Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
yigitciftci ADMIN
| Konu: Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged Paz 07 Haz. 2009, 23:07 | |
|
En son yigitciftci tarafından C.tesi 13 Haz. 2009, 14:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | TUAF-Tora Vaps Designer
| | | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged Paz 07 Haz. 2009, 23:20 | |
| Tora buna biraz askeri boyama yapar misin? sole kamufleli fln ha? | |
| | | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged Ptsi 08 Haz. 2009, 04:34 | |
| Yiğit hocam eline koluna sağlık.Çok güzel olmuş.Hele kuyruktaki dalgalanan bayrak hoş bir hava katmış.
Hocam o "KIZ Kulesini" ben de isterim!.. sadece kuleyi .. :D | |
| | | epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged Ptsi 08 Haz. 2009, 09:11 | |
| Eline sağlık hocam harika olmuş. | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged Ptsi 08 Haz. 2009, 13:06 | |
| - pilot demiş ki:
- Yiğit hocam eline koluna sağlık.Çok güzel olmuş.Hele kuyruktaki dalgalanan bayrak hoş bir hava katmış.
Hocam o "KIZ Kulesini" ben de isterim!.. sadece kuleyi .. :D FS9 icin Marmara Scenerysi :) elinizde yok ise ulastirayim ustad | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged Ptsi 08 Haz. 2009, 17:34 | |
| Olmaz mı hocam.Marmara Scenerysi var da..Kız kulesine rastlamamıştım. İlgin için teşekkürler. Ben ararım onu.. bulur,tek olarak obje BGL'sini FS'ye eklerim... | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged Ptsi 08 Haz. 2009, 18:04 | |
| hocam marmara scenery sini komple kullanin bence frame pek etkilemiyor bayagida guzel yapilmistir yani :) | |
| Konu: Geri: Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged Salı 09 Haz. 2009, 16:25 | |
| Tersten giden forumumuz düzelmiş :D | |
| | | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged Salı 09 Haz. 2009, 17:40 | |
| Tamam simdi linke bakicam yeniden yuklerim
Not: Link yenilendi | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged C.tesi 13 Haz. 2009, 14:47 | |
|
En son yigitciftci tarafından C.tesi 13 Haz. 2009, 15:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged C.tesi 13 Haz. 2009, 15:05 | |
| Durduğun kabahat Yiğit :D Yayınla gitsin.Bende hemen modeli edinem :D | |
| | | | Carenado Cessna Skylane 182 RG II Turkish Flagged | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |