Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Aerosoft airbus x hakkında | |
|
+4mert şişko KaptanVecihi Özgür Kiraz Halil Ibrahim Sarıkaya 8 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Halil Ibrahim Sarıkaya WEB-Researcher
| Konu: Aerosoft airbus x hakkında Salı 14 Şub. 2012, 23:46 | |
| Kaptanlarım airbus x kullanmaya başlamayı düşünüyorum textureleri beni çok cezbetti ve açıkça söylemek gerekirse görünüş ve uçuş dinamikleri olarak wilcodan daha iyi olduğu kanaatindeyim sizlerin düşünceleri nedir bu konuda fmgc olarak çok birşey barındırmadığını söyleyenler var ama sizler bu konuda ne dersiniz özellikle airbus kullanan kaptanlarımın düşünceleri nelerdir düşüncelerinizi öğrenmek benim için önemlidir SAYGILAR | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Salı 14 Şub. 2012, 23:48 | |
| Uğraşma derim hocam. Airsimmer veya Wilco tavsiye ederim. Şu anda A333 ile uçuşum da var, mis gibi uçuyor | |
| | | Halil Ibrahim Sarıkaya WEB-Researcher
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Salı 14 Şub. 2012, 23:52 | |
| İyi uçuşlar öncelikle hocam çok kararsız kaldım aerosoft çok iyi bir marka harika textureleri var. Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim diğer kaptanlarımdan da önerilerini bekliyorum.. | |
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Çarş. 15 Şub. 2012, 00:06 | |
| MCDU ile işim yok diyorsanız buyurun alın. Sonra da neden AIRAC desteği yok diye dövünmeyin | |
| | | Halil Ibrahim Sarıkaya WEB-Researcher
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Çarş. 15 Şub. 2012, 00:13 | |
| Yok hocam mcdu ile işim olmaz olur mu tamam seçimim wilco anlaşıldı. ::) | |
| | | KaptanVecihi Pilot-2
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Çarş. 15 Şub. 2012, 01:44 | |
| Mcdu yle işim yok diyorsan derken bu uçaklar da aynen FSX in default uçakları gibi kullanılabiliyormu ? Eğer öyleyse benim mcdu yla harbiden işim yok , direk alayım bunları :) | |
| | | mert şişko Pilot-3
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Çarş. 15 Şub. 2012, 10:48 | |
| evet default fsx uçakları gibi ama uçuş dinamikleri bana göre iyi sadece mcdu yok pist seçimleri de yapamıyorsunuz | |
| | | emresancaktar EDITOR
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Çarş. 15 Şub. 2012, 14:25 | |
| Uçak çok güzel özellikle tasarım olarak, dinamik olarak pek airbus kullanmadığım için bilemeyeceğim. Ancak tasarım gerçekten harika bu kadar başarılı bir uçağa nasıl olurdu MCDU koymazlar aklım almıyor.Bende bir ara SID ve STAR'ları manuel olarak çizerim öyle online uçarım diyordum ama RNAV yaklaşmalarda sürekli sorun ki VATSIM'de LTBA'ya hemen hemen her yaklaşma RNAV veriliyor.Onu o sürede çizmek mümkün değil ayrıca çizdiğiniz rotaya hız ve yükseklik değerleride belirlenmiyor, pistler seçilmiyor vs vs. Bırakn bu uçağı Aerosoft 2.versiyonunu çıkarcakmış bunun MCDU'lu hep beraber onu kullanırız. Görsellik dışında beş para etmez. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Çarş. 15 Şub. 2012, 15:17 | |
| - Halil Ibrahim Sarıkaya demiş ki:
- Yok hocam mcdu ile işim olmaz olur mu tamam seçimim wilco anlaşıldı. ::)
hocam en güzeli airsimmer kullanmadım ama adamlar harika yapmışlar almayı düşünüyorum :) | |
| | | mert şişko Pilot-3
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Çarş. 15 Şub. 2012, 19:35 | |
| airsimmer in uçuş dinamikleri bundan da kötü flight one dan aldım ve aynı gün iade ettim paramı da geri iade ettiler aeresoft airbus x in kısa zamanda mcdu su olan bir versiyonu çıkacak tavsiye ederim | |
| | | UMIT UNALDI ADMIN Flight Instructor
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Çarş. 15 Şub. 2012, 19:42 | |
| Önemli olan MCDU sunun olup olmaması değil. Önemli olan Navigraph ın Airac desteği vermesi ki bu güne kadar Aerosoft un çıkardığı hiçbir uçağa çıkarmadılar bildiğim kadarı ile.
FSX için adam akıllı bir Airbus için daha uzun süre bekleyeceğiz gibi gözüküyor | |
| | | Alp Deniz Şenyurt Teacher Pilot
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Çarş. 15 Şub. 2012, 20:55 | |
| Hocam ben de var ve wilco da var dı airsimmer de vardı ve aerosoft airbus X kesinlikle acayip güzel hatta şu anda Aerosoft Airbus X THY ile uçuş yapıyorum Tek kötülüğü 2d panel i yok ama virtual da tıklanmayacak tuş yok Resim karşılaştırma: Airbus X: Airsimmer: Benim görüşüm wilco ve airsimmer in 3d cockpitleri fazla beyaz ama airbus X in cabin'i yok! :evil: Wilco: Çok sorun yaşadığım en fazla 6 kere yerden kaldırabilmişimdir ama genede kaliteli ve içi güzel(cabini gayet beğendim) valla airbus X de radar yok öyle bi kötülüğü var TCAS var ama weather yok :| | |
| Konu: Geri: Aerosoft airbus x hakkında Çarş. 15 Şub. 2012, 22:37 | |
| Ben şu radarda kırmızı bölgelerden o kadar geçtim, en ufak icraat yok. Wilco Boeing 737-400 radarı 10 numara. Şimşek çakan yerlerde radar görüntüsü fark ediyor, anlayın artık ::) | |
| | | | Aerosoft airbus x hakkında | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |