Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Uçak için "Yağmur efekti" | |
|
+31ademyıldırım sami caskurlu sercanakagunduz aarslan Gürcan Sedat HuseyinBerker yusuf738 AhmatFjorke boldpilot tamer40 Halil Ibrahim Sarıkaya emirkarakaya Alp Deniz Şenyurt Erdinç TURKAN alicanlakott2 Abidin066 musti26 Recep ÇALKAN Emre Dumlu ibrahim Yunus Piyade caner kaptan klavier cocofb1907 malioguduc pilot PETER Cengizhan Barut Özgür Kiraz Keskin Umut 35 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Keskin Umut Vaps Designer
| | | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Salı 01 Mayıs 2012, 01:09 | |
| Sanki Peter hocamda var bu eklenti, iFLY olunca resim, tanıdık geldi. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Salı 01 Mayıs 2012, 09:11 | |
| | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Salı 01 Mayıs 2012, 10:54 | |
| - Keskin Umut demiş ki:
- Sevgili hocamlarım arkadaşlarım uzun zamandır böyle bir yağmur efekti arıyorum ama bulamıyorum acaba paralı bir eklentimi yada parasız mı bilmiyorum.Forumda gezerken Peter Hocanın resimlerindeki eklenti gibi bir yağmur efekti arıyorum.
Benim kullandığım yağmur efekti, 3 farklı efektlerin birleştirmesi, lakin silecek efektinden bahsediyorsanız, bu iFLY uçakla geliyor, o modele aittir. | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Salı 01 Mayıs 2012, 11:21 | |
| Şunu deneybilirsiniz Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!) | |
| | | Keskin Umut Vaps Designer
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Salı 01 Mayıs 2012, 12:50 | |
| Teşekkür ederim.Peter hocam,Cengizhan hocam dosyaları uygulayıp denicem. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Salı 01 Mayıs 2012, 17:40 | |
| - Keskin Umut demiş ki:
- Teşekkür ederim.Peter hocam,Cengizhan hocam dosyaları uygulayıp denicem.
Flightsim'den indirdiğiniz dosyaları denediğiniz de buraya sonucu lütfen yazın ki, bizler de kullanalım hocam. Yalnız Flightsimden tek neftret ettiğim şey, direk olarak Download sayfası çıkıyor. Niye önce tanıtım sayfası çıkmıyor ki?.. Önce bir resimleri görelim, tanıtımı okuyalım. Direk download sayfası!.. belki de başka bir dosyanın Download sayfası da yalışlıkla verilebilir.. Flightsim bu yönden sınfta kalıyor.. Avsim bu konuda süper. Önve "view" yapıyorsunuz, dosyayı tanıyor, boyutunu, resimlerini falan görüyorsunuz. Sonra indirmek isterseniz tıklıyorsunuz. Biz de Flightsim gibi yapmış olsaydık; Bir paylaşım konusu açar, hemen bir Download linki!, TAMAM.. ne bir resim, ne bir yazı yazmazdık. Hangisi daha düzgün bir paylaşım?...Tabi ki ÖNCE tanıtım...Sonra link.. Bir dene bakalım Umut hocam.. Test sonuçlarının resimlerini de eklerseniz, bazı açıklamalar da yaparsanız memnun oluruz.. | |
| | | Keskin Umut Vaps Designer
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Salı 01 Mayıs 2012, 17:46 | |
| - pilot demiş ki:
- Keskin Umut demiş ki:
- Teşekkür ederim.Peter hocam,Cengizhan hocam dosyaları uygulayıp denicem.
Flightsim'den indirdiğiniz dosyaları denediğiniz de buraya sonucu lütfen yazın ki, bizler de kullanalım hocam. Yalnız Flightsimden tek neftret ettiğim şey, direk olarak Download sayfası çıkıyor. Niye önce tanıtım sayfası çıkmıyor ki?.. Önce bir resimleri görelim, tanıtımı okuyalım. Direk download sayfası!.. belki de başka bir dosyanın Download sayfası da yalışlıkla verilebilir.. Flightsim bu yönden sınfta kalıyor.. Avsim bu konuda süper. Önve "view" yapıyorsunuz, dosyayı tanıyor, boyutunu, resimlerini falan görüyorsunuz. Sonra indirmek isterseniz tıklıyorsunuz. Biz de Flightsim gibi yapmış olsaydık; Bir paylaşım konusu açar, hemen bir Download linki!, TAMAM.. ne bir resim, ne bir yazı yazmazdık. Hangisi daha düzgün bir paylaşım?...Tabi ki ÖNCE tanıtım...Sonra link.. Bir dene bakalım Umut hocam.. Test sonuçlarının resimlerini de eklerseniz, bazı açıklamalar da yaparsanız memnun oluruz.. Pilot hocam laptop'ta denedim ilk önce Cengizhan hocanın ki denedim yağmur efekti gayet iyi uçağı sileceklerinde peter hocam resimlerindeki görüntünün aynısı sonra Cengizhan hocanın verdiği efekti sildim ve Peter hocanın ki denedim oda sağlam bir yağmur eklenti her ikiside kullanılabilir hocam resimleri en kısa zamanda burda yayınlıcam. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Salı 01 Mayıs 2012, 17:48 | |
| Flightsim'de de o özellik var ama dosyanın sunumunun yapıldığı pencerede o özellik çıkıyor. View seçeneği var (Avsim'deki zipdive gibi). Yalnız iyi kastırmıştı bulacağım diye | |
| | | malioguduc Pilot-1
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Çarş. 02 Mayıs 2012, 18:22 | |
| efekler için teşekkürler bende uzun zamandır arıyordum | |
| | | cocofb1907 Pilot-2
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Çarş. 02 Mayıs 2012, 19:06 | |
| çok güzel bir efekt olmuş hemen indirip kullanıcağım özellikle bu akşam güney sahillerinde fırtına bekleniyor denemek isteyenler için iyi bir fırsat olabilir :) | |
| | | klavier Pilot-2
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Çarş. 09 Mayıs 2012, 03:08 | |
| yağmurun tadına birde biz bakalım emeği geçenlere teşekkürler :) | |
| | | caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Çarş. 09 Mayıs 2012, 12:37 | |
| | |
| | | caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Çarş. 09 Mayıs 2012, 12:43 | |
| sn.kaptanlarım Peter hocanın linkinden çıkan .bmp uzantılı dosyaları nereye atacağız. saygılar. | |
| | | Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Çarş. 09 Mayıs 2012, 16:22 | |
| Texture klasörüne atacaksın Caner kaptanım. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Çarş. 09 Mayıs 2012, 17:32 | |
| - Cengizhan hocanın verdiği FlightSim'deki link [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sayfası malesef yok. Elinde " FlightSim" den bu yağmur effectini indirmiş olanlar, lütfen buraya " 4shared" veya " Box.com" a Upload ederlerse memnun olurum.. SADECE "FlightSim" den indirdiğiniz dosyayı Upload ediniz!.. Avsim.rus'taki dosya linkinde duruyor..Onu indirdim.. - Keskin Umut demiş ki:
Pilot hocam laptop'ta denedim ilk önce Cengizhan hocanın ki denedim yağmur efekti gayet iyi uçağı sileceklerinde peter hocam resimlerindeki görüntünün aynısı sonra Cengizhan hocanın verdiği efekti sildim ve Peter hocanın ki denedim oda sağlam bir yağmur eklenti her ikiside kullanılabilir hocam resimleri en kısa zamanda burda yayınlıcam. Umut hocam, henüz resimlerinizi göremedik. Bir an önce yayınlarsanız ve yükleme açıklamasını da yaparsanız kaptanlarımız bilgi sahibi olabilir.. Elim "ARTI'"da bakın!, resimleriniz ve açıklamalarınız geldiği an basacağım!.. Teşekkürler.. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Çarş. 09 Mayıs 2012, 21:05 | |
| | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Perş. 10 Mayıs 2012, 00:45 | |
| Cengizhan hocamın verdiği link çalışıyor; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aynı dosyayı 4shared e yükledim; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Ben pek beğenmedim, daha çok uçuşan kanatlı böceklere benzettim. ::) sevgiler, saygılar... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Perş. 10 Mayıs 2012, 03:33 | |
| Helâl be hocam!. Dosyayı "4shared" dan sorunsuzca indirdim. Çok teşekkürler ederim. Yarın ilk işim, BÖCÜKLERİ deneyeceğim. Artılar, bolca geldi hocam.. Saygılar. | |
| | | Emre Dumlu Pilot-1
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Paz 05 Ağus. 2012, 04:07 | |
| Çok güzel bir efekt teşekkürler. | |
| | | Recep ÇALKAN Pilot-3
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Paz 05 Ağus. 2012, 12:35 | |
| teşekkürler arkadaşlar her iki efekti de deneyeceğim | |
| | | musti26 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Salı 21 Ağus. 2012, 10:17 | |
| çok teşekkür ederim elleriniz dert görmesin. | |
| | | Abidin066 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Cuma 07 Eyl. 2012, 13:33 | |
| Ellerinize sağlık beyler :) | |
| | | alicanlakott2 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Cuma 14 Eyl. 2012, 16:51 | |
| teşekkürler gerçekten uçusa ayrı bir değer katıyor | |
| | | Recep ÇALKAN Pilot-3
| Konu: Geri: Uçak için "Yağmur efekti" Cuma 28 Eyl. 2012, 23:33 | |
| bu i fly (fsx) yağmur efektini nasıl aktif hale getireceğiz yağmurlu bir havada uçuş yaptım silecekleride çalıştırdım ama malesef randuman alamadım defaulttan bir farkı yoktu | |
| | | | Uçak için "Yağmur efekti" | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |