-
VAPS bir ayrıcalıktır!... Çok teşekürler hocam.Hakikaten VAPS ayrıcalık..Neden mi ?..VAPS'a girmek çok zor, ama çıkmak ta bir o kadar kolay!. Her ay 100 kişinin kaydını onayliyorsak, 150 kişinin de kaydını siliyoruz..Vaps'ta bulunmak ve vaps ailesinin bir üyesi olmak, sanırım Simulasyon camiasının en şanşlı kişileri arasında yer almaktır.
Gelelim paylaşımaaa!....Gürhan hocan, her detayı dikkatle ele almış ve uygulamışsınız.Tebrik ederim.(
+) ŞELÂLELER zaten damardan verildi!..
Hele ki; kuyruktan başlayıp, buruna kadar giden desenin ortasındaki boşluğun kalınlığı ve uzunluğu tıpatıp gerçeği gibi..Sanki Fotoreal?..
Şimdiii...Kusura bakmaszanız 2 adet çapak gördüm hocam.Siz de gördünüz bunları, eminim..Bunlara değineyim mi biraz?..
1- Burundaki "MESARYA" yazısı... Boyut iyi. ...Biraz daha sağa doğru çekerek, "M" harfi gövde üstündeki küçük KAPAK'ın hemen altından başlamalı.
2- Motor üzerindeki logo's?..Hem büyük , hem de motorun üstüne yakın konumlandırmışınız.Gerçek fotoya iyice bakarsanız, logonun boyutu, altındaki küçük etiketlerin dış kenarları kadar boyutlu...Bu iekilde daha küçültüp, motorun yan tarafına, biraz daha aşağıya çekmelisiniz.
3 değil..Kuyrukile gövde birleşimindeki o noktayı çok yakından görmek isterdim. Boyamanın kuyruktan gövdeye geçişteki birleşim yeri...Buraları SKY logosu gibi adamı ağlatır hocam...Yalnız resimden gördüğüm kadarı ile başarılı bir geçiç yapmışsınız ..
Gürhan hocam, boyama konusunda bizden ilk yardım isteyen ve gerçekten azim ve şevk ile bu işe sarılan, üretken ve son derece yetenekli olan VAPS'taki ilk öğrencimiz Eprem hocamızın, ilk boyamalarından Çıraklık çalışmalarından bir boyama sunuyorum..Uçağınızın aynısını, ta o zamanlarda Kittyhawk uçağına birlikte yardımlaşarak yapmıştık..Kendisine boyama denemeleri için basit uçak modelleri vermiştim.
Alttaki sayfamıza ve sunduğum karşılaştırma resmine göz atmanızı isterim hocam. İki boyamayı da karşılaştırarak, ortak hatalar veya gerçek uçakla benzerlikler bulunabilir.Belki alttaki boyamada bizim de hatalarımız olmuştur.Bu yüzden incelemekte fayda var.
Tekrar size çok teşekkür ederim hocam.Yine ve yeniden güzel bir çalışmaya İMZA attınız. Sağolun varolun.
Kittyhawk_Mesarya:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]