Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Uçağın kanatlardan, iniş takımlarından ve tailden görüntü almak. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
bilgin.5252 Pilot-1
| Konu: Uçağın kanatlardan, iniş takımlarından ve tailden görüntü almak. Çarş. 15 Ağus. 2012, 13:15 | |
| İyi günler değerli kaptanlarım: Dün vaps ın a380 uçağını indirdim herşeyi çok güzel bir uçak fakat çeşitli görüntü yönleri yok yani kanatlardan, tailden veya iniş takımlarında görüntü almıyorum (locket spottan başka) bunu uçağa nasıl ekleriz ? Diğer uçakların dosyalarından yaralanarak ekleyebilirimiyiz?
Saygılar.. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçağın kanatlardan, iniş takımlarından ve tailden görüntü almak. Çarş. 15 Ağus. 2012, 17:36 | |
| FsX'in kendi orijinal(Default) uçaklarında yazdığınız pozisyonlardan görüntü alınabiliyıor. Yani Bakılabiliyor. Pekiii, daha önce indirmiş olduğunuzu varsaydığım diğer farklı EKLENTİ uçakların bu pozisyonlarından bakabiliyor musunuz?.
Cevabınıza göre çözüm getirebiliriz. | |
| | | bilgin.5252 Pilot-1
| Konu: Geri: Uçağın kanatlardan, iniş takımlarından ve tailden görüntü almak. Perş. 16 Ağus. 2012, 17:33 | |
| hocam en azından cevap verdiğiniz için sağolun teşekkürler. ben sorunu hallettim.b737 nin aircraft.cfg dosyasındaki camera ayarlarını bu uçağın aircraft.cfg sinede ekledim tüm görüntüler geldi oyunda.
saygılar.. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Uçağın kanatlardan, iniş takımlarından ve tailden görüntü almak. Cuma 17 Ağus. 2012, 01:50 | |
| Geçmiş olsun. "ÇÖZÜLDÜ" iconunu da başlığa bu seferlik ben uyguladım. Sorunlarınızın çözüldüğü konuların ilk mesajlarını DÜZENLE yaparak, ÇÖZÜLDÜ iconu uygulayabilirsiniz. | |
| | | | Uçağın kanatlardan, iniş takımlarından ve tailden görüntü almak. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |