Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| T.A.F. T-37C Çalışması | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: T.A.F. T-37C Çalışması Ptsi 20 Ağus. 2012, 18:43 | |
| Turkish Air Force T-37C Tweet Dragonfly Çalışması, henüz tamamlanmadı, ilerki günlerde biter, yalnız, tesadüfen bulup indirdiğim bir model, içersinde kime aitdir, kim hazırlamış, hiçbir bilgi yok, içinde VC de mevcut. Gerçeği | |
| | | efe00 ADMIN
| Konu: Geri: T.A.F. T-37C Çalışması Ptsi 20 Ağus. 2012, 20:07 | |
| En sevdiğim uçaklardan biri; bir ara bende vardı, birine yaptırmıştım, format atınca gitti, linkde ölmüş, sizinkini 8 gözle bekliyorum hocam ::)
Düzenleme yapıldı. E.TURKAN | |
| | | g.coskun Pilot-1
| Konu: Geri: T.A.F. T-37C Çalışması Çarş. 22 Ağus. 2012, 20:34 | |
| Hocam ne denirki fazla söze ne hacet sanki aklımı okuyup yamaları paylaşıyorsunuz teşekkürler sağolun | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: T.A.F. T-37C Çalışması Paz 26 Ağus. 2012, 15:55 | |
| Beklemedeyiz hocam çok güzel gözüküyor. | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: T.A.F. T-37C Çalışması Paz 26 Ağus. 2012, 19:28 | |
| Turkish Air Force Trainer T-37C Tweety (Dragonfly) Cessna Aircraft Co. FS2004 Üzerinde çalışıyorum, az kaldı.Yakında upload edicem. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: T.A.F. T-37C Çalışması Ptsi 27 Ağus. 2012, 02:59 | |
| Çalışmanızda kolaylıklar dilerim hocam. Şimdiden "-Al beni!" diyor. - efe00 demiş ki:
- En sevdigim ucaklardan biri.. Bir ara bende vardi, birine yaptirmistim, ormat atinca gitti.. Linkde olmus.. Sizinkini 8 gole bekliyorum hocam ::)
Canım Efeciğim.. Bu nasıl Türkçe Allahaşkına?...Diyeceksin ki; Tabletten yazıyorum. Bu nasıl tabletmiş yahu?.. Türkçe'ye düşmanlığı mı var?.. Bak Efeciğim.. Ben halen, yazdığım çoğu önemli mesajlarımı 2-3 kez kontrol etmeden göndeREmiyorum. Ben bunu yapabiliyorsam, hepiniz kontrol edebilirsiniz. VAPS'ta en çok önem verdiğimiz kural; Türkçe.. Bir daha olmasın lütfen. Sevgilerimle. | |
| | | efe00 ADMIN
| Konu: Geri: T.A.F. T-37C Çalışması Ptsi 27 Ağus. 2012, 11:18 | |
| Çok özür diliyorum hocam. Benim mesajımı düzenleme şansım yok, siz düzenleyebilirmisiniz? | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: T.A.F. T-37C Çalışması Ptsi 27 Ağus. 2012, 19:09 | |
| Erdinç hocam özlemle bekliyoruz. Saygılarımla | |
| Konu: Geri: T.A.F. T-37C Çalışması Cuma 31 Ağus. 2012, 16:01 | |
| Değerli arkadaşlarım,uçak bitti ama bu kadar uzamasının sebebi uçağın ücreti olup olmadığıydı, yaptığımız, araştırma sonunda uçağın ücretli olduğu çıkdı, hocamda bunu teyid etti, sizlerden özür dileyerek uçağın sadece texturesini paylaşmak zorunda kaldığım için hepinizden tekrar özür diliyorum,kurallar gereği sadece texturesini upload ediyorum, isteyen arkadaşlar,sunum yaptığımda oradan linkden indirebilirler,ayrıca isteyen arkadaşlara base dosyalarını satın alabileceğiniz linkide vericem.Saygılar. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: T.A.F. T-37C Çalışması Cuma 31 Ağus. 2012, 17:16 | |
| Ellerine sağlık abi, bayram harçlıklarını kullanmanın vakti geldi desene :) | |
| Konu: Geri: T.A.F. T-37C Çalışması Paz 02 Eyl. 2012, 14:25 | |
| | |
| | | | T.A.F. T-37C Çalışması | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |