Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Deniz Efektlerim kötü?.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Deniz Efektlerim kötü?.. Perş. 15 Ara. 2011, 20:01 | |
| Merhaba Aşağıdaki ss te göreceğiniz üzere denizlerim kötü rex2004 kullanıyorum ama faydası yok, High Definition Environment yüklemeyide beceremedim. Kısa yoldan bir güzelleştirecek ne yapabilirim. Teşekkür ederim. | |
| | | Salih BAŞPINAR Pilot-3
| Konu: Geri: Deniz Efektlerim kötü?.. Perş. 15 Ara. 2011, 20:17 | |
| REX de Theme Creation sekmesi altındaki seçeneklerin hepsini denedinizmi hocam. Orada okyanus, tropik deniz, deniz ve diğer unsurlar için bir çok seçenek mevcut. Bu seçeneklerle yüzlerce farklı düzen kurmak mümkün. | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: Deniz Efektlerim kötü?.. Perş. 15 Ara. 2011, 20:33 | |
| hocam öncelikle Bu oceanhighfield.bmp dosyasını alınız ve Flight simulator/Texture içine atınız [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]daha sonra ayarlarınızdan WATER'i %100 yapınız ve altındaki dawn/dusk ve onun altındakini klikleyiniz Gözle görülür fark olucak :) | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Deniz Efektlerim kötü?.. Perş. 15 Ara. 2011, 21:54 | |
| Hulisi hocam daha önceleri çok denedim ama malesef olmadı. ehmet hocam dediğini yaptım ama sanki çok etkisi olmadı sağol ama yine istediğim görüntüyü elde edemedim | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Deniz Efektlerim kötü?.. Perş. 15 Ara. 2011, 23:11 | |
| Daha önce nasıldı orhan hocam? Ne kullanıyordun? Eski SS lerden güzel olduğunu hatırlıyorum. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Deniz Efektlerim kötü?.. Perş. 15 Ara. 2011, 23:19 | |
| Buyur Orhan hocam, benim de yeni kullanmaya başladığım "Ocean" dosyası ile birlikte VapsWAT dosyaları. Şu an çok memnunum. Daha iyisini bulana kadar EN İYİSİ!...[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.](Resimlerin altındaki "DOWNLOAD" yazısının altına yeni "Ocean" dosyası eklenmiştir. Şayet VapsWAT kullanıyorsanız, sadece bu dosyayı indirip, Fs9/Texture klasörüne kopyalamanız yeterli!..) | |
| Konu: Geri: Deniz Efektlerim kötü?.. Cuma 16 Ara. 2011, 15:49 | |
| Orhan abi , ayarlarının böyle olduğundan emin misin(kırmızı kare içindeki alan)? sslerde gördüğüm üzere böyle değil :) | |
| Konu: Geri: Deniz Efektlerim kötü?.. Cuma 16 Ara. 2011, 22:55 | |
| Mehmet can ayarlar aynen dediğin gibi.vaps wat ı silip yeniiden yükledim ve pilot hocamın verdiği oceanı ekledim. Daha iyi oldu herşey için teşekkürler | |
| Konu: Geri: Deniz Efektlerim kötü?.. C.tesi 17 Ara. 2011, 10:18 | |
| Hocam yanlız nedense sizde dalga ve yansıma efektleri yok ? ayarlar full olduğu halde garip | |
| Konu: Geri: Deniz Efektlerim kötü?.. C.tesi 17 Ara. 2011, 15:34 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Deniz Efektlerim kötü?.. C.tesi 17 Ara. 2011, 16:56 | |
| Mehmetcan, karşıdan GÜNEŞ'e karşı poz alınmadığı için böyle görünühyor. Gün doğarken veya gün batarken Güneşe karşı resim alınsa, dalga effekleri vs.. pırıltılar görülebilir. | |
| | | | Deniz Efektlerim kötü?.. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |