Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Murat Şimşek Pilot-1
| Konu: Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. Paz 26 Mayıs 2013, 20:59 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bu uçağı satın almayı düşünüyorum bu siteyi burda bir arkadaşın tavsiyesi ile gezdim.Ancak site ile ilgili bir sorum olacak bu eklenti disk olarak adresime mi gelecek yoksa indirilebilir mi bu nasıl olacak ürün elime nasıl ulaşacak.Bilgisi olan varsa bana yardımcı olur musunuz. | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. Paz 26 Mayıs 2013, 22:15 | |
| "BOXED", yani kutulu, ya da "DIRECT DOWNLOAD", doğrudan indirme olarak, iki seçeneğiniz var. Tercih sizin. | |
| | | Murat Şimşek Pilot-1
| Konu: Geri: Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. Paz 26 Mayıs 2013, 23:11 | |
| İndirme seçeneği varsa şahane cevap için teşekkürler :)
| |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. Ptsi 27 Mayıs 2013, 00:43 | |
| Murat hocam, açtığınız konu, bu bölümle uzaktan-yakından ilgili mi?: "F.Simulator GENEL Uçuş Eğitimi" . Konunuzu açtığınız bölümde, bilgili ve yetkili hocalar önemli FS bilgi konularını paylaşıyor. Lütfen yetkili kaptanlarımdan, bu konuyu ait olduğu şuraya " [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] " taşımalarını rica ediyorum. Başlık ta tarafımdan değiştirildi. Başlığa bakıldığında içerik, anında anlaşılsın. | |
| Konu: Geri: Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. Ptsi 27 Mayıs 2013, 09:28 | |
| | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. Ptsi 27 Mayıs 2013, 11:23 | |
| KDV'si de %19 muş. Bizdeki en yüksek KDV oranı, %18. Adnan Kahveci'nin kemikleri sızlıyor mudur bilemem ama başımıza getiren de kendisidir. Bizdeki oranlardan daha düşük diye biliyordum. | |
| Konu: Geri: Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. Ptsi 27 Mayıs 2013, 13:27 | |
| VAT (KDV) yok bu alışverişte, yurtdışına (Türkiye'ye) satış olduğu için, satıcı vergi uygulamıyor, ben sıfır vergi ödedim satın aldığımda. | |
| Konu: Geri: Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. Ptsi 27 Mayıs 2013, 14:41 | |
| Buradan satın almadığım için fiyat konusunda bilgim yok ama hem VAT hem de kargo (shipping) görünce, fiyat katmerlenir diye düşünmüştüm, öyle değilmiş | |
| Konu: Geri: Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. Ptsi 27 Mayıs 2013, 14:47 | |
| Kargo ile gelse, gümrükte hemen vergi yapıştırırlar, o yüzden indirmek daha mantıklı, lakin bildiğim kadarı ile vergi kanunlarınızda böyle alış-verişleri beyan etmek mecburiyetiniz varmış. Ya da yakında olacakmış. Böyle bir makale bir yerde okudum. | |
| Konu: Geri: Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. Ptsi 27 Mayıs 2013, 15:31 | |
| İndirme vardır elbette. Carenado, 3 kez indirme hakkı veriyor, ola ki silinir, bilmem ne olur diye. Güvenilir yerlerden almakta fayda var, bir de fiyatı araştırın derim. Bazen, bazı yerlerde daha düşük olabiliyor fiyatlar.
Beyan işi gelebilir, hiç şaşırmam. Alkolden vergi de düşecek, illa ki bir yerden çıkacaktır acısı :evil: | |
| | | | Fs için uçak, satın almak istiyorum?.. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |