Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| FSX için AI Traffic arıyorum? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Hakan Kaptan Pilot-1
| Konu: FSX için AI Traffic arıyorum? Paz 18 Ağus. 2013, 12:26 | |
| Iyi günler saygideger Hocalarim,
Ben FS2004'ten FSX'e yeni gecis yaptim. Bunun icin uygun bir AI traffic uygulamasi ariyorum. Daha önce UT2 gibi uygulamalari denedim fakat beceremedim. Benim icin en önemli olan Türk Hava Yollari'nin güncel ucaklarinin olmasi.
Yardiminiz icin simdiden cok tesekkür eder
saygilarimi sunarim.
Hakan | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: FSX için AI Traffic arıyorum? Paz 18 Ağus. 2013, 15:53 | |
| Sizede iyi günler Hakan hocam, FS9 dan FS10'a geçmekle iyi yapmışsınız diyemiyeceğim ama sizin hoş gönlünüz bilir madem heves ettiniz bide onu deneyin, aklınızda kalmasın nasıl olsa dönüş mümkün. Bir kaç arkadaş şunu öneriyor ben kullanmadım fsx versiyonu da var bir deneyin. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu sayfamızda da AI trafik ile alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Hakan Kaptan Pilot-1
| Konu: Geri: FSX için AI Traffic arıyorum? Ptsi 19 Ağus. 2013, 12:03 | |
| Ilginiz icin tesekkür ederim hocam. Fakat linkler calismiyor. Indiremedim. | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: FSX için AI Traffic arıyorum? Ptsi 19 Ağus. 2013, 19:51 | |
| "I agree with the MEGA Terms of Service" sözcüğünün başındaki radyo düğmesine "tık" koyup download tıklarsanız indirme başlar hocam. | |
| Konu: Geri: FSX için AI Traffic arıyorum? Ptsi 19 Ağus. 2013, 22:12 | |
| The file you are trying to download is no longer available.
This could be due to the following reasons:
The file has been removed because of a ToS/AUP violation. Invalid URL - the link you are trying to access does not exist The file has been deleted by the user.
Bu cikiyor hocam
| |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: FSX için AI Traffic arıyorum? Salı 20 Ağus. 2013, 04:32 | |
| Allah, allah! Ben yukarıda bahsettiğim işlemi yapıyorum tıkır, tıkır iniyor. Denemek için part1'e tıkladım iniyor. | |
| Konu: Geri: FSX için AI Traffic arıyorum? Perş. 22 Ağus. 2013, 14:10 | |
| Hocam FSX'in bukadar sorunlu oldugunu bilmiyordum. Zaten suan FS2004'e tekrar gecis yaptim ama benim istedigim Türk Hava Yollarinin yeni ucaklari. Onuda bu zamana kadar bulamadim/ yapamadim. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: FSX için AI Traffic arıyorum? Cuma 18 Ekim 2013, 02:23 | |
| - Hakan Kaptan demiş ki:
- Hocam FSX'in bukadar sorunlu oldugunu bilmiyordum. Zaten suan FS2004'e tekrar gecis yaptim ama benim istedigim Türk Hava Yollarinin yeni ucaklari.
Onuda bu zamana kadar bulamadim/ yapamadim. Şimdi güncel boyamalar oldu hocam: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yakında bu güncel boyamalara 2013 uçuş planları da ekleniyor. Saygılar. | |
| | | | FSX için AI Traffic arıyorum? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |