| Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Perş. 13 Haz. 2013, 23:05 | |
| | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Perş. 13 Haz. 2013, 23:14 | |
| Vay vay vay, boyamaya bak En kısa zamanda uçup resim yayınlayacağım (inşallah). | |
|
| |
Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Perş. 13 Haz. 2013, 23:25 | |
| Tüh ilk artıyı kaçırdık. Ellerine sağlık ibrahim hocam. Teşekkürler.. | |
|
| |
Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Cuma 14 Haz. 2013, 00:32 | |
| Elinize emeğinize sağlık İbrahim hocam.Fakat birşey sormak istiyorum bendeki Cessna172(Carenado) böyle değil yani tekerleklerde demir parçası var.Acaba onları oynama yaparak yok mu ettiniz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Cuma 14 Haz. 2013, 00:40 | |
| Bendeki diğer versiyonmuş | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Cuma 14 Haz. 2013, 01:05 | |
| Çeşit çeşit modeli var C172'nin (hepsi tek paket onların). Bir bir bak derim ama... | |
|
| |
| Konu: Geri: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Cuma 14 Haz. 2013, 01:06 | |
| Asıl modeli buldum.Fakat boyamayı yüklediğimde VC kokpit görünümünde böyle bir görüntü oluştu.Dış görünümde bir problem yok sorun ne olabilir? | |
|
| |
| Konu: Geri: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Cuma 14 Haz. 2013, 11:13 | |
| Tamer hocam; "Texture.TC-FHA" klasörünüzde eksik dosyalarınız var gibi. Yükleme açıklamalarında ilk maddeyi uyguladınızmı ?
yani orijinal carenado kurulumundan sonra, uçak klasörünüzün içindeki "texture.BLUE" klasörünün ( klasör olarak ) kopyasını alıp aldığınız kopyanın ismini "texture.TC-FHA" olarak değiştirdinizmi ? (sanırım yapılan hata bu)
yukarıdaki ilk adımı yaptıktan sonra diğer kurulum adımlarını uyguladığınızda "texture.TC-FHA" klasörünüzde 17 adet dosya bulunması gerekir ve VC görünümündeki sorunlar ortadan kalkar.
sevgiler, saygılar... | |
|
| |
| Konu: Geri: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Cuma 14 Haz. 2013, 17:16 | |
| İbrahim hocam texture dosyaları eksik olduğu için böyle oldu.İlk önce diğer boyamaların texture klasörünü TC-FHA ya kopyaladım ve daha sonra FHA nın texturelerini kopyalayınca düzeldi teşekkürler... | |
|
| |
| Konu: Geri: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Cuma 14 Haz. 2013, 17:41 | |
| Geçmiş olsun Tamer hocam; sorun düzeldiğine göre keyifli uçuşlar diliyorum. carenado nun telif hakları gereği ( paylaşımda carenado nun bir copyright.pdf dosyası var ) tüm textureleri zaten veremezdim.
sevgiler, saygılar...
En son ibrahim tarafından Cuma 14 Haz. 2013, 19:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Cuma 14 Haz. 2013, 18:20 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) Cuma 14 Haz. 2013, 18:51 | |
| Tekrar tekrar teşekkür ediyorum kusursuz dört dörtlük bir boyama oldu | |
|
| |
| Carenado C172II N Yavrukuş Havacılık Uçuş Okulu TC-FHA (FsX-Fs9) | |
|