Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) | |
|
+3MURAT OK orhanyavuz Tayfun Kaptan 7 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Tayfun Kaptan MODERATÖR
| Konu: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) Çarş. 04 Mart 2015, 20:59 | |
| ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets)Öncelikle gövde boyamasının bana ait olmadığını belirtmek istiyorum. Benim bu çalışmada sizlere hazırladıklarım; Mevcut boyamaya sharklet, yeni kokpit ve yeni ses paketi ekledim. Sadece FS2004'de deneme fırsatım oldu, ancak FSX'de de çalışması muhtemel. İyi uçuşlar Model................: Project AirbusFlight Dynamics..: Project AirbusMaster Texture...: Project AirbusPainted by..........: Mathieu VosAircraft Folder....: Fullİndirme linki: http://dosya.co/vh1rbplm54u1/ProjectAirbus_A321-231_Turkish_Airlines.rar.html (Dosya Boyutu: 109.8 Mb) | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) Çarş. 04 Mart 2015, 21:48 | |
| Paylasım ıçın tesekkurler.Keske box net e upload etseydınız :) | |
| | | MURAT OK ADMIN
| Konu: Geri: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) Çarş. 04 Mart 2015, 21:53 | |
| Paylasım ıçın tesekkurler. Tayfun hocam | |
| | | Tayfun Kaptan MODERATÖR
| Konu: Geri: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) Çarş. 04 Mart 2015, 23:20 | |
| - orhanyavuz demiş ki:
- Paylasım ıçın tesekkurler.Keske box net e upload etseydınız :)
Hocam aklıma gelmedi, normalde 4shared sayfasına yüklüyordum ancak mahkeme kararıyla kapatıldığı için bu sayfadan yüklemek zorunda kaldım. - MURAT OK demiş ki:
- Paylasım ıçın tesekkurler. Tayfun hocam
Rica ederim, iyi uçuşlar diliyorum. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) Perş. 05 Mart 2015, 01:58 | |
| Dosyanın boyutu büyük olması, önemli ve güzel dosyaların olduğunu gösteriyor kanımca. Paylaşım için teşekkürler Tayfun hocam. Sağolun. Artılar ŞELÂLE!.. - Tayfun Kaptan demiş ki:
- orhanyavuz demiş ki:
- Paylasım ıçın tesekkurler.Keske box net e upload etseydınız :)
Hocam aklıma gelmedi, normalde 4shared sayfasına yüklüyordum ancak mahkeme kararıyla kapatıldığı için bu sayfadan yüklemek zorunda kaldım. "4shared" sitesi normalde kapalı görünüyor ancak... şöyle ufak bir adres eklemesi ile siteye ulaşılıyor: /www.4shared -china.com/ (yani, -china ilavesi yapılır.) Fakat bu sitede dosya barındırmanızı tavsiye etmem (Özgür hocam bilir..) çünkü, herhangi bir klasörünüzün içinde bir dosya download edildiğinde sadece o dosya değil komple klasörün içindeki bütün dosyalar indirilmek için görünüyor. Bu yönden biraz sakıncalı 4shared sitesi... Fakat en iyisi " http://www.box.com " sitesi hocam. Tavsite ederim. Resim upload için de "tinypic.com" sitesi. Saygılar, kolay gelsin. | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) Perş. 05 Mart 2015, 12:16 | |
| Aradığım Çalışma ,fsx tede çalışıyor Teşekkürler. | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) Perş. 05 Mart 2015, 20:08 | |
| Tayfun hocam malesef indiremiyoruz, çalışmalarınızı, mümkünse box net den upload ederseniz sorunsuszca indirebileceğiz, veyahut dosyayı sorunsuzca indiren arkadaşlar mümkünse box net den upload ederlerde çok sevinirim. | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) Perş. 05 Mart 2015, 23:04 | |
| Paylaşım için teşekkürler hocam zamanında aramıştım ama bulamamıştım. Erdinç hocam linkler aynı. Yine herhangi bir sıkıntı yok. Telefondan girdiğim için malesef upload yapamayacağım. | |
| | | MURAT OK ADMIN
| Konu: Geri: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) Cuma 06 Mart 2015, 18:23 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| | | | MURAT OK ADMIN
| Konu: Geri: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) C.tesi 07 Mart 2015, 11:40 | |
| Rica ederim pilot hocam iyi uçuşlar. | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) C.tesi 07 Mart 2015, 14:14 | |
| Emeğı geçen herkeze tesekkürler | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) Paz 08 Mart 2015, 12:51 | |
| Murat hocam, teşekkürler; hazırlayan Tayfun hocamada ayrıca teşekkür ederiz. | |
| | | | ProjectAirbus A321-231 Turkish Airlines (Sharklets) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |