| air marmara B738w çalışması | |
|
+7A.Caner PEREK Özgür Kiraz Özmen ÜNAL Sabri Sorgut Haluk pilot istanblue 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
istanblue Vaps Designer
| Konu: air marmara B738w çalışması Cuma 13 Nis. 2012, 17:38 | |
| Air Marmara VA boyama çalışmalarına yavaş yavaş başladık.Air Marmara VA'yı ben bir painter olarak en güzel şekilde nasıl anlatabilirim diye düşündüm ve uçaklarımıza marmara bölgesinin şehirlerinin isimlerini tescil olarak vererek onları bulundukları şehirlerin resimleriyle süslemeye karar verdim.Şimdilik TC-YAL tescili ile YALOVA ismini verdiğim Boeing 737-800 winglet modelini boyadım.Eksikleri veya artı eklenebilcekleri başta Özmen hocam ve tüm vaps ailesiyle tartışarak ortaya güzel çalışmalar çıkarmak istiyoruz.Gövdede airmarmara logosunun sağındaki yazı (AIR MARMARA A MEMBER OF VAPS.HOOXS) yazısıdır.Saygılar... | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Cuma 13 Nis. 2012, 17:56 | |
| Hemmen ARTIYI verdim bile.. Yorumları sonra yaparım. Eline sağlık Gürhen hocam.. Karşıdan bakıldığında görsel tasarım güzel..Kuyruktaki Yalova şehri olmalı .. Kolay gelsin.. Devam hocam..İyi işler çıkıyor ..
| |
|
| |
Haluk ADMIN
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Cuma 13 Nis. 2012, 18:53 | |
| Eline sağlık hocam, kuyruk dikmesinde AMV logosu olsa daha iyi olurdu birde lacivert çok koyu olmuş hocam biraz açmanı tavsiye ederim açık renklerden bir başkasınıda deneyebilirsin. Kolay gelsin. | |
|
| |
Sabri Sorgut Pilot-4
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Cuma 13 Nis. 2012, 19:34 | |
| çok güzel olmuş elinize sağlık hocam | |
|
| |
Özmen ÜNAL Air Marmara-VA Gn.Manager
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Cuma 13 Nis. 2012, 19:51 | |
| - Haluk demiş ki:
- Eline sağlık hocam, kuyruk dikmesinde AMV logosu olsa daha iyi olurdu birde lacivert çok koyu olmuş hocam biraz açmanı tavsiye ederim açık renklerden bir başkasınıda deneyebilirsin. Kolay gelsin.
Hocam eline sağlık. Bende Haluk hocama katılıyorum. Saygılar. | |
|
| |
istanblue Vaps Designer
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Cuma 13 Nis. 2012, 20:14 | |
| Kuyruktaki dikmeyi MVA olarak yapmıştım ilk baştan.Sonra farklı olsun diye şehirlerin görüntülerine çevirdim.Koyu maviyi MVA logosundaki açık maviye değiştiririz o sorun değil.Başka eklenecek bir tasarım olabilirmi acaba.teşekkürler yorumlarınız için. | |
|
| |
istanblue Vaps Designer
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Cuma 13 Nis. 2012, 20:35 | |
| Dikmeyi MVA logosu olarak değiştirdim.Karar sizin. | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Cuma 13 Nis. 2012, 21:57 | |
| Vallaha süper olmuş. Gerçek gibi tıpkı | |
|
| |
A.Caner PEREK Pilot-2
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Cuma 13 Nis. 2012, 22:37 | |
| hocam ellerine saglık güzel olmus :)) | |
|
| |
orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması C.tesi 14 Nis. 2012, 10:50 | |
| Gürhan hocam gerçekten şık durmuş.İki tane nacizane önerim var. 1- Tescil TC-YLV olabilir 2- Wingletlere MVA logosu dikey olarak eklenebilir.
Ama bu halide süper .Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
İyi çalışmalar | |
|
| |
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması C.tesi 14 Nis. 2012, 11:45 | |
| Gürhan hocam, her zamanki gibi çalışmalarınız çok güzel, bende Orhan hocam gibi bir öneride bulunmak istiyorum, bayrak önde çok sıkışmış, SS de gösterdiğim yerleri deneyebilirsiniz.Kolay gelsin.Sevgiler,Saygılar. NOT: Marmara VA yetkililerine,Karışmak gibi bir niyetim yok sadece öneride bulunmak isterim, gerçek hayatta çok az da olsa mukakkak vardır ama, AİR MARMARA değilde MARMARA AİRLİNES veya MARMARA AİRWAYS olabilir diye düşünüyorum.Sevgiler,Saygılar. | |
|
| |
istanblue Vaps Designer
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması C.tesi 14 Nis. 2012, 15:46 | |
| TC-YLV tescili daha mantıklı Orhan hocama fikrinden dolayı sevgiler.Bayrak yeri için Erdinç hocama saygılar daha mantıklı dediği konumlar çünkü.Wingletleri düşünmüştüm ama çok logolu olmasın diye koymamıştım.Kuyruk dikmesini manzaralımı yoksa MVA logolumu daha tutulur acaba tek düşüncem o . | |
|
| |
orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması C.tesi 14 Nis. 2012, 19:41 | |
| Ben manzara derim.ama sen bilirsin | |
|
| |
A.Caner PEREK Pilot-2
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması C.tesi 14 Nis. 2012, 23:48 | |
| Hocam manzara güzel bence:)) bayrak konuna gelince arka kısımda ucak isminin başında olursa güzel olur:)) | |
|
| |
Haluk ADMIN
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Paz 15 Nis. 2012, 11:38 | |
| Kuyruk dikmesi MVA olursa daha iyi tutulur kanaatindeyim ama isteyen manzaralıda uçabilir. Bu durumda iki tane yapacaksın yani hocam. Air marmara yazısını bayraktan biraz açığa alırsan yeterli olur hocam. tekrar kolay gelsin. | |
|
| |
HuseyinBerker Pilot-2
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Çarş. 29 Ağus. 2012, 20:28 | |
| Hocam ilk önce merhabalar,
Ben Vaps ailesine yeni katıldım. Bu uçağın Texture dosyasını nerden bulabilirim? | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Perş. 30 Ağus. 2012, 01:41 | |
| Cengizhan hocam, en iyi cevabı ancak siz verebilirsiniz. Bu sayfamızda sanırım çalışmanız vardı: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Perş. 30 Ağus. 2012, 03:00 | |
| Ve hala o sayfamda çalışmamın linki mevcut :)
| |
|
| |
HuseyinBerker Pilot-2
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Ptsi 03 Eyl. 2012, 13:12 | |
| hocam tesekkürler daha uçmadım fakat bu uçakta o GROUND SERVİCE araçları varmı? hani Kapı 1 Kapı 2 felan yazıyor merdven felan var? | |
|
| |
HuseyinBerker Pilot-2
| Konu: Geri: air marmara B738w çalışması Salı 04 Eyl. 2012, 13:26 | |
| Hocam indirdim süper fakat 1. sayfadaki wingslet duruyormu? o daha çok hoşuma gittide :) | |
|
| |
| air marmara B738w çalışması | |
|