Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) Paz 17 Mayıs 2009, 14:29 | |
| | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) C.tesi 26 Ara. 2009, 20:02 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) Paz 27 Ara. 2009, 01:20 | |
| - terminatör demiş ki:
- Arkadaşlar, bu uçağı FS2004 defaulda yapmak mümkün mü ?
Linkte en altta birtane T-41 mevcut onu HHO lu yapabilirmisiniz.Teşş
http://simviation.com/simviation/static.php?ID=84&page=139 Bu yanılmıyorsam hocam?.. Tora hocam geldiğinde elindeki decallerle yapabilir, umuyorum. | |
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) Paz 27 Ara. 2009, 20:45 | |
| Evet ta kendisi bahsettiğim uçak, FS2004 kullanan birçok arkadaş inanın kullanacakdır,bundan emin olun.Sabırsızlıkla bekliyorum,kolay gelsin.Teşş. | |
| | | TUAF-Tora Vaps Designer
| | | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) Cuma 15 Ocak 2010, 11:58 | |
| Çalışmalarınızda kolay gelsin bir haber varmı ? FS2004 T41 ne durumda. Saygılar. | |
| | | TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) Cuma 15 Ocak 2010, 19:35 | |
| Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim aklımın ucundan bile geçmedi bu iş.Sanal hayat dışında gerçek hayatta düşündüğüm o kadar fazla şey var ki bu konularla ilgilenme fırsatım sıfır gibi.Bulduğum zamanlarda da asıl görevim olan 101.Filo uçuculuğunu ve oradaki organizasyonlar oluyor.Örneğin Tiger Meet 2010.
Bu konuda affınıza sığınıyorum hocam.Bu gidişle,bu çalışmayı yapmam çok zor.Öncelikle FS2004 yüklemem lazım bilgisayarıma.Hele bir halledebilsem onu , belki yapabilirim.
Tekrardan affınıza sığınıyorum. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) C.tesi 16 Ocak 2010, 01:45 | |
| O zaman ben yardımcı olayım, terminatör hocam size.. Tora hocam, bu arada LTBI sekteye uğrayacak T41(C172) süresi kadar!.. :D | |
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) Salı 19 Ocak 2010, 10:43 | |
| Tora'cım Canın sağolsun, tabii ki, eğer FSX kullanıyorsan biraz zor, Manager arkadaşım yardımcı olacakmış, teşekkür ederim.
En son terminatör tarafından Perş. 21 Ocak 2010, 13:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) Perş. 15 Mart 2012, 00:29 | |
| - Erdinç TURKAN demiş ki:
http://simviation.com/simviation/static.php?ID=84&page=139 - pilot demiş ki:
- terminatör demiş ki:
http://simviation.com/simviation/static.php?ID=84&page=139
Bu yanılmıyorsam hocam?.. Tora hocam geldiğinde elindeki decallerle yapabilir, umuyorum. - pilot demiş ki:
- O zaman ben yardımcı olayım, terminatör hocam size..
Tora hocam, bu arada LTBI sekteye uğrayacak T41(C172) süresi kadar!.. :D - Erdinç TURKAN demiş ki:
- Tora'cım Canın sağolsun, tabii ki, eğer FSX kullanıyorsan biraz zor, Manager arkadaşım yardımcı olacakmış, teşekkür ederim.
Alıntıları okudunuz mu Erdinç hocam?.. Tam 2 yıl 2 aylık bir geçikmeyle talebinizi yerine getirmekten mutluluk duyarken, bu kadar geç kalmamın verdiği üzüntü ile sizden defalarca özür dilerim hocam. Hani, sizin de bilginiz dahilinde olan geçenlerde sitedeki konuların dip taraması sırasında karşıma çıkan bu sayfadaki talebinizi o gün yerine getirememenin utancı içinde hemen kolları sıvadım ve en iyi ve en mükemel boyama ile karşınıza çıktım. Belki siz de bu boyamayı yapmış olabilirsiniz ancak, bu boyamayı da hüzünlü bir anısı olduğundan kullanmanızı rica edeceğim. Lütfen kabul buyurun hocam. Saygılarımla. | |
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) Perş. 15 Mart 2012, 09:01 | |
| Hocam rica ederim, ne demek sakın böyle düşünmeyin, asıl ben sizden özür dilerim, eğer yapacağınızı bilseydim size PM plastik model firmasının yabancı bir ülkede ürettiği 1/48 T-41D modelinin decalini size göndermem gerekiyordu ama şimdi bakıyorum farz oldu elinizde bulunsun linkden indirebilirsiniz.Sevgiler,Saygılar. Hv.Hrp.Ok. Cessna T-41 D modelinin sadece decalidir.
En son Erdinç TURKAN tarafından Perş. 15 Mart 2012, 18:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) Perş. 15 Mart 2012, 10:56 | |
| Boyama yapıcak arkadaşlar için bazı dökümanlar ilâve edildiği için yukarıdaki link yenilenmişdir.Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) Perş. 15 Mart 2012, 17:04 | |
| Ben de çok teşekkür ederim hocam. Bu decalleri, mutlaka birgün lazım olabileceğine inandığım için en güzel köşemde saklayacağım. Bu arada, efault_Fs9 'un bazı uçaklarının gövdelerine yazılan yazı veya yapılan desenler diğer tarafa TERS geçtiği için decallerin birkaçını c172'de kullanabiliriz. TERS konumlandırma açıklamasını, paylaştığım "HHO" boyama linkindeki ZIP'te de yapmıştım. Tekrar teşekkür eder, saygılar sunarım hocam. | |
| | | Mert Irtem WEB-Researcher
| Konu: Geri: T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) Çarş. 02 Mayıs 2012, 21:52 | |
| ellerinize sağlık hocam çok başarılı olmuş | |
| | | | T-41 Hava Harp Okulu Eğitim Uçağı (FsX) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |