Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Türk Yıldızları Beta Versiyon | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
TUAF-Tora Vaps Designer
| | | | epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Salı 15 Eyl. 2009, 03:54 | |
| Saolasin Tora Hocam Iste Bunu bekliyordum senden tesekkurler. | |
| | | TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Salı 15 Eyl. 2009, 13:16 | |
| Betasıyla bir süre idare edin.Full gelince bayram edersiniz :D | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Salı 15 Eyl. 2009, 17:08 | |
| İşte Tora hocam..Bir iş, ancak bu kadar mükemmel olur..Ellerine sağlık hocam.Süper çalışma .. (+)lar şelâle... Full'u bekleyeceğiz..Kolay gelsin. | |
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Çarş. 16 Eyl. 2009, 00:15 | |
| | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Çarş. 16 Eyl. 2009, 03:09 | |
| |
| | | rybantics INACTIVE
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Ptsi 01 Şub. 2010, 21:57 | |
| Herşey çok güzel. :) Ama panel olmaması biraz kötü olsada bu uçakla uçmak çok güzel bir duygu. Birde bir gösteri uçağı için yavaşlama ve durma mesafesi bana çok uzun geldi. Sizce bu normal mi? LTBE'nin kısa pistinde duramadım. Fakat uzun olanda durmak pistin sonlarına doğru mümkün oldu... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Salı 02 Şub. 2010, 02:00 | |
| Cybernetics hocam. Uçağın aircraft.CFG ve AIR dosyalarındaki [Brake] satırlarındaki bilgileri düzenleyerek çok daha kısa mesafelerde durmak mümkün."Fren basınç" ayarlarını air dosyasından yapılabilir. Ancak air dosyasını ancak o dosyada uzman olan kişilerin kurcalaması daha uygundur.Çünkü yapılan değişikliklerin geridönüşü olmayabilir.
Hemen açtım air dosyasını..Altından girdim üstünden çıktım Brake'in.O zamanlar biraz da acemiyim ya..Satırlardan Fuel-yakıt pompa kapasitisini de kısmışım mı nedir?, bir sonraki test uçuşumda "F4" tuşu ile max. gaz verdim bizim ata..Yok, 125 knottan yukarı çıkamıyor.Neyse sonunda Yakıt düzenlemesini de yaptık ta,uçak normale gelmişti.
En son pilot tarafından Paz 11 Mart 2012, 19:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | rybantics INACTIVE
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Salı 02 Şub. 2010, 12:02 | |
| Uzman olmadığım için pek karıştırmak istemiyorum. Ayrıca fren değerleri ne şekilde olmalı onuda bilmiyorum. Ama ayarlamaya çalışacağım... :) | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Salı 02 Şub. 2010, 16:00 | |
| Hocam, öncelikle kurcalanacak dosyanın bir yedeğini, kopyasını aldıktan sonra değişiklik yapınız.Sonradan asıl dosyayı kaybetmek te var.. Dikkat ediniz!. | |
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Salı 02 Şub. 2010, 18:12 | |
| - Cybernetics demiş ki:
- Herşey çok güzel. :) Ama panel olmaması biraz kötü olsada bu uçakla uçmak çok güzel bir duygu. Birde bir gösteri uçağı için yavaşlama ve durma mesafesi bana çok uzun geldi. Sizce bu normal mi? LTBE'nin kısa pistinde duramadım. Fakat uzun olanda durmak pistin sonlarına doğru mümkün oldu...
Full versiyonda en kalitelisinden bir VC göreceğiz.Yakın zamanda paylaşacağım onuda.Üzerinde çalışıyorum zaman buldukça. | |
| | | fxraryd Pilot-2
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Salı 02 Şub. 2010, 20:16 | |
| | |
| | | rybantics INACTIVE
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Çarş. 03 Şub. 2010, 12:10 | |
| Teşekkürler. :) Güzelmiş...
Tora hocam betadaki bir sorun da full flap açınca uçak yere yöneliyor direkt. Bunuda bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim... :) Saygılar. | |
| | | fxraryd Pilot-2
| Konu: Geri: Türk Yıldızları Beta Versiyon Çarş. 03 Şub. 2010, 12:33 | |
| Full flap açılınca paraşüt açılmış oluyor.Simgeye de bakarsan benim gönderdiğim panelde.F5 tayyarelerinde full flap pozisyonu 50 derecedir. | |
| | | | Türk Yıldızları Beta Versiyon | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |