDU daki SID STAR srunu çözüldü. Bir fix var ama şimdi bulamadım. Bulur bulmaz paylaşacağım. | |
|
| |
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Cuma 23 Ara. 2011, 22:33 | |
| Merhabalar; Buldum. Paralı bir eklenti olduğu iöin link paylaşmıyorum. Eric Marciano nun yaptığı eklenti wilcolardaki tüm mcdu sorunlarını hallediyor. Upgrade Öncesi Upgrade Sonrası Upgrade Öncesi Upgrade Sonrası Upgrade Öncesi Upgrade Sonrası | |
|
| |
Sabri Sorgut Pilot-4
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Cuma 23 Ara. 2011, 22:43 | |
| Hocam nerden satın alınıyor bu eklenti ? | |
|
| |
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Cuma 23 Ara. 2011, 23:07 | |
| | |
|
| |
Gökhan Peker Pilot-1
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Paz 01 Ocak 2012, 00:42 | |
| | |
|
| |
hknpal Vaps Designer
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Paz 01 Ocak 2012, 16:40 | |
| harika, çok teşekkürler... Kullandınız mı peki kaptanım? tecrübelerinizi yazar mısınız zahmet vermeyeceksem? | |
|
| |
anilumutozlu Pilot-1
| Konu: Geri: MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x Çarş. 20 Şub. 2013, 00:49 | |
| Selamlar, benim bir fikrim var
Airbus X Extended ile beraber guzel oldu, Wilco 330 ile merge durumu nasil olur? Yada PA330 ile birlikte.
| |
|
| |
| MCDU merge?; Wilco Airbus veya Aerosoft x | |
|