Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| En gerçekçi runway texturesi | |
|
+3Mert Irtem pilot Tayfun Kaptan 7 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Tayfun Kaptan MODERATÖR
| Konu: En gerçekçi runway texturesi Salı 20 Mart 2012, 16:12 | |
| Merhaba arkadaşlar, FS2004 için en iyi, en gerçekçi runway texturesi arıyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: En gerçekçi runway texturesi Salı 20 Mart 2012, 16:25 | |
| Default Fs9'un kendisi hocam. Zamanım olursa YAZ aylarında default üzerinde oynamalar yaparak, gerçekteki gibi çatlak-patlak görünüşlü bir pist texturesi hazırlayabiliriz.
En son pilot tarafından Salı 20 Mart 2012, 16:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Tayfun Kaptan MODERATÖR
| Konu: Geri: En gerçekçi runway texturesi Salı 20 Mart 2012, 16:53 | |
| Wallah hocam FS9 default pisti hiç beğenmedim :sırıtık|: Sanki biraz bulanık gibi. | |
| | | Mert Irtem WEB-Researcher
| Konu: Geri: En gerçekçi runway texturesi Salı 20 Mart 2012, 17:36 | |
| hocam flytampa'nın runway textureleri güzel fakat sadece satın aldığınız scenerylerde var.Tabi siz biraz uğraşırsanız onları her yere uygulayabilirsiniz. Saygılar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Emre Pilot-3
| Konu: Geri: En gerçekçi runway texturesi Salı 20 Mart 2012, 18:57 | |
| Hocam rex'in texture ları da güzeldir. 10-15 tane runway seçeneği var. Asfalt ve beton pistler için ayrı ayrı.. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: En gerçekçi runway texturesi Salı 20 Mart 2012, 19:51 | |
| Runway texture konusu acilmisken, özellikle LCEN Ercan havalimani A taxiway ile pist birlesim yeri ve pist cizgileri cok yapmacik duruyor.Bu durum diger meydanlarda da var.Bir el atmak lazim. | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: En gerçekçi runway texturesi Salı 20 Mart 2012, 20:32 | |
| Bi texure hazırlıyorum , büyük ölçüde tamamlandı 256x256 olan textureleri 1024x1024 yaptım :) bekleyiniz... | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: En gerçekçi runway texturesi Salı 20 Mart 2012, 21:13 | |
| ilk ss'ler tamamen HD(1024)'dir , Environment 2004 Pro adı ile yayınlamayı düşünüyorum , Pist texturesindeki tekerlek izleri düzeltilecek azaltılıp daha az belirgin olucak , taxi yolları tamamen tamamlandı.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Emre Pilot-3
| Konu: Geri: En gerçekçi runway texturesi Çarş. 21 Mart 2012, 22:25 | |
| Mehmetcan hocam pistteki teker izleri formula1 yarışlarındakiler gibi. İstanbul parkın pistini mi söküp getirdiniz yoksa | |
| | | OmerYucebas Pilot-1
| | | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: En gerçekçi runway texturesi Perş. 22 Mart 2012, 15:25 | |
| - memo1998 demiş ki:
Pist texturesindeki tekerlek izleri düzeltilecek azaltılıp daha az belirgin olucak , taxi yolları tamamen tamamlandı..
bakın ne yazmışım :) sadece deneme amaçlıı :) | |
| | | | En gerçekçi runway texturesi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |