Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
istanblue Vaps Designer
| | | | amenathen Vaps Designer
| Konu: Geri: istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması Çarş. 02 Mart 2011, 01:25 | |
| Hocam güzel olacağa benziyor. Fakat ufak bir hatırlatma; TC-APU'nun wingletleri yoktur. Kolay gelsin. | |
| | | istanblue Vaps Designer
| Konu: Geri: istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması Çarş. 02 Mart 2011, 01:28 | |
| Wingletler kalkacak hocam o aklımda. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması Çarş. 02 Mart 2011, 02:48 | |
| Hocam eline koluna sağlık. teşekkür ederiz. Kim demiş Kamil Koç rağbet görmedi diye?. Bir kişi bile kullanıyorsa bizim için en büyük teşekkürdür hocam. Şahsen ben test için indirdim ve kullandım. Ne var ki tasarımlardan göz açıp ta bir türlü zevkle uçamıyorum ki... Kış geçecek, halâ Insbruck'ta kayak yapmak için bekleyen arkadaşlarla Learjet'im ile buluşmaya dahi gidemedim. Beko boyaman harika olmuş hocam. yalnız minik bir yer var. O da "Kültür" stiker'ı ile bayrak birbirine yapışmış. "Kültür" stiker'ını biraz küçültürseniz daha şık görünecektir. Kolay gelsin hocam. İlgili sayfamızda çalışmanızı paylaşabilirsiniz. saygılar. | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması Çarş. 02 Mart 2011, 11:01 | |
| Hocam yeteri kadar tanıtım olmadığı içindir, diğer sitelerdeki arkadaşların daha henüz Kamil Koç dan haberleri yok, bence burada test den geçen uçakların Avsim ve Flightsim de yayınlanması gerekiyor,bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum,bilen arkadaşlar varsa yardımda bulunabilirler, sitemizdeki yeni yapılmış uçakları yayınlamamız gerekiyor, tabii bu arada,uçakları yapan arkadaşlardan , malum emeğe saygımız sonsuz,tekif hakkı için yayınlama izni istiyoruz,yayınlarken kendi adlarıyla yayınlanacakdır.Saygılar. | |
| Konu: Geri: istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması Ptsi 07 Mart 2011, 02:05 | |
| | |
| | | haniz Pilot-1
| Konu: Geri: istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması Paz 03 Nis. 2011, 22:51 | |
| Hocam bu uçağı nezaman yayınlayacaksınız sabırsızlıkla bekliyorum???? | |
| Konu: Geri: istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması Ptsi 04 Nis. 2011, 13:12 | |
| - haniz demiş ki:
- Hocam bu uçağı nezaman yayınlayacaksınız sabırsızlıkla bekliyorum????
Evet Gürhan hocam, Haniz arkadaşıma katılıyorum, unuttuk sanmayın, benim elimdeki listede mevcut, devam ediyor diye not aldım, sanıyorum sitedeki tüm kaptanlar sabırsızlıkla,sizin uçağı bekliyorlar, tabiiki zamanınız müsaitmi, o önemli, bu tip işler biraz zaman ister, bizlerde onun için sizi zamanın akışına bırakdık, umarım fazla uzatmazsınız.Bu son çalışmanızdan bende var, fakat üzerinde birçok yanlış var, kullanmak içimden gelmiyor,sizinki, SS lerde görüldüğü gibi, daha gerçekci duruyor,inşallah yakın bir zaman içinde bizlere süpriz yaparsınız.Saygılar.
En son Erdinç TURKAN tarafından Salı 12 Nis. 2011, 14:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması Salı 12 Nis. 2011, 12:15 | |
| Erdinç hocam inanın 20 gündür İzmirdeyim işlerim dolayısıyla.Birkaç gün içerisinde döneceğim inşallah.Döner dönmezde bütün çalışmalarımı bitirmeyi planlıyorum.Kaptanlarımızı beklettiğim için çok üzgünüm...En kısa zamanda görüşmek dileğiyle... | |
| Konu: Geri: istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması Salı 12 Nis. 2011, 14:49 | |
| Gürhan hocam, siz üzülmeyin, her zaman diyoruz, bu bir hobi, ne zaman vaktiniz müsaitse ozaman yaparsınız,geç olsun, iyi olsun.Kolay gelsin.Saygılar. | |
| | | haniz Pilot-1
| Konu: Geri: istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması Salı 12 Nis. 2011, 15:27 | |
| - Erdinç TURKAN demiş ki:
- Gürhan hocam, siz üzülmeyin, her zaman diyoruz, bu bir hobi, ne zaman vaktiniz müsaitse ozaman yaparsınız,geç olsun, iyi olsun.Kolay gelsin.Saygılar.
Aynen hocam bukadar bekledik biraz daha bekleriz geç olsun ama iyisi olsun saygılarımla ::) | |
| | | Özmen ÜNAL Air Marmara-VA Gn.Manager
| Konu: Geri: istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması Cuma 15 Nis. 2011, 00:51 | |
| Merhabalar,
Kamil koç benim ilgimi çekti indirdimde aynı sayfada yanlış hatırlamıyorsam metro turizm vardı onuda indirmek istedim ama sanırım link problemliydi.
Not : Boyama çalışması yapmayan bilemez hocam :)) yeni başlayan biri olarak ne zahmetli olduğunu anladığım için artık boyama' lara bile farklı gözle bakıyorum.
Öncelikle emeğe, sabra ve bunun için harcadığınız zamana çok teşekkür ederiz.
Saygılar,
| |
| | | | istanblue'nun; "POSKY B738 Pegasus BEKO" çalışması | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |