Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| CN-235 Türk Yıldızları Kargo Uçağı Boyaması | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: CN-235 Türk Yıldızları Kargo Uçağı Boyaması Salı 21 Tem. 2009, 16:14 | |
| | |
| | | epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: CN-235 Türk Yıldızları Kargo Uçağı Boyaması Çarş. 22 Tem. 2009, 00:30 | |
| Eline sağlık Tora hocam güzel boyama. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: CN-235 Türk Yıldızları Kargo Uçağı Boyaması Çarş. 22 Tem. 2009, 16:55 | |
| Mükemmel boyama olmuş Tora hocam.Teşekkürler. :helal!: Download bölümümüzdeki "Military Aircrafts" kısmına hemen eklendi.Haliyle ( +) lar geldi. :D Bu arada uçak AI olarak kullanılacaksa boyamanın texturesindeki FLU luk iyi.Frame yemez. Ancak uçağı kulanmak ve daha net görmek istenirse şu sayfadaki https://vaps.hooxs.com/uak-boyama-programlar-paint-softwares-f27/dxtbmpx-program-ve-kullanm-t159.htm?sid=ba228e35fde6d918c6a234de055a9c30 "MipMap" kısmı ile ilgili şu yazı dikkate alınmalıdır: "FS'de uçağın görüntüsü NET ve keskin olması isteniyorsa;"include when saving" ve "Use 16 bit dither" seçeneklerinin işaretleri olmayacaktır. Önemli:Net ve keskin görüntüler Frame hızını (sayısını) düşürür.Sistem ve FS kasar,hatta performansı yetersiz bilgisayarlar kilitlenebilir. Sistemleri düşük performansta olan kullanıcılar,FS'deki uçakların FLU görünmelerine razı olup,Frame hızlarını artırmak için Mipmaps'taki bu İKİ seçenek işaretlenmelidir.!" | |
| | | TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: Geri: CN-235 Türk Yıldızları Kargo Uçağı Boyaması Çarş. 22 Tem. 2009, 17:11 | |
| Çok iyi oldu hocam bu.Diğer uçaklarda böyle hata vermiyordu yani bulanık olmuyordu dün yaptım bende farkettim ama beceremedim düzeltmeyi.
Sağolasın.
Ayrıca bir soru
Cloud9 F-4 FSX'te gerçekten sorunsuz çalışıyor mu? | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: CN-235 Türk Yıldızları Kargo Uçağı Boyaması Çarş. 22 Tem. 2009, 17:27 | |
| - TUAF-Tora demiş ki:
- Çok iyi oldu hocam bu.Diğer uçaklarda böyle hata vermiyordu yani bulanık olmuyordu dün yaptım bende farkettim ama beceremedim düzeltmeyi.
Sağolasın.
Ayrıca bir soru Cloud9 F-4 FSX'te gerçekten sorunsuz çalışıyor mu? Bende FsX olmadığından maalesef deneyemedim hocam. Bu arada KISACA, DXTBmp programında uçak boyamalarının net görünmesi için ; 1-" include when saving" ve " Use 16 bit dither" seçenekleri İŞARETSİZ olacak. 2-Dosya boyutunun az olması için de " DXT3" ile Save yapılacak. | |
| | | | CN-235 Türk Yıldızları Kargo Uçağı Boyaması | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|