Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| FS9 için Ücretsiz Pist ve Taxiway Texturesi Arıyorum | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: FS9 için Ücretsiz Pist ve Taxiway Texturesi Arıyorum Salı 10 Eyl. 2013, 14:13 | |
| Merhaba, FS9 kullanmaktayım.Pist ve Taxiwayler için ücretsiz texture arıyorum.Tavsiye edebileceğiniz var mı acaba? Ücretli olarak Rex+SP1-2-3-4+Overdrive kullandım fakat memnun kalmadım. Bazı tasarım sitelerine baktım fakat, ss ler beni tatmin etmedi.Belki bir öneriniz olur diye başlık açmaya karar verdim.Şimdiden teşekkür ederim. | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: FS9 için Ücretsiz Pist ve Taxiway Texturesi Arıyorum Salı 10 Eyl. 2013, 20:40 | |
| Ground Environment Pro
tavsiye edebilirm. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: FS9 için Ücretsiz Pist ve Taxiway Texturesi Arıyorum Salı 10 Eyl. 2013, 21:22 | |
| Orhan hocam cevap icin tesekkurler.GE PRO, zemin textureleri degil mi? Daha once kullandim ama boyle birsey goremedim. | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: FS9 için Ücretsiz Pist ve Taxiway Texturesi Arıyorum Salı 10 Eyl. 2013, 21:38 | |
| pisttede değişiklik yapıyor.Ama rex gibi kaliteli değil | |
| Konu: Geri: FS9 için Ücretsiz Pist ve Taxiway Texturesi Arıyorum Salı 10 Eyl. 2013, 22:51 | |
| Ekran goruntusu atmaniz mumkun mu hocam? Kaplsmalarin nasil birsey oldugunu merak ettim. | |
| | | akincelik Pilot-1
| Konu: Geri: FS9 için Ücretsiz Pist ve Taxiway Texturesi Arıyorum Çarş. 18 Ara. 2013, 12:58 | |
| Hocam banada taksi yolu ve pist için FSX olanından lazım sizde var mıdır acaba? | |
| Konu: Geri: FS9 için Ücretsiz Pist ve Taxiway Texturesi Arıyorum Çarş. 18 Ara. 2013, 17:48 | |
| Hocam Rex var ama ucretli malesef. | |
| | | paraglider Global MODERATOR
| Konu: Geri: FS9 için Ücretsiz Pist ve Taxiway Texturesi Arıyorum Perş. 19 Ara. 2013, 01:16 | |
| Hocam fsx kullandığım için deneme fırsatım olmadı. İsterseniz linklere bir göz atın. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | FS9 için Ücretsiz Pist ve Taxiway Texturesi Arıyorum | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|