| iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE | |
|
+12basay71 Atatürkcü93 Erdinç TURKAN Özgür Kiraz Emre astana boeing737 Muhabbet caner kaptan wannabepilot pilot memo1998 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE C.tesi 05 Şub. 2011, 21:53 | |
| Evet beklenen boyama geldi BOYAMA BENİM DEĞİL ÇOK YAKIN ARKADAŞIMINDIR(Doğuş Bulut) Yakında kendisi VAPS'da olucak... Repainted by Dogus Bulut : DOWNLOAD(linke tıklamadan kopyalayın ve yeni IE-sekmesi açarak yapıştırın!) http://rapidshare.com/#!download|86dt|446388202|iFDG_A321-200_Turkish_Airlines_TC-JRK_TC-JRE.rar|3743İyi uçuşlar :) pilot'tan_ FsX uygulaması;-------------------------------------------------- Arkadaşlar, Bu uçağı FsX'te kullanmak isteyen kaptanlarımız için dosyalarda gerekli düzenlemeler yapıldı ve ZIP içine "FsX, Yükleme açıklamaları" yazılmıştır!.. FsX için DOWNLOAD:( Önce, yukarıdaki linkten Uçak dosyalarını İNDİRİN!) Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!) | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE C.tesi 05 Şub. 2011, 22:53 | |
| Paylaşımın için teşekkürler Mehmetciğim. Önce size (+) lar gelsin, sonra Doğuş kaptan kayıt yaptıktan sonra kendisine de veririz. Epey detaylı uğraşılmış bir boyama olduğu belli oluyor. Doğuş kaptanın eline sağlık.Teşekkürler. | |
|
| |
wannabepilot Pilot-1
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 00:23 | |
| Hocam harika detayli bir boyama olmus, elinizin emegine saglik. Saygilarimla
| |
|
| |
caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 00:42 | |
| Doğuş kaptana teşekkür ederiz,ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş bizede uçmak düşer saygılar | |
|
| |
Muhabbet Pilot-1
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 10:31 | |
| kaptana teşekkür ederiz,ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş | |
|
| |
caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 13:59 | |
| değerli kaptan üstatlar ben bu boyamalı uçağı yükledim ancak uçaklar kapkara çıktı kaplama boyalı olarak görünmüyor,ayrıca ses de yok ,fsx kullanıyorum sorun nedir acaba? saygılar | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 14:37 | |
| - hadock121 demiş ki:
- değerli kaptan üstatlar ben bu boyamalı uçağı yükledim ancak uçaklar kapkara çıktı kaplama boyalı olarak görünmüyor,ayrıca ses de yok ,fsx kullanıyorum sorun nedir acaba?
saygılar Kategori başlığına bakar mısınız Necati hocam. Burası Fs9 Uçak boyamaları. İndirdiğiniz dosyaların içinde "for FsX CONFİG" klasörü yoksa FsX'te kullanabilmeniz ve kaplamaları görmeniz için "Panel", "Sound" ve "aircraft.CFG" dosyalarında düzenleme yapmak gerekir. Bunu da Doğuş hoca yapabilir. Veya bana sadece " aircraft.CFG" dosyasını RAR'layıp, zshare'den upload ederseniz meseleyi kısmen halledebiliriz. | |
|
| |
caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 14:49 | |
| Dikkatsizliğimi bağşlayın ,Pilot üstadım uyardığınız için teşekkür ederim ,ama sizi yormayayım artık bu uçağıda kullanamayıveririz. | |
|
| |
boeing737 Pilot-1
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 16:16 | |
| Hocam çok teşekkürler.Yanlız birşey farkettim. 3.resimde tekerin üstündeki kod RE olması gerekmez mi ?
Hocam indiremedim birde yol gösterir misiniz nasıl indireceğim ? | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 16:56 | |
| Halâ Doğuş Bulut kaptanımızı kayıt olması için bekliyoruz.Müracaatını yapsa Onay vereceğiz, lâkin kendileri kayıp.. Erbil hocam, Download linki bende de sorun yarattı.. Anlayamadım. Ön teker kapağındaki tescilin son iki harfi bence doğru yazılmış gibi, çünkü Dosyada 2 adet uçak var sanırım. Biri J RK, biri de J RE. En iyi cevabı Doğuş kaptan geldiğinde verecektir.Saygılar. | |
|
| |
caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 18:17 | |
| değerli kaptanlar işinizi göreceğini umuyorum ben daha önce indirmiştim size yeni linkledim. Pilot üstadım hernekadar sizi yormayım dediysemde boyama çok hoşuma gitti acaba bu uçağı fsx te nasıl kullanabiliriz.sizin istediğiniz Aircraft.cfg yi de zipleyip ekte sunuyorum. saygılar (THY uçağı linki)Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!)(Bu uçağın Aircraft.cfg si)Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!) | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 18:33 | |
| Teşekkürler hocam.Eline koluna sağlık. Linklerinize HİDE uygulaması yaptım. Siz de bundan sonra ekleyeceğiniz linklere HİDE uygulaması yapınız lütfen!.: BURAYA BAKINIZ!CFG dosyasını hemen düzenliyorum.Beklersiniz?.. | |
|
| |
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 18:40 | |
| - pilot demiş ki:
- Halâ Doğuş Bulut kaptanımızı kayıt olması için bekliyoruz.Müracaatını yapsa Onay vereceğiz, lâkin kendileri kayıp..
Erbil hocam, Download linki bende de sorun yarattı.. Anlayamadım. Ön teker kapağındaki tescilin son iki harfi bence doğru yazılmış gibi, çünkü Dosyada 2 adet uçak var sanırım. Biri JRK, biri de JRE. En iyi cevabı Doğuş kaptan geldiğinde verecektir.Saygılar. Linki direkt açtığımızda sorun yok ama bu reklamla açıldığınsa SKIP diyince www.rapidshare.com a gidiyor haliyle yüklenmiyor isterseniz hide'sız yapalım ?? | |
|
| |
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 18:43 | |
| - boeing737 demiş ki:
- Hocam çok teşekkürler.Yanlız birşey farkettim. 3.resimde tekerin üstündeki kod RE olması gerekmez mi ?
Hocam indiremedim birde yol gösterir misiniz nasıl indireceğim ? Orada farkettiyseniz fenerbahçe amblemi var o almanya uçağı değil Fenerbahçe uçağı :) | |
|
| |
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 18:45 | |
| Müjdeli haberi vereyim doğuş kaptanla TC-JHF ye başladık piyasada ne Manchester vardı ne de Almanya uçağı baktık bu Basketbol uçağıda yok çalışmalara başladık :) EDİT : Uçağın yeterli resmi olmadığı için maalesef yapamıyoruz... | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 19:09 | |
| - memo1998 demiş ki:
Linki direkt açtığımızda sorun yok ama bu reklamla açıldığınsa SKIP diyince www.rapidshare.com a gidiyor haliyle yüklenmiyor isterseniz hide'sız yapalım ?? Tamam hocam HIDE kodunu kaldırdım. Hadock hocam, bu uçağı FsX'te kullanabilmek için dosyalar üzerinde gerekli düzenlemeler yapıldı. Yükleme açıklamaları ZIP içindedir!. Link, ilk mesaja eklenmiştir!. | |
|
| |
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 19:12 | |
| | |
|
| |
astana Pilot-2
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 21:19 | |
| arkadaşınızın eline sağlık hocam düzenleme:2 linkte hatalı | |
|
| |
caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 21:31 | |
| pilot Kaptanım elinize sağlık gerekli düzenlemi yapmış linkide vermişsiniz hemen çalışmaya başlıyorum. saygılar | |
|
| |
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 21:44 | |
| | |
|
| |
boeing737 Pilot-1
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 22:15 | |
| Memo hocam anlamadınız beni heralde şöyle anlatayım :
TC-JRK Almanya 50. yılın uçağının kodu TC-JRE ise Fenerbahçe amblemlinin kodu fakat fenerbahçelinin uçağında almanya uçağının kodu var dikkatli bakarsanız ::) | |
|
| |
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Paz 06 Şub. 2011, 22:43 | |
| - boeing737 demiş ki:
- Memo hocam anlamadınız beni heralde şöyle anlatayım :
TC-JRK Almanya 50. yılın uçağının kodu TC-JRE ise Fenerbahçe amblemlinin kodu fakat fenerbahçelinin uçağında almanya uçağının kodu var dikkatli bakarsanız ::) Doğuşa söyledim en kısa zamanda düzelticek :) | |
|
| |
Emre Pilot-3
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE Cuma 04 Mart 2011, 00:34 | |
| elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.. | |
|
| |
Emre Pilot-3
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE C.tesi 12 Mart 2011, 00:13 | |
| Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık. FSX kullanan az biliyorum ama onun için de repaint linkleri koyarsanız sevinirim.. :) Teşekkürler şimdiden | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE C.tesi 12 Mart 2011, 01:41 | |
| Emre kaptanım. Rica etsek, önce kendinize bir avatar yükler misiniz?.. Bilemezseniz arkadaşlar yardımcı olurlar!.. Her cinsten uçak için FsX boyamalarımız vardır. Her uçak modeli kategorisinin içinde 2 ayrı bölüm olarak verdik. BOEING boyamaları= Fs9 / FsX Airbus Boyamaları= Fs9 / FsX olarak bölümlerimiz var.
| |
|
| |
| iFDG A321-200 Turkish Airlines TC-JRK(50 year in germany)&TC-JRE | |
|