Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE | |
|
+12basay71 Atatürkcü93 Erdinç TURKAN Özgür Kiraz Emre astana boeing737 Muhabbet caner kaptan wannabepilot pilot memo1998 16 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE C.tesi 12 Mart 2011, 02:26 | |
| Sanki uçakta Fenerbahçe reklamı gördüm gibi ama Her kesim kullanmayabilir bu yüzden :lol: Yalnız çok güzel olmuş, hazırlayanların ellerine kollarına sağlık. | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE C.tesi 12 Mart 2011, 10:51 | |
| - memo1998 demiş ki:
- Müjdeli haberi vereyim doğuş kaptanla TC-JHF ye başladık piyasada ne Manchester vardı ne de Almanya uçağı baktık bu Basketbol uçağıda yok çalışmalara başladık :)
EDİT :
Uçağın yeterli resmi olmadığı için maalesef yapamıyoruz...
Daha önceki yaptığınız, uçakdaki yanlışları hala düzeltmediniz,bu yapacağınız uçakda, eğer yanlışlarla, düzgün olmaz ise gerekeni yapacağımı bildirmek isterim.Defalarca uyarılarımı dikkate almadınız,boyama bu şekilde baştan sağma yapılmaz, lütfen biraz daha dikkatli olalım,şimdi tekrar yazıyorum, konu başlığındaki A321 lerdeki yanlışları düzeltildimi ? ilk önce onu tamamalayın ondan sonra diğer başka uçağa geçin.Saygılar. Diğer sunum yaptığınız sitede bile orada gösterek uyardım,inceleyebilirsiniz. http://www.ucuyorum.com/threads/110679-ifdg-a321-200-turkish-airlines-tc-jrk50-year-in-germany-tc-jre NOT: Ucuyorum.com a üye olanlar görebilir. | |
| | | Atatürkcü93 Pilot-1
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Çarş. 30 Mart 2011, 20:17 | |
| Hocam ben bir Fenerbahce tarfaftari olarak size testekkür ediyorum ve saygi ile selamliyorum | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Çarş. 30 Mart 2011, 20:36 | |
| Guzel bir çalışma teşekkür ederiz | |
| | | Hakan Kaptan Pilot-1
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 10 Nis. 2011, 14:52 | |
| Hocam cok sagolun, sizin sayenizde filomuz genisliyor. Allah razi olsun. Paylasim icin tesekkürler, saygilar | |
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 10 Nis. 2011, 14:55 | |
| ben indiremedim, tekrar yükleyebilirmisiniz acaba, direk rapidshare sayfasi aciliyor ama link yok. | |
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Çarş. 13 Nis. 2011, 13:08 | |
| biri yardimci olabilirmi acaba, neden indiremiyorum??? | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Çarş. 13 Nis. 2011, 16:09 | |
| Mehmetcan hocam. konunun sahibi olarak ilkmesajdaki dosyanın linkini çöken ve hiç kullanmadığımız RAPID linki yerine BOX.net veya "z-Share" sitelerine tekrar Upload eder misiniz?.
Biz boşuna demiyoruz; Şu Rapid'i ve İmageshack'ı bırakın, kullnamayın artık bunları diye..Adamlar CIVITTI iyice. 10 indirmeden sonra dosyayı linkten siliyorlar. İyice sulandırdılar işi.. sanki başka site yok sanıyorlar. Duyuyorlarsa bu yazı ONLARA KAPAK olsun!..("Google Translator" den tercüme ediversinler. ).Biz nasıl onların dillerini çeviriyorsak, bundan sonra böyle..Yabancılar da bizim TÜRKÇE lisanımızı kullanmaya, görmeye alışsınlar artık..
Bekleyelim bakalım.. mehmetcan hocamız geldiğinde umarım linki tazeler veya indiren arkadaşlar sevabına Box.net'e yüklerse memnun oluruz. | |
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE C.tesi 16 Nis. 2011, 14:28 | |
| - pilot demiş ki:
- indiren arkadaşlar sevabına Box.net'e yüklerse memnun oluruz.
ne kadar yardimsever oldugumuz belli oluyor. yada ben yaniliyorum kimse indirmemis bu ucagi. baskalarindan almayi cok iyi biliyoruzda paylasmayi bazen beceremiyoruz. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE C.tesi 16 Nis. 2011, 15:19 | |
| Bence de hocam.Çok haklısınız. Ancak, demek 10 kişi buradan indirmiş ki Rapid dosyayı silmiş.Ancak buradaki link, başka yerde de paylaşıldıysa oradan da indiren olmuştur. Her şeye rrağmen bizim siteden mutlaka en az BİR kişi bile bunu indirmiştir. Ve inanın bu yazılarımızı okuduğu an bizimle bu uçağı paylaşır..
Mühim olan, boyama yapıp ta ortaya atmak İŞ DEĞİL!.. İnsan, yaptığı işin arkasında durmalı ve takip etmeli..Yaptığı tasarımla muhatap olan insanları hiç bir şekilde mağdur bırakmamalı.
Lütfen arkadaşlar!..Bu uçağı yükleyen ve indiren kaptanlarımıza duyurulur!.. Bu uçağı elinde bulunduranlar LÜTFEN Upload edip, linkini buraya eklesinler!.. VAPS, paylaşım sitesidir, alıp kaçmak sitesi değil.
Bir daha da RAPİD'e Dosya upload edenlerin linklerini, hatta konularını bile SİLECEĞİZ!..Bu da böyle BİLİNE!...
| |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE C.tesi 16 Nis. 2011, 20:38 | |
| Hergün filomuz genişliyor ellerinize sağlık | |
| | | nazifceylan Pilot-1
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 29 Ocak 2012, 15:53 | |
| kaptana teşekkür ederiz,ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş | |
| | | ataberk001 Pilot-2
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Salı 14 Ağus. 2012, 12:14 | |
| | |
| | | HuseyinBerker Pilot-2
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Perş. 29 Kas. 2012, 09:24 | |
| | |
| | | | iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |