Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Arşiv için uçak seçimleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Mert YILDIRAN Systems Optimist
| Konu: Arşiv için uçak seçimleri C.tesi 30 Tem. 2011, 22:48 | |
| Sayın Kaptan Arkadaşlar ve Değerli Hocalarım...
Elimde 150 uçaklık bir arşiv var.Bu arşivi burada paylaşmak isterim lakin sayın Pilot Hocam uçaklar ücretsiz ise paylaşabilirsin dedi bu ücretli uçakların ismini ise buradan sizlere sorarak öğrenmemi tavsiye etti sizlerden ricam bildiğiniz ücretli firmaları bu başlık altında bana bildirmeniz benimde ona göre bir paylaşım yapmamdır.Şimdiden yardımcı olan Kaptan arkadaşlarıma ve Hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılarımla | |
| | | mertkarslioglu Pilot-4
| Konu: Geri: Arşiv için uçak seçimleri Paz 31 Tem. 2011, 00:06 | |
| Yalnız birçok şirket var en ünlüleri PMDG Wilco Aerosoft ifly A2 SIMULATIONS Just Flight falan çok var yani :) | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Arşiv için uçak seçimleri Paz 31 Tem. 2011, 13:56 | |
| - mertkarslioglu demiş ki:
- Yalnız birçok şirket var en ünlüleri PMDG Wilco Aerosoft ifly A2 SIMULATIONS Just Flight falan çok var yani :)
Ben mert hocama ilâve yapıcam, bu firmaların uçaklarının sadece texture ve aircraft cfg. dosyasını paylaşabilirsin.ÜCRETLİ Olanlar: (Paylaşılması YASAK olanlar) (sadece texture ve aircraft cfg dosyaları boyanarak paylaşılabilir) Carenado Skysim Digital Fokker Maam-sim C.L.S. Captan Sim Level-D Abacus Alphasim Fifty Norht (50N) Lago F1-Flight 1 İris Jet City Aircraft Cera Sim aircraft Aerosim Rabzam Realair SMS Overland Quality Wings Eaglsoft Area 51 Eurowings Pro (Aerosoft ) FSX ve FS9 Default uçaklar (Default uçakların da Base (komple dosyalarını paylaşmak YASAKTIR!, sadece Texture dosyaları boyanarak paylaşılabilir.)..Çünkü nasıl ki; FsX ve Fs9 programları ücretli ise ve açıkça paylaşılmıyorsa bunların dosyaları haliyle default uçakların da dosyaları açıkça paylaşılamaz!. Aşağıdaki firmaların Free uçaklarını da, full olarak paylaşabilirsin.BEDAVA olanlar: (Full paylaşılabilir.) IFDG Project Airbus Project Opensky (Posky) SGA Dreamwings EADS Kittyhawk (FFX) ISTD Primer Aircraft Design SkySipirit 2010 AFG Nemeth Designs AFS Gmax Model Yukarıdaki uyarılara dikkat edersen sorun olmaz.Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Arşiv için uçak seçimleri Paz 31 Tem. 2011, 17:51 | |
| Erdinç hocam izninle, mesajınızdaki Default uçaklara ilaveler yaptım. Sevgilerimle.
Bu arada harika araştırma yapmışınız. benim bile ismini şimdi öğrendiğim, sim için ne kadar çok uçak üreten firmalar varmış.Bu isimleri NOT'uma aldım. Teşekkür ederim hocam.(+)lar geldi. | |
| | | Mert YILDIRAN Systems Optimist
| Konu: Geri: Arşiv için uçak seçimleri Paz 31 Tem. 2011, 18:05 | |
| Değerli Hocalarım ve Kaptan arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim şimdi elimdekileri hemen kontrol ediyorum biraz uzun ürecek ama boş bir anım geldiğinde hemen haledicem ayıklayıcam ve paylaşıcam...
Saygılar | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Arşiv için uçak seçimleri Paz 31 Tem. 2011, 19:18 | |
| Bekliyoruz... acele de etmenize gerek yok. Yavaş olsun, TEMİZ ve DOĞRU paylaşımlar olsun yeter ki.. Onun için çok dikkatli ve kontrollü paylaşım olursa, herkes memnun olur. Teşekkürler.. | |
| | | Mert YILDIRAN Systems Optimist
| Konu: Geri: Arşiv için uçak seçimleri Paz 31 Tem. 2011, 21:10 | |
| Yavaş yavaş çalışmaya başlıyorum hocam teşekkürler saygılar :) | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Arşiv için uçak seçimleri Paz 31 Tem. 2011, 22:25 | |
| Hocam düzeltme için teşekkür ederim.Saygılar. | |
| | | | Arşiv için uçak seçimleri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |