Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| TURKISH FLIGHT ACADEMY - Cessna 510 MUSTANG | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Serhan ÖZTÜRK Pilot-2
| Konu: TURKISH FLIGHT ACADEMY - Cessna 510 MUSTANG Ptsi 25 Ocak 2016, 02:30 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: TURKISH FLIGHT ACADEMY - Cessna 510 MUSTANG Ptsi 25 Ocak 2016, 03:33 | |
| Hocam, ekran görüntüsü mü, yoksa yeni boyamanız mı?. Yeni boyamanız ise linkini bulamadım. Saygılar. | |
| | | Serhan ÖZTÜRK Pilot-2
| Konu: Geri: TURKISH FLIGHT ACADEMY - Cessna 510 MUSTANG Ptsi 25 Ocak 2016, 12:57 | |
| Hocam selamlar,bu uçuşun/fotoların ardından,ufak bir eksik farkettim,tabii ki indirme linkini,düzeltip paylaşıma sunucam..uçak AI idi , evirip çevirip aktif hale getirdim :) | |
| | | Serhan ÖZTÜRK Pilot-2
| Konu: Geri: TURKISH FLIGHT ACADEMY - Cessna 510 MUSTANG Salı 26 Ocak 2016, 00:29 | |
| AI Trafic olan bu uçağın boyaması üzerinde biraz rötüş ile daha iyileştirerek ve aktif olmayan uçuş dinamiklerini de geçerli hale getirerek ilk uçuşumu resimlerde de gördüğünüz üzere sorunsuz tamamladım arkadaşlar... SHIFT + 2 ve 3 tuşları ile MFD - PFD uygun hale getirilmiştir.. '' SHIFT +1 '' Panel 2D ve kullanmakta olduğum 2. monitörüm ayrıca flight instrument'ler ile,şahsen zorluk çekmeden kullanıyorum,umarım sizde beğeni ve keyif ile uçarsınız...Emniyetli uçuşlar diliyor ve bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki;Herşey THY İçin Saygılarımla ... İNDİRME LİNKİ : https://app.box.com/s/fjyx2ctmliazb8f6u6j85wl9ubch6bey | |
| | | | TURKISH FLIGHT ACADEMY - Cessna 510 MUSTANG | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|