Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| THY B738 New Livery by istanblue (repaint çalışmadır) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
istanblue Vaps Designer
| Konu: THY B738 New Livery by istanblue (repaint çalışmadır) Cuma 13 Ocak 2012, 22:43 | |
| Bu uçak tescili ve boyaması bulunmamaktadır.Ben içimden THY'na yakışacak bir boyama yapmaya çalıştım sadece beğenilmesi durumunda ince detaylarınıda bitirip yayınlayabiliriz.Kendimce hoş bir uçak oldu.Sizlerinde düşüncesini almak isterim değerli kaptanlarım... Uçağın modeli, havayolu.......:Boeing 737-800 Turkish Airlines Model yapımcısı...................:POSKY Uçağı boyayan painter..........:Gürhan TUNCA ( istanblue-VAPS Aircraft Painter) Uçağın bulunduğu link ..........:Henüz yayınlanmadı !! | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY B738 New Livery by istanblue (repaint çalışmadır) C.tesi 14 Ocak 2012, 00:19 | |
| Acaba saygıdan mı yoksa ilgisizlikten mi..benden önce hiçbir mesaj yazılmamış?... Beni beklemeyin arkadaşlar lütfen.. Ben ihtiyarım, bir ayağım çukurda.. yarın öbürgün kaykılıp öbür diünyaya gidersem, yine saygı açısından oradan dönmemi mi bekleyeceksiniz?.. Gürhan hocam, boyama stili ve kavis çok mükemmel. Ancak şahsi olarak "Turkuaz" rengi ve ismi toplumca sevilmeyen kişileri (O'nları..) hatırlattığı için oldum olası bu renkten hoşlanmam.. Gerçi renk sarı da olsaydı yine şunu teklif edecektim hocam; Acaba o renk yerine kırmızı (tail renginde) düşünmüşsünüzdür eminim ama deneseniz nasıl olur?.. başarılar hocam. (+)lar geldi..
En son pilot tarafından C.tesi 14 Ocak 2012, 00:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: THY B738 New Livery by istanblue (repaint çalışmadır) C.tesi 14 Ocak 2012, 00:27 | |
| Turkuaz, milli takım rengi de oldu galiba bir ara Posky kullanmadığım için uçmayacağım ama güzel bir çalışma olmuş Gürhan hocam. İlk artıyı verdim ama mesajı yeni yazabiliyorum, yatmadan yetiştim | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY B738 New Livery by istanblue (repaint çalışmadır) C.tesi 14 Ocak 2012, 00:41 | |
| Ben de tam (+)ya basarken diyordum,"- Biri basmış ama, yine bizim dernekten olsa gerek!" dedim Haklıymışım. Körler basmiş. Dilsiz de burda ama , sağırlar pek buraları sevmiyor galiba.. KSDD'nin S'si!.. Yalnız gezme oralarda.. Gel yanımıza kurtlar kapar sonra... | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: THY B738 New Livery by istanblue (repaint çalışmadır) C.tesi 14 Ocak 2012, 01:33 | |
| Hocam elinize sağlık güzel görünüyor. Pilot hocamın ddediği gibi, gövde de kırmızı olabilir, ya da tail ve winglet zeminleride turkuaz rengine çevrilebilir. ( aman yanlış algılanmasın ben sadece renk olarak turkuazdan bahsediyorum ) | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: THY B738 New Livery by istanblue (repaint çalışmadır) C.tesi 14 Ocak 2012, 07:32 | |
| Hımm! Güzel olmuş elinize sağlık bende fikrimi söyleyeyim müsadenizle, dikmede Turkuaz olsa güzel olurmuş Logo Kırmızı kalabilir düşüncesindeyim nede olsa hayali bir uçak.. Deneyin derim. | |
| | | istanblue Vaps Designer
| Konu: Geri: THY B738 New Livery by istanblue (repaint çalışmadır) C.tesi 14 Ocak 2012, 18:31 | |
| Aslında hepsi aklıma geldi hocam.Gövde desenide kırmızı olsa uçak çok yanar döner olur diye kullanmadım o zaman kıpkırmızı olacaktı.Tail turkuaz olsa dedim bu sefer her taraf turkuaz biraz garip olabilirdi dedim.Bu rengi THY kullandığı için birazda onun belli kriterlerini bozmamaya çalıştım.Düşünceleriniz için çok teşekkürler.Sanırım gerçek uçaklarda zaman yorsam daha yararlı olacak diye düşünüyorum.Saygılar... | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: THY B738 New Livery by istanblue (repaint çalışmadır) C.tesi 14 Ocak 2012, 20:22 | |
| Hayal etmedikçe gelişme olmaz, hayal etmeye devam ediniz hocam. | |
| | | HuseyinBerker Pilot-2
| Konu: Geri: THY B738 New Livery by istanblue (repaint çalışmadır) Salı 04 Eyl. 2012, 13:24 | |
| hocam elinize sağlık süper çalısma linki dört gözle bekliyorum | |
| | | | THY B738 New Livery by istanblue (repaint çalışmadır) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |