Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Ptsi 04 Mart 2013, 21:36 | |
| ibrahim hocamdan sonra bende bir SkySpirit boyayayım dedim kuyruk logosunu Mehmet can dan düzenleme yaptım.Bitirince upload edeceğim. | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Ptsi 04 Mart 2013, 22:36 | |
| Orhan hocam, çok güzel bir çalışma, olmuş, wingletler, yakışmış, kolay gelsin, bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum.Sevgiler,Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Salı 05 Mart 2013, 00:49 | |
| Ben de sabırsızlanıyorum Orhan hocam. İlk alacakların listesine beni de dahil edersiniz ..Nerde B767 görsem atlarım Hele ki Posky (SkyS.) olursa daha da yüksekten atlarım Kolay gelsin hocam. Gayet şık ve naif görünüyor. Resimlerin çekildiği yer de, sanırım Aerosoft'un bi-şeysi?. | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Salı 05 Mart 2013, 18:56 | |
| Erdinç ve Pilot hocam teşekkürler.Havaalanı aerosoftun frankfurt havaalanı ama pek kullanmıyorum.Yer araçlarının logosunu ne yapayım acaba vaps mı olsun yoksa havaş mı ? | |
| | | Ahmet Salih Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Salı 05 Mart 2013, 18:59 | |
| Vaaaayyy! Orhan Hocam hiç vakit kaybetmemişsiniz....Nasıl beğendiniz mi 767 yi?Uçak çok güzel görünüyor ellerinize sağlık... | |
| | | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Salı 05 Mart 2013, 21:50 | |
| Bunda FMC var mı Orhan hocam? Ayrıca ücretli mi bu? Hiç B763 uçurmadım da | |
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Salı 05 Mart 2013, 22:04 | |
| - Özgür Kiraz demiş ki:
- Bunda FMC var mı Orhan hocam? Ayrıca ücretli mi bu? Hiç B763 uçurmadım da
Pardon Özgür hocam bunda FMC yok ben uydurdum.Boyamayı yaparken beynim sulandı.Yaşlılık işte. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Salı 05 Mart 2013, 23:02 | |
| Tüh, ben de hem beleş hem de FMC'si var diye sevinmiştim Level-D'nin 767'si var ama bende verecek para yok ona | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Salı 05 Mart 2013, 23:52 | |
| Yer araçları, VAPS olsun tabi ki!, diyecektim ki yapmışsın bile Orhan hocam. Özgür hocam, siz yeter ki; BEDAVA FMC isteyin!.. Onu da hallederiz ve piyasaya veririz bedavadan!.. O kadar Airbus panelleri yaptık, o panellere o kadar da ücretli gibi çalışan bir sürü fonksiyonlar ekledik... Bunu da yapar ekleriz hocam. İyi ki kulağıma su kaçırdınız. Şimdi gıdıklamaya başladı bakın !.. Elimdeki iş biter bitmez bu FMC'ye soyunayım. Olmayacak şey değil.. Boeing FMC mi yoksa Airbus FMC mi daha istikrarlı?, hangisini deneyelim hocam. Bunu yaparsak, VAPS bu kadar daha yükseğe çıkacak. Sonrası da uçak modellemeleri.. Bu arada herşeyi bedava veren Posky'ye tekrar tekrar teşekkürler. Ancak, ne var ki; siteleri hep değişiyor. Ne zaman hangi sitede oldukları belli değil. Saygılar. | |
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Çarş. 06 Mart 2013, 00:21 | |
| Pilot hocam, hiç girmeyin o işe, benden bir tavsiye sadece.
Dünyada o kadar çok meydan, o kadar çok pist var ki inanamazsınız. Bunların tek tek ayrılma ve yaklaşma prosedüerleri, ILS'i, koordinatları filan derken öyle bir kaç senede bitecek iş değil. Yapanlara saygı göstermek gerek, basit gibi duruyor ama bir Feelthere Airbus'ın veritabanı dosyası, 100 küsür MB. Az değil. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Çarş. 06 Mart 2013, 01:07 | |
| Yok hocam. Abarttığınız kadar değil sanırım. Geçenlerde parasıyle bir Wilco Airbus SATIN aldım! ;(. 70 mb. açılımı çıktı. İçinde full MCDU(FMC), radar, tcas, FLIGHTDECK-SFX, vs.. yok yok. Yani FMC o kadar yoğun veri depolamıyor.. Bu arada seneler sürer deyiminize şöyle katılıyorum. (Biraz da iğne(çuvaldız) yapalım de mi?) Bir tek kişi yaparsa haklısınız. Ancak.. MCDU(FMC) li uçağı para ile satacak yapım firmalarında birkaç ON-yüz kişi çalışıyor. Ekip olmuşlar yani.. O yüzden mesela PMDG_B738NGX uçağı full olarak 4-5 ayda bitmiş. (Şimdi iğne geliyor!) .. Ama biz de bir ekibiz. Lâkin bir "VAPS-AI" planları dahi 4-5 ayda ekip'i iyi yönetemediğimizden sanırım; halâ bitmedi, beklemedeyiz!. Umarım canlar acımamışıtr!. şaka, şaka.. Saygı ve sevgilerimle hocalarım. Lütfen arkadaşlar, artık şu VAPS-AI işini bitirelim yahu?... Şu taşa bir el atın da, altında kalan elimizi ezilmeden taşı kaldıralım birlikte. Tamam?. Ağaçlar çiçek açmadan VAPS'a sunalım beyler.. Smileylere kafayı takmayın gençler!.. Ben aklıma esen yerlere smileyleri koyarım. Sonra da beğenmezsem silerim. | |
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Çarş. 06 Mart 2013, 01:26 | |
| Ben plan konusunda bir mesaj yazdım, kimse dönmedi bana. Niye durakladığım yazıyor orada halbuki... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Çarş. 06 Mart 2013, 01:32 | |
| UFF!, Ovalaya-ovalaya konuya gidiyorum hocam. İşten-güçten bakamadım. 2 günde bir yoklayacaktım konuyu aslında. | |
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Çarş. 06 Mart 2013, 21:44 | |
| | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER Perş. 07 Mart 2013, 01:22 | |
| Öncelikle herkese iyi geceler. Orhan hocam boyama harika olmuş ellerine sağlık. Mesajı telefondan yazdığım için yazım hatalarım olabilir kusura bakmayın. PILOT hocam VAPS AI konusuna gelince, elimden geleni yapmaya hazırım ama şu aralar başımı kaşıyacak vaktim yok. Ancak Mayıs ayında olabilir. Fmc konusunda ise bir site buldum. İngilizce yazdığı için pek birşey anlayamadım. Bir de siz göz atın. Fmc falan yazıyordu sayfada. http://microsoft-flight-simulator.fsdownload.com/2012/04/fsx-boeing-767-300er-fedex/Herkese iyi geceler. | |
| | | | Boyama çalışması THY SkySpirit B767-300ER | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |